Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΛΛΑΣ






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...









8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε μπλεξει μαγκες....

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Γαμιουνται τα τεκνα της Σιων απο τον πρωτο μουλοσπορο μεχρι τον τελευταιο.Ζητω ο αντισημιτισμος.Σημιτης=μισελληνας=βαρβαρος.Ψοφος κακος και ασχημος.Αυτο με τον Μητσοτακη δεν το εχω ξανακουσει.Ισχυει κατι τετοιο μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει?

Ανώνυμος είπε...

otan blepw thn mpenakh sto sugkekrimeno dialogo me papoulia me painei mia orgh....ax kai na imoun sto suntagma.....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ,,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,,,,ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ,

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβαιοι γιαυτο που εχουν πετυχη δουλεψαν 2000 χρονια μυστικα και το λαο τους τον φροντιζουν. Εμεις 2000 χρονια θελαμε να ψοφησει η γιδα του γειτονα και να βολεψει ο καθενας την παρτη του, με ελαχιστες εξερεσεις.
Σημερα εχουμε συμμαχια μαζι τους ,φενετε οτι μας χρειαζονται .Αν αγαπαμε την χωρα μας ας διαπραγματευτουμε για να πετυχουμε το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?????/

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ.ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ.ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ VIDEO ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!!! Τ Σ Ε Κ Ο Υ Ρ Ι ΚΑΙ Σ Φ Υ Ρ Ι!!!!!!!!!ΑΡΕ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!! Μ Ο Λ Ω Ν Λ Α Β Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!