Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σκόπια,άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia kala to valate ekei pou einai me to mualo pou kouvalate tha varaei o ellhnras kafedia sth plateia giath se ligo tha einai dikamas koitate moutsounes pou theloune na einai kai makedones oi apomhmhshs to kaliktzarwn re oust.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ "Η ΠΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ", ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ.
Македонија е грчка

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ.ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΞΥΠΝΥΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχ...για γελια ειναι αυτοι οι Σκοπιανοι....
Νομιζουν οτι ειναι "μακεδονες"..Ο αλλος ο παππους χεροτανε κιολας....Ειστε σλαβοι και ηρθατε σε αυτα τα μερη τον 6ο μ.Χ αιωνα...Οτι και να κανετε η ιστορια δεν αλλαζει..
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

με αυτο θα ασχοληθει τωρα η κυβερνηση?τωρα ειναι απασχολημενη με το ξεπουλημα της χωρας μας.κι οσο για τους σκοπιανους που θα παει, θα'ρθει η ωρα η κακια και για αυτους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να χαλιομαστε? ισα ισα, που θα το βρουμε και ετοιμο οταν στο συντομο μελλον θα εχουν προσαρτηστει στο ελληνικο εδαφος τα σκοπια οπως αναφερει σχετικη προφητεια
Οποτε δεν θα χρειαστουν και εξοδα μιας και θα το εχουμε ετοιμο ;-)

Ανώνυμος είπε...

Παλικαρια μου μιλαω σε εσας ολους σας που τωρα εισαστε με το δικιο σας τρελαμενοι οπως κ εγω.
Μια ζωη τα ειχατε με τους τουρκους,μια ζωη τουρκαλαδες ηταν τα προβληματα σας,μονο με αυτους ασχολιοσασταν και κανεναν αλλον.για μια ξερη στην ακρη του θεου βραχονησιδα ημασταν σε κατασταση πολεμου (με το δικιο).αλλα ολοι κοιμομασταν παντα,ο πραγματικος εχθρος που περιμενει την καταληλη στιγμη να παρει την ελλαδα,να μπει στο σπιτι σου,να σφαξει την οικογενεια σου και να σε σκωτωσει ηταν διπλα σου,οχι μονο δε το επαιρνες χαμπαρι,αλλα τον εβαλες στο σπιτι σου,τον ταισες γλυκο ψωμι,του εδωσες στεγη,τροφη,καλυψη ασφαλεια.τον εκανες οικογενεια σου του βαφτησες το παιδι το αλβανακι εγινε γιωργακης και δε συμαζευεται.και σου φταιγανε παντα μα παντα οι τουρκοι.τωρα βιαζουνε τον πολιτισμο σου,την ιστορια σου,τα συνορα σου.με τσαμπουκα σου παιρνει σιγα σιγα αυτο που σου εχει απομεινη...την πατριδα.και εσυ τι κανεις? ανεβαζεις ενα βιντεο με το αγαλμα του μεγα αλεξανδρου που στηνουνε στης πλατεια.χαχαχχα οταν ερθει η ωρα και ερθουν στο χωριο σου και απο ΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ Το βαφτηση slekvin petrov prikat και οτι να ναι,τοτε ισως ξυπνησετε ολοι σας !
πρως το παρον καλα ασχολιστε με την τουρκια και τους τουρκους,αυτοι δε βαζουν αγαλματα στης πλατειες τους,αλλα ονομαζουν της μεγαλες πλατειες τους ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ Απο την γνωστη τραγουδηστρια ος τιμη που κανει συναυλιες ελληνοτουρκικης φιλιας.(δεν ειμαι τουρκος-μουσουλμανος αλλα αγανακτησμενος ελληνας χρηστιανος ορθοδοξος)

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΙ ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΡΘΗ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.