Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Δημόσια γη..Πωλείται κανονικά και με τον “εφαρμοστικό” νόμο



Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση
Μας έλεγε ο πρωθυπουργός πριν λίγους μήνες

“Κανείς μας μην συγχέει τον όρο αξιοποίηση με τον όρο πώληση , η Ελλάδα δεν πουλάει την γη της..
Η δημόσια γη δεν πωλείται ούτε μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται…”
Χθες κυκλοφόρησε ο ...
εφαρμοστικός, για το μεσοπρόθεσμο, νόμος που μεταξύ τψτο θέμα των άλλων καλύπτει και θέματα δημόσιας περιουσίας..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Ο εφαρμοστικός νόμος όπως θα διαπιστώσατε μιλάει για πώληση και μεταβίβαση κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας !!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα περιμένετε απο τους Αγανακτισμένους ή τους Αμεση Δημοκρατία... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!! Απο τις πολλές φωνές τους έχουμε τρομοκρατήσει τόσο πολύ που ψήφισαν ώς συνταγματικό το μνημόνιο, δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στην ανασχηματισμένη "κυβέρνηση" και ετοιμάζονται να ψηφίσουν και το μεσοπρόθεσμο. Δεν χρειαζόμαστε οργανώσεις, Αγανακτισμένους, Αμεσους Δημοκράτες ή κανένα άλλο αποκούμπι! Χρειαζόμαστε αυτόνομα σκεπτόμενους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που αν όχι για τους εαυτούς τους -τουλάχιστο για τα παιδιά τους- θα τους σαπίσουν στο ξύλο, θα τους μπαγλαρώσουν, θα τους δικάσουν, θα τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν (στο κάτω κατω δικά μας είναι) και θα τους στείλουν στα κάτεργα!!! ... και θα δείτε μετά αν τολμήσουν να ξαναμιλήσουν ή να πουν δημόσια τις μαμακίες τους!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΕΡΓΑ

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αδίστακτε εθνοπροδότη, σχιζοφρενικέ ΓΑΠ!!! Κατάληψη της Βουλής μας, ωρέ ΕΛΛΗΝΕΣ! Έξω από τη χώρα μας αυτή η μαριονέτα! Ξέρεις κάτι ΓΑΠ; Την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, τον προδότη όμως ουδείς!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ειπε παλι το ''αφεντικο'' των ''αγανακτισμενων'';....Ολα βαινουν συμφωνα με το σχεδιο!!....τα ''πειραματα'' στις πλατειες, σχεδον ολοκρηρωθηκαν!... Τα ''πειραματοζωα'' ''εμβολιασθηκαν'', τα ζομπι του Σορος (σορακια) εκαναν την δουλεια τους με το παραπανω!....και η ''ζωη'' συνεχιζεται...το προγραμμα στο matrix αλλαξε....ας οψονται τα κοροιδα!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

melidonis_antonis είπε...

Τιπότα συνέλληνες δεν έχει μείνει από τα να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Πλέον δεν μιλάμε για δημοκρατία, για νόμιμη κυβένρηση και για πατριώτες πολιτικούς. Είναι όλοι τους προδότες και πρέπει να δικαστούν άμεσα. Η γνώμη μου θα πρέπει να εκτελεστούν για εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πήρες απολύτως καμία εντολή από τον ελληνικό λαό να πουλήσεις τη χώρα! Αλήθεια ποιος σε εξουσιοδότησε για αυτή την πολιτική; Εκτέλεση για εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους εδώ και τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένετε απο τους "Αγανακτισμένους" ή τα παρακείμενα μαγαζάκια ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΤΕ! Θα υψώσει το ΔΝΤ την σημαία του στην Ακρόπολη και οι "Αγανακτισμένοι" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σαςμ και μην περιμένετε απο ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!

...Και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε ενοχλεί που οι Έλληνες κράζουν τον πρωθυπουργό σου; Έμμισθός του είσαι συ και ζορίζεσαι;