Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Με fast track ξεπουλάνε τις Ελληνικές παραλίες!



Παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας για διάστημα έως και 50 χρόνια, οικοδομικές άδειες σε 60 ημέρες αλλά και νομιμοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων κυριότητας του ΕΟΤ προβλέπει ο νέος νόμος.
Ρυθμίζει τη διαδικασία χωροθέτησης και τις γενικές χρήσεις γης. Απαγορεύει την αξιοποίηση δημόσιων ακινήτων, τα...
οποία βρίσκονται στο σύνολό τους σε οικότοπους ή αρχαιολογικούς χώρους. Για τη χωροθέτηση εκδίδεται κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος.

Ωστόσο, επιτρέπεται «η απευθείας παραχώρηση στον κύριο της επένδυσης ή στον έλκοντα εξ αυτού δικαιώματα, της χρήσης αιγιαλού και παραλίας και του δικαιώματος εκτέλεσης, χρήσης και εκμετάλλευσης λιμενικών έργων». Η παραχώρηση γίνεται για χρονικό διάστημα μέχρι 50 ετών.
Θεσπίζεται επίσης το δικαίωμα της επιφανείας, δηλαδή το εμπράγματο δικαίωμανα κατασκευάζει κάποιος κτίσμα σε έδαφος δημόσιου κτήματος, που δεν του ανήκει, και να ασκεί επ' αυτού τις εξουσίες που παρέχει το δικαίωμα της κυριότητας το πολύ για 50 χρόνια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://online.wsj.com/video/greece-sells-assets-to-whittle-down-debt/373566C2-7323-4E8A-8797-36858953526A.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ἠρεμα αδέλφια αυτοί πουλάνε γιατί δεν είναι δικά τους,εμείς λοιπόν σαν αφεντικά στον τόπο μας καίμε ότι δημιουργήσουν οι έξυπνοι δήθεν αγοραστές και μετά κάνουμε λογαριασμό.

Με αγάπη στα δυτικά εβραιοσαξωνικά αποτέτοια μας.