Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

O AΓΕΣ ΕΒΑΛΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ


Γράφει ένας αξκος 
του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩ....

Ν ΑΝΩΤΑΤΩΝ.ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

http://www.onalert.gr/default .

Κουτοπονηριές αυλοκολάκων,και αληθινα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Διαβάζω την επιστολή κάποιου αγανακτισμένου που αυθόρμητα προσπαθεί να ξορκίσει τα αμαρτήματα του ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.Τυχαίνει επίσης ,εκτός απο στρατιωτικός ,και ατυχώς απόφοιτος αυτού που απέμεινε απο την άλλοτε ΣΣΕ,να έχω και στενό μου συγγενικό πρόσωπο,στον δικαστικό κλάδο και να είμαι κοινωνός όσων συνέβησαν με την περιβόητη υπόθεση του εκβιασμού του στρατηγού απο τον απόστρατο.

Μου δίνεται ,μετά από τόσο καιρό ,η ευκαιρία να δω την μαγική εικόνα .
Επειδή ,εγώ είμαι πράγματι αγανακτισμένος και δεν έχω συνηθίσει να γράφω επιστολές τόνωσης του ηθικού και βελτίωσης της εικόνας όσων είναι στην εξουσία ,θα μου επιτρέψετε να παραθέσω αρκέτα κομμάτια του αγανακτισμένου,αλλα και να τονίσω οτι έιναι πολύ εύκολο να αγανακτείς υπέρ του ισχυρού,δύσκολο είναι να αγανακτείς υπέρ του δικαίου που πάντα στην εποχή μας βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.
Παραθέτω λοιπον
λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένος και υπερασπιστής του ΑΓΕΣ

"Για ότι συμβαίνει στη χώρα αυτή φταίει ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τελεία και παύλα. Ο χειρότερος Αρχηγός ΓΕΣ που πέρασε ποτέ για τους εξής λόγους: Αν οι μισθοί των στρατιωτικών μειώνονται δεν είναι εξαιτίας των εκβιαστικών διαταγών του ΔΝΤ αλλά εξαιτίας του Αρχηγού ΓΕΣ που δεν τσακώθηκε με το Βενιζέλο που εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης. Έπρεπε να εναντιωθεί στον επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ ως καλός συνδικαλιστής διότι αυτός είναι κυρίως ο ρόλος του Α/ΓΕΣ δηλαδή να κάνει αντιπολίτευση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Η απαξίωση του ΑΓΕΣ,κ.αγανακτισμένε δεν ξεκινά απο το μισθολογικό,αλλά απο την εικόνα ενος αξκου ,να τρέχει πίσω απο έναν πολιτικό ,ύποπτο πλεον για τα πατριωτικά του φρονήματα ,ενώ ταυτόχρονα ,απόδεχεται μεθοδεύσεις που θιγουν το εθνικό φρόνημα του ελληνικού στρατού.
Οι στρατηγοί και κυρίως οι αρχηγοί και βέβαια εναντιωνονται όταν βλέπουν οτι κάτι βρωμά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ,και αυτο δίοτι οφείλουν πρωτα να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν ,και έπειτα να υπακούσουν σε πρώην αφισσοκολλητές.

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένοςκαι υπεραπσιστής του ΑΓΕΣ
Αν τα μερίσματα του ΜΤΣ απαλλοτριώνονται και εξαφανίζονται δεν φταίει η πολιτική που ακολούθησαν τόσοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν αλλά ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν επέβαλε την άποψή του στο Βενιζέλο περί χρηστής διαχείρισης των μερισμάτων. Φταίει διότι δεν υπέβαλε την παραίτηση του την οποία του ζητούν ορισμένοι απόστρατοι συνδικαλιστές κάθε ημέρα ενώ βέβαια οι ίδιοι είχαν ξεχάσει να παραιτηθούν όταν αντιμετώπιζαν τα ίδια και χειρότερα χάλια στις διοικητικές θέσεις που διαχειρίσθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής τους στρατιωτικής καριέρας.

