Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ο ΓΑΠ συναντήθηκε με τον Γκρουέφσκι μετά τα μνημεία!


Δείτε το βίντεο! Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την προκλητική τοποθέτηση του γιγάντιου Μνημείου του κλεμμένου Μεγάλου μας Αλεξάνδρου στα Σκόπια - καθώς και εκείνων του Φιλίππου σε Σκόπια και Μοναστήρι ταυτόχρονα - ο Έλληνας Πρωθυπουργός προχώρησε σε μια....
ακόμη απίστευτη και εξοργιστική κίνηση "φιλίας", καθώς συναντήθηκε για 45΄ ολόκληρα λεπτά με τον εμπνευστή των προκλητικών Μνημείων Νίκολα Γκρούεφσκι στις Βρυξέλλες, σφίγγοντας θερμά το χέρι του "Έλγιν" των Βαλκανίων, αφού του σύστησε το νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο και το νέο ΥΠΕΞ μας Σταύρο Λαμπρινίδη!!!
Αντί δηλαδή ο Έλληνας Πρωθυπουργός να κλείσει στους Σκοπιανούς οριστικά την πόρτα για το θράσος και την αυθάδειά τους, συναντήθηκε με τον αρχηγό των πλαστογράφων, καταπατώντας κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας και τιμής, ενθαρρύνοντάς τους στην ουσία, την στιγμή που θα έπρεπε να τους απομονώσει πολιτικά στην Ευρώπη, αλλά και να καταγγείλει στον ΟΗΕ την Ενδιάμεση Συμφωνία, για τραγική παραβίασή της από τα Σκόπια! Όπως έκανε παλαιότερα και ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν το Κρατίδιο χρησιμοποιούσε σαν σημαία τον Ήλιο της Μακεδονίας μας, κηρύσσοντάς τους εμπάργκο! Η στάση του Πρωθυπουργού προσβάλει και ατιμάζει την Ελλάδα και ειδικά την ξακουστή Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Γιατί με τους Πλαστογράφους και τους "Αρχαιοκαπήλους" δεν συζητάς! Τους καταγγέλεις και τους κυνηγάς!
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε Σκοπιανικός Τηλεοπτικός Σταθμός, παρατίθεται και μια συνέντευξη του Διεθνολόγου Γρηγόρη Τζανέτου, ο οποίος σαν γιατρός που μιλά για μια εντελώς επουσιώδη παραβίαση δίαιτας, αποφαίνεται πως τα μνημεία του Αλεξάνδρου και Φιλίππου, δεν θα αποτελέσουν τελικά εμπόδιο στις συνομιλίες... με τους Πλαστογράφους και Άρπαγες της συγκλονιστικής και μοναδικής Μακεδονίας !

http://www.NOIAZOMAI.net



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ? ΤΩΡΑ? Η ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ??
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο δικός μας θέλει πολλά μπουνίδια...αλλά τι να πεις; οτι του λένε κάνει η ΡΟΜΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δειτε την μασονική χειραψία ... φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο

Ανώνυμος είπε...

ela paidia sxedon efyge o olympiakos,kati antistoixo na ginei me to pasok , kai ksevrwmise kata 70 ta ekato h ellada , ante makari.

Ανώνυμος είπε...

πηγε να του πει τα καλοριζικα το αρχ..ι.Ερε κρεμαλα που θελεις κοπροσκυλο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ!!!!!ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ!!!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΟΠΟ ΧΛΩΕΡΟ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ,Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞ+ΑΝΔΡΕΙΑ) ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΙΠΠΟΣ) ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