Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης υπουργός; Πανηγυρίζουν οι μετανάστες! (βίντεο)



Πανηγύρι πρέπει να έχουν στήσει οι μετανάστες στην Ελλάδα μετά την υπουργοποίηση Λαμπρινίδη στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης, γνωστός στην Ευρώπη για το πόστο του στις "Στρατηγικές Ενσωμάτωσης των Μεταναστών" δηλώνει ευθαρσώς υπέρ της μετανάστευσης. "Μας φέρνουν πολιτισμό και μας βοηθούν στο ασφαλιστικό!" 

Δείτε το βίντεο και κάντε το σταυρό σας!





πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την κατάρα μου να έχει όποιος βολεύει τους πρωτόγονους κατ-εξοχήν ρατσιτσές του ισλαμ
(περιτομή).

Φανταστήτε να έχονταν ο παπάς την ώρα που γενιέται ο Έλληνας και να τον μάρκαρε σαν δαμάλι στο μέτωπο με το σχήμα του σταυρού ...

Όλοι αυτοί όμως οι ακραφνείς ρατσιστές, θέλουν να είναι μαρκαρισμένοι και δοξάζουν έτσι τον ανύπαρκτο θεό τους, του μίσους και του αίματος.

Να μην αναφερθώ στην κλειτοριδεκτομή δεν χρειάζεται νομίζω ...

Αυτοί οι πρωτόγονοι που θέλεται να μας φορέσετε καπέλο είναι εχθροί της φύσεως, κατ-επέκταση της γυναίκας και κατ-ουσίαν της φυσιολογικότητας. Είστε με το μέρος τους?

Είναι αυτοί οι οποίοι θα έχουν 22 παρθένες εάν μας σφάξουν με το "κονσερβούτι" .....

Και ποιός κρετίνος θα ήθελε 22 παρθένες?

Να τις κάνει τι?

Πέρα απο το να πλυμηρίσει την κοινωνία με εγκεφαλικά ελεγχόμενα πλάσματα.
Ελεγχόμενα μέσω του ψυχολογικού τραύματος που συντελήται κατα την διαδικασία της αποτρόπαιας
πρακτικής αυτής? (περιτομή)

Οι πρωτόγονοι να γυρίσουν αμέσως στο πρωτογονιστάν απο όπου ήλθαν, μέχρι να γίνουν
άνθρωποι .. και μετά τα ξανακουβεντιάζουμε σε 5-6 αιώνες ...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

για πες μας λοιπον γιατι θα τρελαθούμε...
1)ποιοι κυβερνούν τοσα χρόνια και δεν εχουν σχεδιασει πολιτική?σχέδιο για τις πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας σε μετανάστες υπάρχει?
2)ποιο πολιτισμο εφεραν στην Ελλαδα οι Αλβανοι φυλακισμενοι του Χοτζα?
3)ποιος μετακινεί τους μεταναστες απο περιοχη σε περιοχή και την γκετοποιεί ωστε να αγορασει φτηνα και να πουλησει ακριβα?
4)πως ερχονται οι μεταναστες στην Ελλαδα πληρωντας 3000-4000 ευρώ το κεφάλι οταν το μηνιαιο εισοδημα στις χωρες προελευσης δεν ξεπερναει τα 30 ευρώ?
5) πόσοι μετανάστες περνουν ταμείο ανεργιας ενώ δουλεύουν ταυτοχρονα και ποσο συνάλλαγμα μεταφέρεται εκτος Ελλάδας κάθε χρόνο?
6)Από πότε η λογική της θέλησης της πλειοψηφίας είναι αντιδημοκρατική? Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε τέτοιες κρίσεις?
7)Σε ποια χώρα της Ευρώπης έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας? Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.
8)υπάρχει διαχωρισμός της «Ελληνικής Ιθαγένειας» και της «Ελληνικής Υπηκοότητας» γιατι δεν επιλέγεται το δευτερο?
9)πόσοι ακριβώς αλλογενείς μετανάστες (νόμιμοι και λαθραίοι) υπάρχουν στην Ελλάδα?
10)Η Δημοκρατία (εκ των λέξεων δήμος + κρατώ) είναι το πολίτευμα στο όποιο ο δήμος (ο λα¬ός) και κρατεί και άρχει (έχει την ισχύ και την εξουσία.Γιατι δεν κάνετε δημοψηφισμα?

Οι φορείς που ασχολούνται με τα δικαιώματα των μεταναστών στην Ελλάδα ειναι περισσοτεροι απο αυτους των Ελλήνων, και αυτό είναι ένα δείγμα ότι ο Έλληνας ούτε ρατσιστής είναι, ούτε διακατέχετε από ξενοφοβία. Εσείς μάλλον είστε υπέρ του δέοντος διεθνιστές και οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και της μαζοποιημένης υποκουλτούρας… της mother America... Το πρόβλημα είναι ότι σε λίγο θα κάνεις εμάς μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα…
αντε πια με τους ανεπάγγελτους...

Ανώνυμος είπε...

Λίγες θα είναι οι μέρες του,δεν θα προλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Τιε λες σιχαμενε...Για πανε πεστα αυτα σε θυματα και συγγενεις θυματων που εχουν σκοτωθει,βιαστει κακοποιηθει απο λαθρο-κακοποιους.Τι ειναι αυτα που ακουμε.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..Αντε πανε σε καμια φανατικη θρξσκευομενη ανατολιτικη χωρα να σε φανε λαχανο και μετα μιλα...ΠΡΟΔΟΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΩ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

12.25
ΠΟΤΕ;; ΠΟΤΕ;;; ΠΟΤΕ;;;
ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιό πολιτισμό έφεραν οι ασιάτες μετανάστες χρυσέ μου;

εννοείς τα ξυλοκοπήματα και ο εκφοβισμός των ελλήνων στο κέντρο της προτεύουσας;

τους βιασμούς και τα εγκλήματα που έχουν προκύψει με την ανεξέλεγκτη εισροή;

ή για τα τζαμιά που θέλουν να κτίσουν;

μη προωθήτε τη καταστροφή της χώρας μας.

έλεος πια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ, ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ, ΝΑ ΖΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝ-ΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΑΝΩ-ΝΥΜΟ ΤΗΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 12:25 ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ!!!ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ

K είπε...

o laos arxizei na tous pairnei xampari, alla autoi brikan ti lush, allazoun to lao me enan allo, polupolitismiko

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αδέρφια η Ελλάδα μεταμορφώνεται σε ακόμα μεγαλύτερο πόλο έλξης μεταναστών ήδη με τα δικαιώματα που τους καταχωρήθηκαν λόγω της απεργίας των 300 μεταναστών.Μαζί με αυτόν λοιπόν τον αξιέπαινο υπουργό την έχουμε βάψει για τα καλά..Σοφά τα λόγια του Κολοκοτρώνη:'Φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους'.Και έτσι είναι αν δε σηκωθούμε από τον καναπέ και το Facebook για να κάνουμε κάτι και δεν εννοώ την νέα τάση των αγανατισμένων που πάνε τα λένε και μετά κάνουν camping αλλά κάτι ορθότερο που ορίζει η δημοκρατία ώστε η εξουσία να έρθει στα χέρια του λαού!Με άλλα λόγια να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας άλλωστε Δεν τα Φάγαμε Μαζί και δεν χρωστάμε μια.

Ευχαριστώ..Ένας Διανοούμενος

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ ΕΥΓΕ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

πιο πολιτισμό φέρανε ρε μουνόπανο τα καθίκια οι λαθρομετανάστες ,δολοφόνοι,βιαστές κλπ ρε ουστ από δω