Φυσικά δεν υπάρχει πιο εύθικτος στρατιωτικός από τον απόστρατο ή αλλιώς κανείς στρατιωτικός δεν υποβάλλει ταχύτερα την παραίτηση του από τον απόστρατο!
Αν ο μοσχοαναθρεμένος ναύτης (γιος βουλευτή) βάζει κρυφά τη Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο που υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν έβαλε παρατύπως μερικούς καταδρομείς στη θέση των ναυτών να φυλάν την πόρτα μήπως σκάσει μύτη η Τζούλια. Φυσικά ο Πτέραρχος Γιάγκος δεν θα είχε αντίρρηση να ρυθμίσει το ΓΕΣ τις υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ.
Αν πρέπει να εκπαιδευθούν οι στρατιώτες σε καταστολή ταραχών αμάχων σε εμπόλεμη ζώνη φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που αντιθέτως πρέπει να εκπαιδεύει την αερομεταφερόμενη ταξιαρχία αποκλειστικά και μόνο για μάχη με τακτικό στρατό αφού το ΝΑΤΟ πλέον στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κλπ πολεμάει με τακτικό στρατό (Ταλεμπάν, Αλ Καίντα, αντάρτες κλπ)

Ουδεμία σχέση εχουν οι μομφές των συναδέλφων στο πρόσωπο του ΑΓΕΣ με όλα αυτά.Φυσικά ,αγανακτισμένε μπορείς να ισχυριστείς και ότι επειδή χασαμε στην γιουροβιζιον,κάποιοι κατηγορούν τον ΑΓΕΣ,είναι μια πολύ καλή τακτική προπετάσματος καπνού,προκειμένου να προσθέσεις μερικούς πόντους υπέρ του εντολέα σου.Η μομφή στο πρόσωπο του ΑΓΕΣ σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την στάση που επέδειξε η θυγατέρα του στο θέμα της λαθρομετανάστευσης ,σε κρατική εκπομπη,όπου και διοριστηκε με λεφτά του ελληνικού λαου,και έδωσε τα δικά της διαπιστευτήρια αλλά και του πατρός της ,ωςανθρωπου που ακολουθει πιστά την ανθελληνική κυβερνητική πολιτική,που οδήγησε προσφάτως στην δολοφονία,μια απο τις 100αδες ,του συμπολίτη μας, από τους ελληνοποιημένους της δεσποινίδος Φραγκου.Οπότε κύριε <<αγανακτισμένε>>κρατήστε τα βόλια σας ,διοτι δεν απευθυνεστε σε πρωτοετείς της ΣΣΕ,όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε.


λεει ο ....δήθεναγανακτισμένοςκαι υπερασπιστής του ΑΓΕΣ

Αν η κόρη του Αρχηγού ΓΕΣ που γέμισε το βιογραφικό της πτυχία αναλάβει μια συνηθισμένη σύμβαση έργου δημοσιογράφου στο δημόσιο φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που σίγουρα μετέθεσε όλους τους γιους των παραγόντων της εκπομπής από την παραμεθόριο στα κέντρα διασκέδασης της Βουλιαγμένης. Πρέπει να μην βρει δουλειά η κόρη του Α/ΓΕΣ ούτε ο γιος του να σπουδάσει στο εξωτερικό (σίγουρα με μέσο), να πάνε στο ταμείο ανεργίας και αν είναι δυνατό να εξαφανισθούν από την Ελλάδα διότι ..είναι τα παιδιά του Αρχηγού ΓΕΣ. Εμπρός (μέχρι πρόσφατα) ανώνυμα ιστολόγια επιτεθείτε στο πιο ευαίσθητο σημείο του Στρατηγού Φράγκου τα παιδιά του εξ' άλλου καλύπτεστε από την ανωνυμία του διαδικτύου (που όπως καταλάβατε είναι μύθος)

Και ερχόμαστε στο ζουμί της όλης υποθέσεως.
Το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι ότι,η δις Φράγκου,έχει απλά ένα πτύχιο ιστορίας της τέχνης,το οποίο το περιφέρει στα βιογραφικά της ,λες και είναι πτυχίο νομικής ,η,ιατρικής ,η πυρηνικής φυσικής,και δεν θα μπω στην διαδικασία να ρωτήσω πόσοι αξιολογοι επιστήμονες έχουν μείνει αδιόρισυτοι,για να διορίζονται δεσποινίδες όπως η κυρία και να κάνουν την εθνομηδενιστική τους προπαγάνδα απο τον κρατικό διαυλο.
Ομως θα σας παραθέσω κομμάτι της εκπομπης της Ευτυχίας,με την εμετική αντεθνική προπαγάνδα υπέρ των εποίκων του ΙΣΛΑΜ,που μάλλον ο ΑΓΕΣ ,πίστευε ότι θα την εξαργυρώσει με προαγωγή του στην θέση του ΑΓΕΕΘΑ,στέλνοντας το μήνυμα δια στόματος της θυγατρός,ότι είναι προθυμος να υπηρετήσει το πολυπολιτισμικό ανθελληνικο ιδεολόγημα,ενάντια στον ελληνικο λαο που θα έπρεπε να προστατεύει.
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE τις απόψεις που προβάλει η κόρη ενός ανώτατου έλληνα στρατιωτικού,με τα χρήματα φυσικά των ελληνων,απόψεις που οδήγησαν στην ανοχή και στην δολοφονία πολλών ελλήνων ,πλην του ΜΑΝΩΛΗ στην οδό Ηπείρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ




http://youtu.be/G8gmEsj_rUY

Και τώρα βγάλτε τα συμπεράσματα σας
ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ
προσοχή,ότι βλέπετε ,δεν το λέει μια οποιαδήποτε δημοσιογράφος,αλλα η κόρη του αρχηγού του ελληνικού στρατού,πράγμα πολύ σημαντικό για όσους δεν βρέθηκαν από σπόντα,η, καραμπόλα στην ΣΣΕ.

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένοςκαι υπερασπιστής του ΑΓΕΣ

Αν ο Α/ΓΕΣ πήρε διδακτορικό το πήρε σίγουρα «με μέσο» και όλα τα βιβλία του και οι δημοσιεύσεις του σίγουρα δεν είναι δικά του έργα, αυτό το ξέρουν καλά οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι και ορισμένοι (φυσικά ελάχιστοι) απόστρατοι που φτύνουν τώρα εκεί που έγλειφαν (αφού ο Α/ΓΕΣ τελείωσε την καριέρα τους νωρίς-όπως έπρεπε δηλαδή). Δεν έχει σημασία αν όταν δίνει διάλεξη για τα στρατιωτικά θέματα όλοι κρέμονται από τα χείλη του (πανεπιστημιακοί και στρατιωτικοί). Δεν έχει σημασία αν ο καθηγητής Βενιζέλος υποκλίθηκε στις περγαμηνές του και τα προσόντα του δημόσια. Ο Αρχηγός ΓΕΣ φταίει για όλα - ακόμη και για τα προκλητικά ακαδημαϊκά του προσόντα.

