Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κότα ο Παπανδρέου! Δεν πήγε στην τελετή έναρξης των Special Olympics!



Όπως σας γράψαμε από νωρίς, υπήρχαν σοβαρές σκέψεις ο Γιώργος Παπανδρέου να μην παραστεί στην τελετή έναρξης των Special Olympics. Διαβάστε εδώ: Σε πανικό το Μαξίμου για τους Αγανακτισμένους απόψε στο Καλλιμάρμαρο! Και επιβεβαιωθήκαμε! Ο κατοχικός πρωθυπουργός δεν τόλμησε να έρθει αντιμέτωπος με τον ελληνικό λαό και επέλεξε να κρυφτεί. Μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, πήγε στο.... Καλλιμάρμαρο, σε ένα άδειο στάδιο, ο οποίος εισέπραξε φτωχό χειροκρότημα! Ελληνικέ λαέ ΠΡΟΧΩΡΑ δυνατά τον αγώνα σου! Ελληνικέ λαέ, αγανακτισμένε – αποφασισμένε, σε φοβούνται! Κρύβονται από εσένα! Ελληνικέ λαέ κερδίζεις! Οι δυνάστες σου είναι κότες και το απέδειξαν απόψε!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικέ Λαέ, είσαι μαλάκας και τό απέδειξες περίτρανα απόψε!
Τήν ώρα που η χώρα χάνεται, τήν ώρα που τό "καράβι" που τό λένε ΕΛΛΑΔΑ (πήγα να γράψω "Αγωνία...") ναυαγεί αύτανδρο, τήν ώρα που ξεσηκώνεται τό Σύμπαν, εσύ, περήφανε, απροσκύνητε, σοβαρέ, υπεύθυνε, σοφέ, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ Έλληνα είτε θα βάραγες μαλακία κάπου στήν παραλιακή, είτε θα βάραγες παλαμάκια στήν θλιβερή και χυδαία εκδήλωση τού Σταδίου. Έχασες, βέβαια, μία μοναδική ευκαιρία να φωνάξεις και να ακουστείς διεθνώς, αλλά τό γεγονός ότι μάζεψες ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΕΤΤΙΝΟΥΣ μέσα στήν στοργική σου αγκαλιά, σέ καθιστά ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ! Συγχαρητήρια!
Έχασες τήν ευκαιρία να ΓΙΟΥΧΑΪΣΕΙΣ και να ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΙΣ όλον τόν καλόν τόν κόσμο που σού ήρθε καλοντυμμένος 'μπρός στά πόδια σου με πρώτον και καλύτερο τόν Δουλοπρεπή Πρόεδρο τής ..."Δημοκ(ε)ρατίας" σου, αλλά τέλος πάντων αύριο ετοιμάζεσαι για ...Δημοψήφισμα, οπότε εκεί είναι που θα δώσεις τήν ...μάχη!
Ελληνικέ Λαέ, άντε να μού χαθείς ξεφτιλισμένε...

Ανώνυμος είπε...

Οντως χάθηκε μιά μοναδικη ευκαιρια διαμαρτυριας παγκόσμιας εμβέλειας.
Οσο για το χλιαρο χειροκρότημα στον πρόεδρο ειναι πολυ λυπηρο. Αντι να τον γιουχάρουν, επιδοκίμασαν, σαν να μη συμβαίνει τιποτα.
Ανεξήγητο!

Ανώνυμος είπε...

Το στάδιο θα έπρεπε να γεμίσει για τον σκοπό που έγινε η εκδήλωση.....όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί μπορεί να έρθει μαζί μας( με εμένα και τον ανάπηρο αδερφό μου) στο σύνταγμα.....Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν τόσο σημαντικός που ο Παπανδρέου ή ο Παπούλιας είναι πολύ ασήμαντοι για να ασχοληθούμε μαζί τους αυτή την μέρα.....Συμφωνώ πάντως ότι δεν θα έπρεπε να χειροκροτηθεί ο Παπούλιας.....

Ανώνυμος είπε...

Μήπως, φίλε 3:02, συμμετέχεις ως ...Αθλητής σε αυτήν τήν "σημαντική εκδήλωση";
Δηλαδή, θέλεις να μάς πεις ότι ό,τι έγινε έγινε καλώς;
Έεε, τότε, πρέπει νά 'σαι ...Ολυμπιονίκης τών "σπέσιαλς"...!

Ανώνυμος είπε...

αφου ρε 3:13 σου το ειπε ο ανθρωπος οτι δεν συμφωνει με το χειροκροτημα στον παπουλια.Προφανως το καθεστος θα ειχε στειλει τους δικους του απο πριν να πιασουνε ποστο.Τα υπολοιπα λεγομενα σου ειναι ρατσιστικα.

