Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Απαράδεκτο δημοσιεύμα των Sunday Times : Πωλητήριο στην Ακρόπολη


Ξεπερνά κάθε πρόκληση το δημοσίευμα των Sunday Times, το οποίο έχει βάλλει πωλητήριο ακόμα και.....
στην Ακρόπολη.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα κάθε πρόταση μπορεί πλέον να συζητηθεί και τονίζει ότι έχουν βγει προς πώληση όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου.

Δημοσιεύει μάλιστα φωτογραφία της Ακρόπολης με πωλητήριο, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα καλό μνημείο, σε καλή τοποθεσία το οποίο ωστόσο θέλει επιδιορθώσεις.

Πηγη

3 σχόλια:

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

καλα αστους μα απο δημοσιο χρεος μια χαρα πανε κια αυτοι και οι αμερικανοι.Νομιζουν οτι απεχουν αλλα θα εχουν την τυχη της Ελλαδας ειδικα οι κωλοαμερικανοι με το υψηλοτερο κατα κεφαλην χρεος στον κοσμο τον εχουν πιει ασχημα.14,3 τρισεκατομμυρια δολαρια χρεος δηλαδη ο καθε αμερικανος χρωσταει 125.000 δολαρια.Ετσι πουτσα!!!Να δω πως θα διατηρησουν τις 900 βασεις που εχουν σε 120 χωρες.Τοσα χρονια μου τυπωνανε νομισμα χωρις αντικρυσμα και το παιζανε τζαμπα μαγκες.Ουτε πολεμο δεν θα μπορεσουν να χρηματοδοτησουν οι παναχρηστοι.Τα Αγγλακια εχουν 857 δις λιρες χρεος και 97 δις ελλειμμα.θα καλοπερασουν και αυτοι

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν Αγγλία αρκετό καιρο και τολμώ να πω δεν είναι κακός κόσμος. Εκανα φίλους. Αυτο που μου την σπάει είναι οι Αγγλιδες που κάνουν παιδια απο τα 13 για να πάρουν επιδόματα και δωρεάν σπιτι!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ταϊζουν τη βρετανική πλέμπα! Αν έρθει κάνας μπεκρής Βρετανός το καλοκαίρι και σας ρωτάει πόσο την πουλήσαμε τελικά μην απορήσετε...9:05 σοβαρά το λες? Από τα 13?