Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σε αναβρασμό και πάλι το ΠΑΣΟΚ – Μετακομίζουν όλοι στο Μαξίμου!



Έντονη παραμένει η ανησυχία στην κυβέρνηση, όσο πλησιάζουν οι μέρες για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
Έκδηλος είναι ο προβληματισμός δυο βουλευτών, που σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη τοποθέτηση άλλων δυο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι θα το καταψηφίσουν, δημιουργούν κλίμα .....
ΠΑ-ΣΟΚ!
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο ΟΛΥΜΠΙΑ, τόσο ο κ. Αθανασιάδης όσο και ο κ. Ρομπόπουλος είναι κατά της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμο όπως έρχεται στη Βουλή.
Συναγερμός έχει σημάνει γιατί και η βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου φέρεται να διατηρεί επιφυλάξεις, όπως και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Π. Κουρουμπλής.
Ερωτηματικό παραμένει η στάση της Χρ. Αράπογλου, που αν και η ίδια δημοσίως αρνείται ότι έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο, είναι απορίας άξιο ο λόγος που παραμένει στην επικαιρότητα ως μια ακόμα “αντάρτισσα”.
Σύμφωνα με το Εθνος, ο Γ. Παπανδρέου δεν αποκλείεται να έχει συναντήσεις με ομάδες βουλευτών ή να διεξαχθεί και νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Πιστεύω ότι είναι υπεύθυνοι και έχουν αίσθημα εθνικής ευθύνης, όχι απλώς πολιτικής ευθύνης όλοι οι συνάδελφοι στο ΠΑΣΟΚ», είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών.
Ο Ευ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τους Θ. Ρομπόπουλο, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, με τον Αλ. Αθανασιάδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, αλλά και με τη Χρ. Αράπογλου.
Ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας στις 11 με τον κ. Αθανασιάδη.
Σύμφωνα με το Εθνος, ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα στη Βουλή. Οπως γράφει, επίσης, εντολή να βρίσκονται σε 24ωρη βάρδια έχουν η Ρ. Βάρτζελη, ο Β. Εξαρχος και ο Χρ. Πρωτόπαπας.
Ακόμη και ο Ν. Αθανασάκης θα μετακομίσει από το Μαξίμου στη Βουλή, ώστε να μπορεί να χειριστεί έκτακτες καταστάσεις.
Το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι άτομα με θεσμικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ, εκφράζουν ανοιχτά τις ανησυχίες τους για το αν θα “ψηφιστεί” το Μεσοπρόθεσμο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!

Πολύ απλά γιατί όλοι αυτοί είναι υπάλληλοι για ανθρωπους με πολλά χρήματα, πολύ επιρροή και πολλά όπλα!

Εσείς αν θέλετε απειλήστε τους με νεροπίστολα μη-βιας όπως "αγανακτισμένοι", "άμεση δημοκρατία" και "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" την ώρα που ο GAP έχει γεμάτο 45άρι με βγαλμένη την ασφάλεια στον κρόταφο!

Ποιανού το χατήρι λετε να κάνει; Το δικό τους ή το δικό σας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Modestus είπε...

Τρίχες είναι στημένο το κλίμα για εκφοβισμό μέχρι την τελευταία στιγμή, οπότε οι γνωστοί κωλοτούμπες που στήριξαν την κυβέρνηση θα ψηφίσουν και το μεσοπρόθεσμο για το "καλό" μας και το καλό της τσεπούλας τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε