Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

"Να καταργηθεί η μονιμότητα των στρατιωτικών"! δήλωσε ο Πάγκαλος



 ΣΧΌΛΙΟ : Είναι και αυτό μια άποψη μην Βρούνε αντίσταση οι Τούρκοι . Που ξέρεις, στους στρατιωτικούς κυκλοφορούμε και λοξοί  που αγαπάνε την Πατρίδα τους!
Θα εισηγηθεί να καταργηθεί το υπάρχον καθεστώς της μονιμότητας για τους στρατιωτικούς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στο....
δεύτερο γύρο της κατά μέτωπο επίθεσής τους στους στρατιωτικούς μετά το περίφημο "είναι αντιπαραγωγικοί" Μαζί με τους στρατιωτικούς θα εισηγηθεί να πάψει να ισχύει η μονιμότητα και για τους αστυνομικούς.
(το κλανίζειν εστί φιλοσοφείν ;)
Ποιος είπε ότι κάποιοι δεν θέλουν την διάλυση της χώρας και αυτοί οι κάποιοι δεν βρίσκονται ψηλά στις θέσεις αυτής της κυβέρνησης;
Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί του Σαββάτου, ανακοίνωσε ότι γράφει βιβλίο με τον τίτλο «Μαζί τα Φάγαμε: Ποιοι, πότε και γιατί» και μέσα σε αυτό ζητεί την κατάργηση της μονιμότητας στρατιωτικών και αστυνομικών.
"Πρέπει να περιοριστεί στην συνταγματική έννοια του όρου", ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί για «τους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, άντε και τους εφοριακούς».
Δήλωσε σχετικά ότι «Ο καθένας μας δεν έχει ζητήσει απόδειξη για κάποια δουλίτσα που του έκαναν» και, προφανώς, το συγκεκριμένο σημείο θα είναι ένα από τα επιχειρήματα που θα στηρίξουν τη συγγραφή του βιβλίου, η οποία, όπως είπε, είναι σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό".

Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για το κλείσιμο 40 οργανισμών που «τον αγνόησαν» μη δίνοντας στοιχεία. Όπως είπε, δόθηκαν προθεσμίες και παρατάσεις, αλλά οι 40 οργανισμοί δεν έδωσαν κανένα στοιχείο. «Η προθεσμία έληξε χθες. Την ερχόμενη εβδομάδα που θα συνεδριάσει η επιτροπή, αυτοί που δεν έχουν απαντήσει, έχουν κλείσει» τόνισε.ενώ τάχθηκε υπέρ της μερικής άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.
 πηγη defencenet.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_3608.html#ixzz1PrAGLAe1

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΓΑΜΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΑΡΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Retelas είπε...

Δεν θάταν καλύτερο να καταργηθεί η μονιμότητα των πολιτικάντηδων?

Ανώνυμος είπε...

Η κρεμαλες της πλατειας θα σηκωσουνε το παγκαλο η θα καταρευσει ολο το στησιμο?προτεινω το παγκαλο για λαιμιτομο, αρκει να μπορεσουμε να ξεχωρισουμε το λαιμο απο το υπολοιπο σωμα..

τι περιμενεις απο ανθρωπο που παρεδωσε τον οτσαλαν στους τουρκους και ειπε οτι τη σημαια τη πηρε ο αερας...ο ανθρωπος ακουει ελλαδα και φτερνιζετε επηδει ειναι αλεργικος..

αλλα δυστυχως δε βλεπω να ξεμπερδευουμε ευκολα με αυτους.. οι παραλιες γεματες και τα μπαρακια και τα μπουζουκια..υποκλινομαι σε οσους ειναι καθε μερα στο συνταγμα οχι σε αυτους που πηγαν μια φορα για να δουνε κανα γκομενακι και χαβαλε.

μακαρι να κανω λαθος

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΘΑΛ.ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΙΧΕΙ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΣΠΟΡΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΗΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ.

Ανώνυμος είπε...

αυτα θα πρεπει να τα ακουνε οι καριεριστες στρατιωτικοι απο ταγματαρχη και ανω.. και να ξεσηκωθουν να παρουν το μερος με τους πολητες.. να γινει ενα πραξικοπημα να φυγουν ολοι οι συχαμαινει τις βουλης... και λεω να γινει πραξικοπημα γιατι η αστυνομια στυριζει τους βρωμιαριδες πολιτικους και δεν ειναι στο πλαι του απλου κοσμου. αποψη μου και μονο

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

re 3:06 oxi pousths aksiopoustas to eipe k pro8ipourgos mas...:D

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΛΩΧΝΤΡΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Υ.Γ ΚΑΙ Η... ΧΗΡΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

οπως πολλοι πρωην πολιτικοι κανουν αλλες δουλειες αφου φυγουν απο πολιτικη ετσι και αυτος εχει κλεισει ΜΕΡΙΚΕΣ.
1.Πρωταγωνιστης σε ντοκιμαντερ του NATIONAL GEOGRAPHIC με θεμα: ΚΗΤΩΔΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
2.ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΥΠΝΟ
3.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
4.ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
5.ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ(οχι βατομουρα)
6.ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ(με ή χωρις λαικη εντολη)
7.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΥ(με ειδικοτητα καθοδηγησης στις τεχνικες κωδωνοκρουσιας των καμπανων της NOTRE-DAME)
8.Επιτιμος δοκιμαστης γιαουρτιων(με προτιμηση στα βλαχικα)
9.συνεχιστε μονοι σας(θα παρει και συνταξη...)

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΗ ΤΟΝ Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Ο Υ Ν ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΠΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ είπε...

Ο Μαλάκας δεν ξέρει ότι οι στρατιωτικοί αυτούς τις περιουσίες τους και τις οικογένειες τους φυλάνε. Τι νομίζεις ρε ζώον Πάγκαλε ότι θα γίνει αν μπούνε οι Τούρκοι άλλο που δεν θέλεις; Ποιοι θα χάσουν τα σπίτια τους; Ο απλός κόσμος που είδη τα έχει χάσει; Η εσύ και οι 300 όμοιοι σου; Αλλά πες ότι τα λεφτά σου τα έχεις βγάλει σε ξένες τράπεζες, τα λεφτά που έχεις πάρει για τις προδοσίες σου και με το πρώτο μπαμ, θα είσαι ο πρώτος που θα την κοπανήσει από την Ελλάδα ως συνήθως. Ρε στο απόσπασμα πρέπει να σε στήσουν για εσχάτη προδοσία!!!!

Ανώνυμος είπε...

ασε θα τον παρει ο αερας
...

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζεται να εισαι πολιτικος για να καταλαβεις οτι πρεπει να καταργηθει η μονιμοτητα γενικως σε ολο τον δημ. τομεα.