Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

2 IOYΛΙΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!


Η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και το αδιέξοδο αυτό δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτικό. Η κρίση που βιώνουμε σαν χώρα, είναι αποκλειστικά πολιτική και δεν πρόκειται να βγούμε από αυτήν εάν το πολιτικό σύστημα παραμείνει όπως είναι σήμερα.


Αυτά δεν είναι διαπιστώσεις ενός, αλλά -ευτυχώς- πρόκειται για κοινή συνισταμένη σχεδόν του συνόλου των Ελλήνων πολιτών που σήμερα διαδηλώνουν υπέρ .....
βωμών και εστιών και κατά εκείνων που προσπαθούν να μεταβιβάσουν τις προσωπικές τους ευθύνες σε έναν ολόκληρο λαό, που προσπαθούν να σκεπάσουν τα λάθη τους και επιπλέον να παραπλανήσουν στέλνοντας επιπλέον τον προς πληρωμή λογαριασμό της τραγικής τους ανικανότητας ή υποτέλειας σε τρίτους.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, είναι μία δυναμική απλών πολιτών που τολμούν να αντιταχθούν, που τολμούν να σηκώσουν το κεφάλι, που τολμούν να απαιτήσουν όλα αυτά που το ενοχικό πολιτικό σύστημα σήμερα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Το σήμερα και το αύριο αυτής της πατρίδας, της δικής μας πατρίδας, εξαρτάται από τους Έλληνες. Κανείς άλλος δεν μπορεί να μας βοηθήσει, εάν δεν βοηθήσουμε πρώτοι εμείς την πολύπαθη πατρίδα μας.

Υπό το βάρος των δραματικών πολιτικών εξελίξεων που έχουν να κάνουν με την ίδια την επιβίωση πλέον της Πατρίδας, η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα, που δημιουργήθηκε μέσα από την αγωνία μιας ομάδας Ελλήνων πολιτών για την τύχη της πατρίδας που μάχεται με νύχια και δόντια να κρατηθεί στη ζωή αντιστεκόμενη στους εγχώριους ολίγιστους και στους ξένους δυνάστες - χορηγούς τους, αναλαμβάνει και επίσημα πλέον τη πρωτοβουλία να βγει δυνατά σ’ έναν δραματικό αγώνα ζωής ή θανάτου για τον τόπο.

Όλοι εμείς που την απαρτίζουμε, η Ιδρυτική Επιτροπή και τα μέλη της και όσοι Έλληνες έχουν προσχωρήσει μέχρι σήμερα στις τάξεις της, καλούν όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 2 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ημιόροφου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, στο πλαίσιο της Ιδρυτικής της Διακήρυξης.

Η Μεταπολίτευση δεν υπήρξε ποτέ! Υπήρξε μετάβαση ενός δικτατορικού πολιτεύματος σε ένα ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα, που σαν σκοπό είχε να χρυσώσει την φασίζουσα αντίληψη περί δημοκρατίας και μέσα από πρακτικές αλλοίωσης των εθνικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύστημα που -πέρα από τις εναλλαγές προσώπων και κομμάτων- εξυπηρετούσε τους εγχώριους και τους εισαγόμενους «νταβατζήδες», δημιουργώντας ταυτόχρονα μία επίπλαστη εικόνα της συμμετοχής των πολιτών στην εξουσία.

Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα βίωσε μία καταστροφική περίοδο στυγνής κομματοκρατίας, που συνέθλιψε τους ικανούς, ενώ προώθησε σε θέσεις κλειδιά τους ανίκανους και τους εν γένει ματαιόδοξους και χωρίς εθνικό όραμα. Το αποτέλεσμα της ανικανότητάς τους αυτή τη στιγμή απειλεί την ίδια την Ελλάδα.

Είναι παράλογο και αντιφατικό να περιμένουμε από τα υπάρχοντα κόμματα, προϊόντα μιας ψευδεπίγραφης δήθεν «Μεταπολίτευσης», την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανασύνταξη της ελληνικής κοινωνίας και την έξοδό μας από την κρίση. Έχουμε αναρίθμητα τεκμήρια, αναμφίβολες αποδείξεις, ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Τα υπάρχοντα κόμματα έχουν ιστορικά τελειώσει, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι οριστικά φθαρμένο, ντροπιαστικά εκφαυλισμένο, γελοιωδώς ανίκανο, εγκληματικά ένοχο.

Εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑ που βρήκε την ευκαιρία μέσα στην αναμπουμπούλα να αναδείξει νέους ανίκανους «πολιτικούς επαγγελματίες» και συνεχιστές, με άλλο προσωπείο, της παλαιοκομματικής συνταγής! Είμαστε μια κίνηση που στόχο έχει στην κυριολεξία την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, με ριζοσπαστικές καινοτομίες και λύσεις, που θα μας οδηγήσουν στην ανάκαμψη και σταδιακά στη πρόοδο. Με ρηξικέλευθες τομές στο Σύνταγμα, στην Εξωτερική πολιτική, στην Παιδεία, στη λειτουργία του κράτους.

Δεν υπάρχει όμως άλλος ΝΟΜΙΜΟΣ τρόπος να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση! Όλα αυτά μπορούν να γίνουν είτε με λαϊκή Επανάσταση ή Αντάρτικο Πόλεων, που μπορούν να οδηγήσουν στο χάος και στην τελική καταστροφή είτε με την ίδρυση ενός Κινήματος, που στόχο θα έχει, με δημοκρατικές διαδικασίες, την ανατροπή μιας σάπιας καθεστωτικής αντίληψης και τη δημιουργία μιας νέας, που να βασίζεται στον πατριωτισμό μας, την αλλαγή της νοοτροπίας μας, στη βαθιά μας προσήλωση στους Δημοκρατικούς θεσμούς και στα οράματά μας για ένα καλύτερο αύριο.

Για να γίνουν όλα αυτά πράξη, χρειάζεται η συμβολή της νέας Γενιάς, των Νέων Ελλήνων, που θα δημιουργήσουν τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, όπως την ονειρεύονται. Χρειάζονται οι ικανοί Έλληνες για να χτιστεί η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Και αυτό θα γίνει όσο και αν προσπαθήσουν να αντισταθούν οι καλοβολεμένοι του παρόντος πολιτικού συστήματος.

Οι εκλογές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, όπως επαγγέλλονται οι πολιτικοί απατεώνες και προδότες του παλαιοκομματισμού. Οι εκλογές ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ από μια απίστευτη οικονομική, πολιτική και κυρίως, ΗΘΙΚΗ χρεοκοπία!

Είναι καιρός λοιπόν να τελειώνουμε με τη δήθεν «Μεταπολίτευση», να βγάλουμε το κεφάλι από το δύσοσμο βόθρο της και να ανασάνουμε ελεύθερα, γυρνώντας πίσω, στον Ιούλιο του 1974. Από εκεί να αρχίσουμε ξανά για να ξαναχτίσουμε μια δημοκρατία γνήσια και νόμιμη, όχι προσχηματική, όχι αυθαίρετη.

Με θεμέλια στέρεα και βαθιά στη γη μας αλλά και ανοιχτούς ορίζοντες στην οικουμένη. Με ανθρώπους που πέρα από την ικανότητα, διαθέτουν και κάτι που κινδύνευσε να εκλείψει από ετούτη την χώρα: την αγνή και όχι ψευδεπίγραφη αγάπη για την πατρίδα.

Με την ανεξόφλητη οφειλή μας προς την Κύπρο (πηγή της μεταπολιτευτικής μας ελευθερίας), ως πρώτο χρέος, να οικοδομήσουμε μια νέα εξωτερική πολιτική με γνώση ποιος είναι ο διαρκής ιστορικός μας εχθρός.

Με μια νέα αποχουντοποίηση στο εσωτερικό. Αυτή τη φορά εναντίον όσων κυβέρνησαν μετά το 1974 και οδήγησαν τη χώρα μας στη χρεοκοπία και την ηθική εξαθλίωση.

Με ένα νέο Σύνταγμα ακέραια δημοκρατικό, με εκκαθάριση του σάπιου κομματικού συστήματος.

Με την τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσίλογων που οδήγησαν την χώρα σ' αυτήν την κατάσταση.

Με τη παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας, με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου.

Προτάσεις θα υπάρξουν πολλές σε αυτή τη πορεία που χαράσσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ας ξεκινήσουμε από εδώ, από τούτο εδώ το ραντεβού μας, και όλοι μαζί οι Έλληνες, θα πετύχουμε Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ!

Η χώρα χρειάζεται ΝΕΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Μεταπολίτευση, καινούργιο εξ υπαρχής Σύνταγμα, νέα νοοτροπία από όλους μας, σύγχρονη αντίληψη, πέρα από μικροκομματισμούς και ιδιοτελή πελατειακά συμφέροντα. Η χώρα χρειάζεται τους Έλληνες. Δεν έχει ανάγκη από «υποχρεωμένους» και «αφεντικά». Αυτή η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα να ανακτήσει τον χαμένο αυτοσεβασμό της.

Η καταστροφή που μόλις αρχίζουμε να βιώνουμε, νομοτελειακά επερχόμενη, είναι και η μεγάλη μας, μάλλον τελευταία, ιστορική ευκαιρία. Η Ιστορία επιφύλαξε σε εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες αυτό το προνόμιο και την ευθύνη να ενσαρκώσουμε σε πράξη αυτή την ευκαιρία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

Ελάτε λοιπόν μαζί μας, ελάτε να επικυρώσουμε όλοι μαζί το τέλος της σαπίλας και του παλαιοκομματισμού!

Ραντεβού στις 2 Ιουλίου!



Η Ιδρυτική Επιτροπή

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ



- ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ -
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523,
Τηλ. +30 2106457566, Fax. +30 2106457561
Iστότοπος: http://neaellada.org.gr
email: info@neaellada.org.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αφρικανούς και ισλάμ κουβέντα ε?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΗΙΣΗ ...ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?????
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΤΙΠΑΡΙΣΜΑ ΜΠΑΡΑ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ???
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΙΣΩ ΜΗΠΩΣ??
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡ 99 ΣΤΙΣ ΑΕ....
ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ-ΣΩΤΗΡΕΣ?????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

επειδή βάλατε ένα κίονα θεωρείστε και πατριώτες? ου ρε !μη πιστέυετε αυτές τις ομάδες που μαζεύονται λόγω προσωπικής φιλοδοξίας των συμμετεχόντων και για να διασπάσουν τον πατριωτικό χώρο ΛΑΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.μαζεύονται για ομαδική ψυχανάλυση βαρβαριστί γκρουπ θέραπι.ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ μηδέν!ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μηδέν!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ!
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΑΦΗ
ΑΚΥΡΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ..ΠΧ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ= ΔΕΝ ΤΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣ Κ ΕΞ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!! ΑΚΟΜΑ ΚΟΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΥΣ ,ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥΣ ΚΛΠ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΠΧ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΑΛΙΩΣ ΤΟ ΠΥΘ.ΘΕΩΡΗΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΧ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΧ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΣΤRONOMY XAXA) KOK 1/10 ΤΟΥ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ....ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ!!

1000000 ΕΥΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ!!
ΕΔΩ Ο ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΕΒΡΑΟΣΑΞΩΝΑΣ ΖΗΤΑ 300000ΕΥΡΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΗΣ!!!!
ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!
ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡ ΓΟΥ ΤΗΣ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΡΑΙΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!
ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ!!

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΞΕΝΕ...ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο 1.45.ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ,π.χ.ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΝΕΑ", "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ" "ΠΑΙΔΕΙΑ" (όχι Εθνική πάντως} "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"..(δεν χρειαζόμαστε νέο αλλά την πλήρη και χωρίς καμμία απόκλιση από την εφαρμογή του,ως προεδρευομένη Δημοκρατία,και όχι ως Κοινοβουλευτική Χούντα).ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ;(και ο κοκοβιός Κώστας Σημίτης έλεγε, αλλά Ααρών Αβουρί ονομάζεται ο Μπάσταρδος).

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΝςΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ!! ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ-ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΣΑς ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ....ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν μαζευονται ολες αυτες οι μικρες ομαδες να γινουν μια γροθια .γιατι δεν γινονται ενα με το λαος και την χρυση αυγη;γιατι ολοι ειναι διαφορετικοι.και γι αυτο χρειαζεται η δημοκρατια.κανενας δεν μπορει να τα εχει ολα.ολοι πρεπει να κανουν λιγο πισω και να απαιτησουν καποια αλλα πραγματα αλλα μεσω του διαλογου και της συνενοησης.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

@1:24

... για να διασπάσουν τον πατριωτικό χώρο ΛΑΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

άκου πατριωτικό χώρο! ΛΑΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ο κολοτούμπας και οι υποκριτές γερμανοτσολιάδες δηλαδή. Ξέχασες τους ταγΜΑΤασφαλήτες ...

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

@ 3.25
εμ ποιος ειναι ο πατριωτικος χωρος Γιωργη μου?
οι αναρχοαριστεροτσιπραιοι και οι εαμοκαζακηδες?
Σταθης

Ανώνυμος είπε...

Κωλοχωρα και κωλολαος ειμαστε τελικα...οσο πιο γρηγορα μας εξαφανισουν τοσο το καλυτερο. Ουστ κρετινοι