Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Βόμβα! Μολυσμένος από μικροσωματίδια αρσενικού είναι ο Αττικός Ουρανός!


Ο βουλευτής Γ. Ανατολάκης κατέθεσε ερώτηση - βόμβα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με βάση την οποία δηλώνει πως έρευνες έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη σημαντικών μικροσωματιδίων αρσενικού στον ουρανό της Αθήνας.
Στην ήδη επιβαρυμένη από τους ρύπους ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ανακάλυψη μικροσωματιδίων που...
αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διεξήχθη έρευνα στον ατμοσφαιρικό αέρα της Αττικής σε ημέρες όπου η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή, χωρίς ανέμους και μεταφορά σκόνης.

Οι επιστήμονες, που ανέλυσαν τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ανακάλυψαν την ύπαρξη αρσενικού. Το αρσενικό αποτελεί το πιο τοξικό χημικό στοιχείο που υπάρχει με αποδεδειγμένες τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.
Όπως υποστηρίζει ο λέκτορας Ορυκτολογίας-Ορυκτοχημείας κ. Θανάσης Γκοντελίτσας, το αρσενικό δεν προέρχεται από βιομηχανικές μονάδες αλλά κατά πάσα πιθανότητα από την καύση χαμηλής ποιότητας ντίζελ.
Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία ολοένα και περισσότερων κατοίκων η ύπαρξη αρσενικού να οφείλεται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι εκτελούνται αυξανόμενα το τελευταίο διάστημα.
Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
1. Έχετε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας και σε ποιες κινήσεις προβήκατε;
2. Ποια μέτρα έχετε σκοπό να λάβετε, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα της Αττικής από την ύπαρξη αρσενικού;
3. Σχετίζεται ο εντοπισμός του αρσενικού με τους αεροψεκασμούς που συντελούνται κατά διαστήματα στον Αττικό ουρανό;
4. Από ποιον ελέγχεται η δράση των αεροψεκασμών και ποιες είναι οι ουσίες που ψεκάζονται;
Αναμένεται η ερώτηση του βουλευτή κ. Ανατολάκη, να ακολουθήσει την "μοίρα" (το συρτάρι κάποιου υπουργείου) οκτώ άλλων (σχετικών) ερωτήσεων που έγιναν στην Βουλή των Ελλήνων και οι οποίες αφορούσαν τους αεροψεκασμούς...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΥΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΛΥΝΣΗ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ. ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.;

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΚΑΠΝΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΤΩΡΑ) ΕΙΧΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΥΠΘΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλα κρασια!!!Αν περιμενεις υπουργειο να δει σοβαρα τους ψεκασμους καλυτερα περιμενε να γινεις αστροναυτης.Πιο λιγο θα περιμενεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΖΟΜΠΙ.ΟΞΕΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΚΕΝΤΗΜΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΑΪΒΑΝΟΣΚΟΝΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΥΠ)ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!! ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ναι μεν πράττουν αεροψεκασμους ,και είναι πλέον ολοφάνερο, αλλά δημιουργείτε ένα παράδοξο. Η μια θεωρία για τους αεροψεκασμούς που λέει ότι το κάνουν για την μείωση της αντιδρασης του πληθυσμού δεν φαίνεται να στέκει. Γιατί πρώτον ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιδράει ,και όχι μόνο αυτο ,έχει αρχίσει και ενημερώνεται επι παντός επιστητού. Το δεύτερο είναι ότι το αρσενικό και όποια αλλα σωματίδια στον αέρα τα αναπνέουν και οι υπουργοί και οι βουλευτές αλλα και ολο τους το σόι,και όλοι οι κάτοικοι της αθηνας εν προκειμένου,οπότε κάτι τους διαφεύγει. Επισης έχουν ξεφυτρώσει ένα κάρο θεωρίες όσον αφορά τους αεροψεκασμούς με πιο επικρατούσα την χαλιναγώγηση του καιρού(weather modification) και υπάρχουν και εταιρείες που συνεργάζονται φανερα με την κυβέρνηση. Η άλλη που λέει για μείωση πλυθησμού -depopulation. Ας βγεί τέλος πάντων μια επίσημη πηγή και να ξεκαθαρήσει το θέμα.Η Πολ.Αεροπορία γνωρίζει, οι μετεωρολόγοι γνωρίζουν ,και ορισμένοι βουλευτές γνωρίζουν. Ας βγούν να πουν έστω τη μιση αλήθεια ,ας ρισκάρουν και τη ζωή τους, ας αποκτήσουν αρχίδια επιτέλους, ποιανού τα συμφέροντα θίγονται δεν καταλαβαίνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνονται πειράματα αυτή τη στιγμή, και το πιο πιθανό να κρύβονται οι φαρμακοβιομηχανίες απο πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Απλό είναι πάρτε όλοι ποδήλατα και κυκλοφορήστε γιατί την Βενζίνη και το πετρέλαιο εσείς την τρώτε στην μάπα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μας έχουν μπερδέψει για τα καλα. Οικονομική κρίση, κλιματική αλλαγή, κοντεξ αλιμενταριους, ατζενα 21 ,αναπτυξιακοι στόχοι χιλιετίας, παγκόσμια διακυβερνηση, παγκόσμιο νόμισμα, τρελές αγελάδες, τρελα γουρούνια,τρελα κολοκύθια,ακτινολογηση τροφίμων, ραδιενέργεια, μετεωρίτες, εξωγήινοι, φυσικες καταστροφές, ιλουμινατι,μπιλντερμπεργκ, πόλεμοι, μπλου μπιμ,chemtrails, προφητείες και ενα κάρο μαλακιες ακομα. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι έχουμε όλες αυτες τις πληροφορίες τυχαία ,ακομα και απο επίσημα χείλη. Λοιπον εγώ παίρνω δυο κατσίκες , σπόρους απο το peliti και πυρομαχικα και πάω στο βουνό.....σακ βουαγιαζ....

Νίκος Λιάκος είπε...

μάγκες....στα όπλα!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ! ΠΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΚΟΝΤΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

ELEOS RE ME TOUS AEROPSAKASMOUS!!!!

OI ARXAIOI ELLHNES HTAN SKEPTOMENOI!!!

ESEIS EISTE OTI NA NAI , LEEI O KATHE ENAS THN MALAKIA TOU KAI ANTI NA DIAVASETE AN YPARXEI DYNATOTHTA NA GINEI KATI TETOIO TA PISTEUETE!!

AXAXAXAA....KALO UPNO!

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι κρατικοι λειτουργοι δημιουργησαν τα κινηματα "μη-βιας" "αγανακτισμενους, "λαικη συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" οι οποίοι περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και αποτρέπουν απο το να γινουν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ που επιθυμούν να κάνουν την ΒΟΥΛΗ Α.Ε. ίσωμα και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, λυπάμαι που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο αλλά χαίρομαι που οι "αγανακτισμένες" θα υποφέρουν μαζί μας. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ola gia ta RFID ginontai paidia

Ανώνυμος είπε...

Εϊναι τόσο απίστευτο που όπου και να το πεις σε χλευάζουν και σε θεωρούν συνωμοσιολόγο...δυστυχώς στρουθοκαμηλίζουν οι περισσότεροι..τι κρίση και αηδίες..εδώ πανε να μας αφανίσουν βιολογικά!!Ευτυχώς ο Θεούλης αγαπάει την Ελλαδίτσα μας και τελικά δεν θα τους περάσουν τα Σατανικά σχέδια...Πίστη Αδέλφια γιατί χανόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο KISSINGER ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΤΕ ? ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΧΥΜΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΣΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ? ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..