Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Mεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικός νόμος ψηφίζονται μαζί - Συναινούν Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης;



ImageΤο Μεσοπρόθεσμο και ο Εφαρμοστικός Νόμος θα κατατεθούν μαζί στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αλλά τηρουμένων όλων των κοινοβουλευτικών διαδικασιών (χρόνοι, κλπ), αφού οριστικοποιηθεί το νέο «μείγμα» των μέτρων κατά την αυριανή διαβούλευση με την τρόικα. Αυτό ήταν και το βασικό περιεχόμενο της συζήτησης Α.Σαμαρά - Ε.Βενιζέλου.
Τονίζεται από την κυβέρνηση ότι η...

ψήφιση και των δύο νομοσχεδίων πρέπει να ολοκληρωθεί ως την άλλη Παρασκευή, 1η Ιουλίου, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για την εκταμίευση της 5ης δόσης, ύψους 12 δισ. ευρώ.

Συμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος της ....κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) κ. Γ. Καρατζαφέρη και τον ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων μετά τις αποφάσεις που έλαβε χθες (Δευτέρα 20/6) και προχθές (Κυριακή 19/6) το Eurogroup και ιδιαίτερα για την ανάγκη να έχουν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τι ίδιες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Καρατζαφέρης συμφώνησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό είναι απαραίτητο για να πάρουμε την πέμπτη δόση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ....ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ....ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.....

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Ψευδές. Ο ΛΑ.Ο.Σ, παρότι πιστεύει ότι πρέπει να παρθούν μέτρα, θα καταψγφίσει το Μεσοπρόθεσμο επειδή είναι σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

TΤο ίδιο και ο Σαμαράς.