Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Υπουργός Ναυτιλίας, o νομικός σύμβουλος της Cosco.



Χ. Παμπούκης, υπήρξε νομικός σύμβουλος της κινεζικής πολυεθνικής Cosco και διαπραγματεύτηκε για λογαριασμό της με το ελληνικό Δημόσιο την αγορά του λιμανιού του Πειραιά. Σύμφωνα με το «βιογραφικό» της εταιρείας που διατηρούσε ειδικεύεται στην .....
«ιδιωτικοποίηση δημοσίων επιχειρήσεων και στις ιδιωτικοποιήσεις, συγχωνεύσεις και εξαγορές πετρελαϊκών εταιρειών και εταιρειών φυσικού αερίου».

Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αναπληρωτές: Χάρης Παμπούκης, Σωκράτης Ξυνίδης. Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΣΕ ΤΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΩ ΠΛΕΟΝ

ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ = ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΕΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Παμπούκης= Γνωστός τσάτσος της παγκοσμιοποίησης εδώ και χρόνια την οποία με κείμενα του εκθειάζει εδώ και δεκαετιές. Υπάκουος, δεν πιάνετε φίλος, αγαπάει το χρήμα και πουλάει τους πάντες. όποιος αγαπάει τα λεφτά ας τον παντρέψει με την κόρη του.
ΧΑΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΠΙΣΕΙ. (θα γίνει)