Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Στο Σύνταγμα χρειάζονται Έλληνες Πατριώτες


Στο Σύνταγμα χρειάζονται Έλληνες Πατριώτες Χριστιανοί Ορθόδοξοι να βροντοφωνάξουν τον Εθνικό μας Υμνο για την Ελλάδα μας και το ΥΠΕΡΜΑΧΩ τον Ύμνο για την Παναγιά μας.Μόνο ο Θεός μπορει να φωτίση όλους τους ¨Ελληνες και να μας σώση.
Ακούγεται ότι στις πλατείες έχουν κανει κατάληψη οι αντεξουσιαστές και ο κόσμος δεν κατεβαίνει.
πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω να παμε στα μοναστηρια και να προσευχομαστε μαζι με τους μοναχους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ...ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΑΙ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

μονο ο θεος θα μπορουσε να μας κανει μοιρολατρικα ανθρωπιδια, να καθομαστε σπιτι μας με τη παρηγορια της μετα θανατον τιμωριας των κακων και της επικροτησης των καλων..

οι θρησκειες χειραγωγουν το κοσμο, ο Χριστος πηγε στο ναο και τα κανε λιμπα, οι ιεραρχες τωρα ειναι κρυμενοι αφαντοι..

α και κατι αλλο, οι αγροτες που καθε χρονο κλεινουν την Ελλαδα στα 2 και αναστατωνουν ολο το κοσμο..κλεινουν συνορα της χωρας, που ειναι τωρα?δε τους ενδιαφερει το ξεπουλημα της χωρας?ααα ξεχασα χωρευουν το χορο της βροχης και του χαλαζιου μπας και καταστραφει καμια σοδια να παρουν επιδοτηση απο την Ευρωπη..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ. ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

ΕΞ-ΑΦΑΝΙΣΤΕ-ΤΟΥΣ. είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ 5 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ....ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Ένα χρόνο κάθε μέρα να ακούνε ψαλμούς και απολυτίκια και πάλι δεν θα αλλάξουν πολιτική. Οι ανώδυνες για το καθεστώς διαμαρτυρίες είναι για μεταμοντέρνους φεϊμπουκιάρηδες. Όσο και να το αρνείστε, χωρίς βία δεν πρόκειται να δεις την παραμικρή αλλαγή. Δεν λέω ότι είναι η ικανή συνθήκη, αλλά σίγουρα είναι μία εκ των αναγκαίων. Το 'χει δείξει η ίδια η ιστορία. Ας κατάλαβουμε και 'μεις ότι οι εποχές του συμβολισμού τελείωσαν. Και ας σταματήσει η οπαδική διαμάχη για το εάν οι διεθνιστές υπερτερούν στις πλατείες ή οι εθνικόφρονες. Δεν είναι χρήσιμη στην παρούσα στιγμή. Δεν είναι ώρα να καταλογίζουμε ποιος ήταν σύμφωνος με την Ελλάς ως δυτική χώρα μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΕΡΓΑ

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

esu pou anartises to sxolio poion theorhs patrioti parousiasemas kapoion ,pesmas na aftos einai. na sou po??? kai tha shmfonishs mazhmou DEN EIPARXEI KANHS::::::TI KRIMA OMOS..... KATANTHA KRIMA STA PAIDIAMAS .... KAPSTE THN ATHINA

Vasoulina είπε...

Η απογοήτευση και η απαισιοδοξία δεν αντιπροσωπεύουν τους Ελληνες... Ολοι μαζί ενωμένοι μπορουμε να καταφέρουμε πολλά, σίγουρα περισσότερα απο ότι αν μείνει ο καθένας σπιτάκι του μόνος του όπως μας έχουν μάθει τόσα χρόνια να κάνουμε. Ο Θεός είναι σίγουρα μαζί μας και θα μας βοηθήσει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠΡΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΕΚΡΗΞΟΥΛΑ