Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τοποθέτηση του Α. Τσίπρα (Βίντεο)



Ζωγράφισε σήμερα στην βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν έχει σημασία ότι για τον πολιτικό χώρο του Σύριζα δεν έχουμε και την καλύτερη άποψη και του τα «χώνουμε» συχνά απ’ αυτό τον ιστοχώρο. Αυτό δεν μας εμποδίζει να παραδεχτούμε ότι ο Α. Τσίπρας έκανε σωστές επισημάνσεις και μάλιστα για πράγματα στα οποία είχαμε αναφερθεί στο μπλογκ μας. 


Πέρα απ’ την τοποθέτησή του για τις λαϊκές αποδοκιμασίες που εισέπραξε ο Γ. Πεταλωτής, ενδιαφέρον είχε όταν έλεγε ότι: «Την δημοκρατία δεν την στοχοποιούν οι πολίτες που μουντζώνουν το κοινοβούλιο Την στοχοποίησε πρώτα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όταν πέρυσι τέτοιο καιρό φέρατε το Μνημόνιο και με ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα δώσατε την δυνατότητα στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει όποτε γουστάρει ο ίδιος ερήμην του ελληνικού κοινοβουλίου συμβάσεις που αφορούν το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Το κοινοβούλιο και την δημοκρατία την υπονομεύεται εσείς ένα χρόνο τώρα που έχετε υπογράψει μία δανειακή σύμβαση που μας δένει χειροπόδαρα και δεν την έχετε φέρει στην βουλή». Είναι ακριβώς αυτά που αναφερόμαστε σεπροηγούμενη ανάρτησή μας.

Αποστομωτική απάντηση έδωσε και σε πρόσφατη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη.

6 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

παιδιά τερμα, μόνο για αυτα που είπε απο δω και πέρα έχει τη στηριξη μου... γιατι οι αντρες φαινονται σε αυτές τις στιγμές , τις δυσκολες και ξεχωριζουν απο τις αδερφες και τους εξυπηρετητές... κριμα για το ΚΚΕ...

manos2626 είπε...

πλακα πλακα καλα τα λεει ο Τσιπρας.ο μονος που μιλαει χωρις να εχει βαλει κασσετα και δεν μιλαει οπως τα υπολοιπα ρομποτ.αμα δεν ελεγε και αυτες τις παπαριες για τους λαθρο θα ηταν πολυ καλος.

Giannis είπε...

για το Συριζα ειχα τρελη αντιπαθεια κυριως λογω της μεταναστευτικης του πολιτικης..

αλαλ οπως πολυ σωστα ειπες, τη δυσκολη στιγμη φαινοντε οι αντρες...το ΚΚΕ τοσα χρονια εβριζε το Συριζα οτι ειναι υπερ της Ευρωπαικης ενωσης και μπλα μπλα μπλα και δηθεν αυτο τους χωριζε..

μολις σοβαρεψε το θεμα λιγο για δραχμη, εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο το ΚΚΕ και μαλιστα εφτασε πλεον να δηλωνει οτι ειναι και υπερ του ευρω..κριμα πραγματικα..

mouths είπε...

Μήν τρελένεστε, μιά ακόμη εκλεπτισμένη προσπάθεια νά χειραγωγηθεί τό κίνημα των αγαναχτισμένων είναι καί αυτή.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

εγώ φίλε mouths και λοιποί φίλοι δε τους ψήφιζα γιατι θεωρουσα κάποια στελέχη πουλημένα και ειχα δικιο τελικά γιατί φαινεται πως τωρα που ο Αλεξακος έμεινε χωρις τους εγκαθετους πασοκους και τους καθοδηγητές της βίλλας, έχει τρομάξει το συστημα ειδαλλως δεν εξηγούνται διαφορετικά τόσες επιθέσεις απεναντι στον αδυναμο συνασπισμό του 3%... και οπως τα λέει ο Γιαννης είναι... που εισαι ρε ΚΚΕ?

Και ως προς το μεταναστευτικό το μέγα λάθος τους ειναι οτι στο ονομα του ανθρωπισμού πέφτουν στην παγίδα να μη βλέπουν την απειλή... κατα τα άλλα οι θεσεις τους ειναι μια χαρά και προτάσουν την προληψη απο την καταστολή... ουτως η άλλως οι μεταναστες πασοκ ψηφιζουν αλλά τη λέζα την τρωει ο συνασπισμός...

ΡΗΓΑΣ είπε...

ΕΥΓΕ!!!