Tzanetos είπε...

file 1:55 omologw den to skeftika...eprepe na eixes postarei tipota na organw8ei..an k amartia gia tous a8lhtes (k mono tous sugkekrimenous k oxi tupou kenterides, arsh "ntopwn" ) tin goustaran k thn apolambanane tin teleti..opote 8a tan malakia na tous giouxaroume...8a akoustoume die8nws tin triti k tin tetarti, mhn anushxeis gia auto!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν θά 'ταν μαλακία... Θά 'ταν ΑΜΑΡΤΙΑ να υπάρξουν κάποιοι να προγκήξουν τούς "αθλητές". Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο: αυτό που πιστεύω είναι πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΣΥΧΟΙ...! Πρέπει να τούς γίνουμε ο μόνιμος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ μέχρι να εξαφανισθή και ο ίσκιος τους ακόμα. Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να "χτίσουμε" στήν θέση αυτών που θα γκρεμίσουμε...
Και γιατί παρακαλώ, είμαι ρατσιστής; Ρατσιστής θα πει "φυλετιστής". Είπα εγώ τίποτα για καμμιάν υπερούσια ράτσα που είναι πάνω από όλες τίς άλλες;;;
Ή, μήπως, ο οίκτος είναι συστατικό τής Αγάπης και αγνός γεννήτορας τής προσφοράς προς τόν πλησίον;
Εάν, σήμερα στήν Ελλάδα, δεν έχουμε μέσα μας αποσαφηνίσει τά βασικά τής οντολογίας και τής ηθικής, εάν -χυδαϊστί- εξακολουθούμε να μπερδεύουμε τήν βούρτσα με τήν πούτσα, είμαστε ΧΑΜΜΕΝΟΙ...
Αυτό, μάλλον, είχε στόν νού του ο Παλαμάς όταν έγραφε για τίς "πλάστρες φωτιές" που έμεναν "σβησμένες μέσ' στη χώρα". Αυτό, ίσως, κι ο Βάρναλης: "άν αλλάξεις μονομιάς, θά 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς!"...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:13...Θα ήμουν πολύ περήφανος αν ποτέ γινόμουν ολυμπιονίκης στους specials.......Αν αυτό εσύ το θεωρείς προσβολή, τότε σε ευχαριστώ και πάλι(είναι σπουδαίο να σε προσβάλει κάποιος κανένας).....Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να μιλάς έτσι( νομίζοντας, προσβλητικά), δεν ήσουν εκεί.....Εσύ γιατί δεν ήσουν εκεί να βρίσεις? Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι, για να σκέφτεσαι έτσι για τους ανάπηρους? Αν είσαι μικρός, κοίτα να μεγαλώσεις, γιατί έχεις σοβαρά προβλήματα μπροστά σου.....αν είσαι μεγάλος......εσύ είσαι αυτός που έπρεπε να έχεις πέσει στον Καιάδα και όχι οι ανάπηροι.....
Είμαι ο 3:02.

manos2626 είπε...

3.13 δεν ντρεπεσαι ρε λιγο? αναπηρος στο μυαλο εισαι εσυ και οχι αυτοι που συμμετεχουν στους special olympics

Νίκος Λιάκος είπε...

3.13 είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ.

Νικόλαος Λιάκος(για να ξέρεις ποιός σε βρίζει ΜΠΙΝΕ)

Unknown είπε...

Υποπτεύομαι πως την ώρα που φωνάζουμε έξω στη πλατεία μουτζώνονας "να, να, να μαλάκες να" μέσα από τα παράθυρα κι εκείνοι κάνουν ακριβώς το ίδιο "να, να, να μαλάκες να....."
ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Unknown είπε...

με τοσες κοτες μαζεμενες κει μεσα (στη βουλη για... ), μονο αυγα μεταλλαγμενα μπορουμε να περιμενουμε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ..ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΕΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...
ΑΦΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΣΚΟΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Να το καταγγείλετε στους Αγανακτισμένους και να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω. Είπαν ότι με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα θα διαμαρτυρηθούν. ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Και μη νομίζετε ότι αν πάτε σε άλλο μαγαζάκι (π.χ. Αμεση Δημοκρατία ή αλλού) θα βρείτε κάποιον ο οποίος θα σας προσφέρει κάτι διαφορετικό. Άντε να σας τάξουν "να μαζέψουμε καμιά υπογραφούλα... να κανουμε κάνα δημοψηφισματάκι"... και στο μεταξύ διάστημα οι 298 ξεπουλάνε την Ελλάδα.

Το ΞΕΡΕΤΕ ότι με ΦΩΝΕΣ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ και ΜΟΥΤΖΕΣ δουλειά δεν γίνετε... όπως και ότι το να μπείτε πίσω απο "Αγανακτισμένους" ή "Αμεσους Δημοκράτες" δεν είναι λύση.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ου... τον είπες κότα και θίχτηκε. Η φωτογραφία με τα κατεβασμένα μούτρα είναι πρίν ή μετά που τον είπες "κότα";

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ!!! ΜΟΝΟ ΜΠΑΓΛΑΡΩΜΑ. Τα λόγια σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΛΙΑ!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας, μην περιμένετε βοήθεια ή εκπροσώπηση από ΚΑΝΕΝΑΝ!