Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αυτό είναι το σχέδιό τους για την Ελλάδα!


Αυτό είναι το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων για την Ελλάδα.
Είδαν ότι έχουνε να κάνουμε με διψασμένους για ευρώ πολιτικούς και θέλουν τα πάντα!


Θα ξεπουλήσουν ό,τι έχει και δεν έχει η Ελλάδα, θα μας πάρουν κοψοχρονιά ό,τι οικονομική δύναμη έχει και ο ιδιωτικός τομέας με την τεράστια φορολογία που επιβάλουν ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν τα προς το ζήν και έπειτα θα προετοιμάσουν και ένα ωραίο πιστωτικό γεγονός, για να πάνε ταμείο όσοι έχουν παίξει υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας με τα CDS.

H Γαλλία έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο για την Ελλάδα με την μετακύλιση χρέους και την εθελοντική διακράτηση των ομολόγων. Όμως και αυτό το σχέδιο λένε οι οίκοι αξιολόγησης ότι θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός. Ψάχνουν να βρουν τον κάθε τρόπο για να πουν ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί.

Η Fitch τονίζει πως θα χαρακτηρίσει ως “οιονεί χρεοκοπία” τη συμμετοχή των ιδιωτών, δηλαδή των τραπεζών, αλλά και των ασφαλιστικών και των συνταξιοδοτικών ταμείων, σε οποιαδήποτε συμφωνία για μετακύλιση των ελληνικών ομολόγων.

Δηλαδή η Fitch σπεύδει να ”τρομάξει” κυρίως την ΕΚΤ λέγοντας ότι το γαλλικό σχέδιο θα θεωρηθεί ως πιστωτικό συμβάν, οδηγώντας όλους τους κερδοσκόπους εντός και εκτός συνόρων στο ταμείο για να κάνουν πλουσιοπάροχες διακοπές.

Και σας να μην τους έφταναν αυτά, θα έχουν να διαχειρίζονται όλες τις κρατικές επιχειρήσεις και ακίνητα, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, μιας και οι δικοί μας ανίκανοι πολιτικοί δεν ήθελαν να τα αξιοποιήσουν, για να βάλουν κομμάτι από τα κέρδη στην τσέπη τους!

Και αυτό όμως δεν τους αρκεί! Θέλουν ό,τι περιουσία έχει και ο απλός κόσμος. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι όλα αυτά τα μέτρα είχαν
ως μόνο στόχο όχι την εξυπηρέτηση του χρέους, αλλά ούτε καν ένα κομμάτι αυτών των εσόδων να πάει σε κάτι αναπτυξιακό!

Έτσι, με αυτό το Μεσοπρόθεσμο, θα μας πάρουν ό,τι βγάζουμε κοπιάζοντας καθημερινά, δουλεύοντας 10ωρα ή και 12ωρα χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα.

Γιατί μην νομίσει κανείς ότι αυτό το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012 – 2015 θα είναι το μοναδικό και το τελευταίο.

Κάθε χρόνο θα έχουμε και ένα νέο Μεσοπρόθεσμο. Του χρόνου θα έχουμε το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2013 – 2016. Για χρόνια δηλαδή, θα ξεζουμίζουν τον κόσμο, παίρνοντάς του ό,τι του έδωσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Πηγη

8 σχόλια:

CenotapheR είπε...

Προταση πρωην αστυνομικου: οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα που οι ίδιοι πετάνε μαζι με τον κοσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι κρατικοι λειτουργοι δημιουργησαν τα κινηματα "μη-βιας" "αγανακτισμενους, "λαικη συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" οι οποίοι περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και αποτρέπουν απο το να γινουν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ που επιθυμούν να κάνουν την ΒΟΥΛΗ Α.Ε. ίσωμα και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, λυπάμαι που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο αλλά χαίρομαι που οι "αγανακτισμένες" θα υποφέρουν μαζί μας. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ;Η ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ;ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ

pavlos_50 είπε...

Προταση πρωην αστυνομικου: οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα που οι ίδιοι πετάνε μαζι με τον κοσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε πιο πάνω πως οι "αγανακτισμένες" ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ στα έπιπλα των γραφείων!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Ε-Ν-Α-Σ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(*)
ΝΑ ΕΧΕΙ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΗΘΟΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ Κ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΥΝΟΥΧΟΥ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ....
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ
ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:
ΔΙΩΞΗ Κ-Α-Ι ΤΩΝ 155 (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΛΑΣ & ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΗΣ)
Ε-Π-Ι- Ε-Σ-Χ-Α-Τ-Η- Π-Ρ-Ο-Δ-Ο-Σ-Ι-Α
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΜΕ Κ-Α-Θ-Ε ΤΡΟΠΟ!..

ΟΥΤΕ Ε-Ν-Α-Σ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!.....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ/ΓΕΝΟΥΣ
ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ/ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ,
ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

(*)Ο ΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
ΑΠΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ???
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ)ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ...
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΕΛΛΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΠΑ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ????

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!!


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