Τώρα εδώ τι να πεί κανείς

Να τα βάλω με τον Τσαρουχοφόρο συναδελφό μου ,που έκανε τον υπηρέτη ?Ας είναι ,θα σταθώ μόνο στο ότι,δεν είναι και τόσο κολακευτικό να υποκλίνεται ο Βενιζέλος στα προσόντα σου,όταν και του ιδίου η θέση είναι προιόν της βιομηχανίας παραγωγής διδακτορικών,και υπαρχουν πολλοι συναδελφοί του που γνωρίζουν πως έγινε καθηγητής,αλλά και όταν μια εικόνα 1000 λέξεις.Επιπλέον καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ,ότι ηΣΣΕ,δεν έχει σαν στόχο να βγάζει διδάκτορες με αμφισβητούμενα προσόντα ,σε μία εποχή τέτοιας παρακμής που οδηγεί στην αμφισβήτηση κάθε τίτλου,ως τίτλου σκοπιμότητας και πλαστότητας,αλλα πολεμιστές,όπως ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ.
Αλήθεια αγανακτισμένε πότε ο ρήτορας,όποτε έχει το στόμα του άδειο απο τροφή ,εντολέας σου,είπε μια και μονη κουβέντα για τον αρχηγό της ΕΟΚΑ???Ποτέ .Ισως να μην τον γνωρίζει καν.Αντίθετα αμφισβήτησε και τον αγώνα του εμβληματος της σχολης του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.
ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένος και υπερασπιστής του ΑΓΕΣ

Αν απορρίφθηκαν από τις εκλογές καθηγητών Σχολής Ευελπίδων υποψήφιοι που είχαν το θράσος να μην υποβάλλουν ούτε ένα αντίγραφο της διδακτορικής τους διατριβής, ούτε καμία βεβαίωση προϋπηρεσίας, ούτε τα απαιτούμενα αντίγραφα πτυχίων και διδακτορικών τότε είναι ο Αρχηγός ΓΕΣ που φταίει διότι έπρεπε να εκλέξει αυτούς τους ακατάλληλους και όχι διάσημους καθηγητές στρατιωτικών εφαρμογών που τελικά εκλέχθηκαν υπό την προεδρία του. Πληρώστε λοιπόν αργυρώνητους δημοσιογράφους να ρίξουν λάσπη χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άλλο εμπλεκόμενο παρά μόνο τους εγκληματίες, προδότες και κατασκόπους που μισούν και συκοφαντούν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, το καμάρι και καύχημα του Στρατού Ξηράς.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ έχουμε την υπογραφή του αγανακτισμένου μας.
Κύριε αγανακτισμένε η ΣΣΕ,είναι μεγάλη όσον αφορά την ιστορία της,μικρή όμως όσον αφορα τον κόσμο της,ΠΟΛΙΤΕΣ και στρατιωτικοί,γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας,και θα έπρεπε να αισχύνεσθε,διότι επιστήμη ανευ αρετής ,αγυρτεία εστί,ενημερώστε τόσο τον εντολέα σας,όσο και τον πανμέγιστο φωστήρα των πανεπιστημίων υπουργό σας για την ουσία του ρητού.Γεννάται βέβαια το ερώτημα,εάν δεν ησασταν υποστηρικτής τέτοιων ασχημοτήτων,θα είχατε διοριστεί?ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ

Και κάτι ακόμα,έγω παρά το γεγονός ότι είμαι αξκός των όπλων,γρ'αφω ανώνυμα,και αυτό διοτι όταν ο εχθρός πυροβολεί,έχω μάθει να καλύπτομαι,δεν επιθυμώ να πεθάνω,αλλα να πολεμήσω και να νικήσω.Όμως στο δικαστήριο το οποίο έγινε για την υπόθεση φράγκου,μαρτυρας εναντίον των ασχημοτήτων του συστήματος,μαθαίνω ,ότι ήταν εν ενεργεια αξκος του Π.Ν.
Αυτό θέλει μεγάλο θάρρος ,μεγάλο κουράγιο και πολύ πίστη ,οτι υπερασπιζόμενος την αλήθεια δεν πρεπει να φοβάσαι να τα βαζεις και με τους υποτιθέμενους ισχυρους,γεγονός που όλοι οι εν ενεργεία το γνωρίζουμε και πιθανόν να δείτε πολλούς απο εμάς να τον μιμηθούμε.

Θα τελείωσω με μιαν αναφορά στην κυρά των Μαρασίων
και εδώ ο αρχηγός μας ,με αγαρμπο τρόπο ,κάνει τα πάντα για να κακοχαρακτηριστεί.
Όταν κανουμε κάτι καλό,το κάνουμε ταπεινά και σιωπηλα,δεν το εκμεταλλευόμαστε επικοινωνιακα,το ίδιο έκανε με την θυγατέρα του,τώρα το ίδιο φοβούμαι ότι επιχειρει να κανει με την γενναία αυτή ελληνίδα,η οποία είναι τυχερη που πεθαίνει τωρα,αποφεύγοντας ,έναν πιθανό βίαιο θάνατο από τα χέρια των εισβολέων της ΑΣΙΑΣ ,των οποίων την ελληνικότηταυμνε'ι η Ευτυχία Φραγκου.
Κλείνοντας θα ήθελα να κλείσω ευχάριστα......κοιτώντας τον τιτλο του άρθρου που παρομοιάζει τον ΑΓΕΣ με ΑΠΑΤΣΙ,ως απάτσι,μονο ένα όνομα θα φανταζόμουν να του ταιριάζει, αυτο του ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ.

Με ανησυχία για όσα βλέπω ακούω και διαβάζω

Ενας αξκος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ksipnistere

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aυτο το βιντεο εχει καταργηθει και δεν μπορουμε να το δουμε αγαπητοι διαχειριστες

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας πουλημενος αρχηγος ΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι πολύ ωραία αλλά εγώ σαν απλός Έλληνας που υπηρέτησα συνειδητά τους 18 μήνες θητείας θα προτιμούσα από τους αξιωματικούς μας να μην λειτουργούν με "επιστολές" αλλά με "πιστολιές"...

Ανώνυμος είπε...

24 Ιουνίου 2011 7:06 μ.μ.
Εδω μπορεις να το δεις το βιντεο φιλε μεχρι να το ριξουν φυσικα οπως εκαναν και με το προηγουμενο...
http://www.youtube.com/watch?v=Y9DvlfsRF-I&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και τα εξής ενδιαφέροντα:

1) http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/ayesman.html

2) http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/hellenicrevenge.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ STOYS SIONISTES, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ'' ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΕΚΤΛΕΣΕΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΑ'Ι'ΡΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟ ΠΟ ΈΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΔΏ Η ΕΛΛΆΔΑ ΧΆΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΩ ΤΌΣΑ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ 1-2-3 ΆΤΟΜΑ
Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΣ ΤΎΧΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΠΡΏΤΑ ΑΠ ΌΛΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΑΙΔΙΆ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΛΟΎΤΟ ?
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΗ ΤΗ ΓΡΆΦΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΛΛΟ . ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΗ Η ΕΛΛΆΔΑ!!!
5 ΆΡΜΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΤΕΛΙΏΝΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, POGROM ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ'' ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ,ΕΦΥΓΑΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ-ΚΑΤΑΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ,Η ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ; ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Κ.Λ.Π.,ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΞΙΑΣ,ΓΙΑ ΛΟΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Φραγκέψανε

Ανώνυμος είπε...

Από μπλά μπλά σκίζουμε οι Νεοέλληνες
Ολο καλτσόν σκίζουμε
Ακόμη και οι Γυφτοσκοπιανοί μας κάνουνε ρεντίκολο

Πάω για φραπεδιά ναούμε

Ανώνυμος είπε...

Μονιάστε Έλληνες όσοι αγαπάτε τον τόπο και την Ιστορία την Πίστη τα ήθη και τα έθιμα και τότε όλοι οι εχθροί θα διαλυθούν άτακτα γιατί υπάρχουν και μόνο επειδή ο Έλληνας έχασε (την πούλησε)την αληθινή του υπόσταση μέσα στην ίδια του τη Χώρα. Προσωπικά είμαι μαζί με κάθε Έλληνα αγαθό πατριώτη και θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Y9DvlfsRF-I

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