Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γιάννης Μπουρούσης: Ζητάω συγγνώμη, κάντε μου έλεγχο!


Θέση σε όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες πήρε κι επισήμως, πλέον, ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο σέντερ του Ολυμπιακού υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του πως ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ ξεκαθαρίζει πως όσα είπε με τον Μάκη Ψωμιάδη παρερμηνεύθηκαν. Παράλληλα ο Έλληνες ...
καλαθοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη από όσους εθίγησαν.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωσή του:
"Aισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε ......
δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθοιονδήποτε τρόπο.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες, αφού κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον επαγγελματισμό και την ηθική μου. Άλλωστε, αυτό έχει αποδειχθεί από συνεχείς και πολλούς ελέγχους, στους οποίους έχω υποβληθεί από την αρχή της καριέρας μου. Σήμερα κιόλας κατέθεσα αίτηση προς την Ε.Ο.Κ. να υποβληθώ στις απαραίτητες εξετάσεις και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των ελληνικών και διεθνών αρχών για οποιοδήποτε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Eπιπλέον, είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσέλθω ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις και να αποδείξω ότι όσα ελέχθησαν, παρερμηνεύθηκαν και ότι ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε συνομιλίες και συναλλαγές που αφορούν παράνομες ουσίες.

Πιστεύω, τέλος, ότι έχω αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία μου, σαν αθλητής και σαν άνθρωπος, ότι τιμώ την ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους φιλάθλους και τη Διοίκησή της, γεγονός που δεν μπορεί να ακυρωθεί από την παράνομη, ως προς εμένα, δημοσιοποίηση μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας. Ωστόσο, θεωρώ τίμιο και σωστό να ζητήσω συγγνώμη, σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εθίγησαν".

πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλό παιδί ο Μπουρούσης,με ελληνική ψυχή και πίστη.Απορώ πως την πάτησε έτσι.Κρίμα.Μακάρι να είναι ψέματα όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ναι ηταν κ αρρωστος ο κακομοιρος.κριμα το παιδι...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον καραγκιόζη. Ένα κωλοπαίδι είναι και αυτό. Τυχοδιώκτης. Μια χαρά χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό.

Ανώνυμος είπε...

τί κρίμα ρε ΖΩΑ;

1) αυτός παίρνει εκατομμύρια ευρώ (απο ομάδες + Εθνική) και εσείς σα μαλ΄... τρέχετε από πίσω του και τον λυπάστε;
2) το να κάνει κανείς αναβολικά-ναρκωτικά-τσιγάρα είναι επιλογή του ιδίου! κανείς δε σε επιβάλει να το κάνεις.
3) αν δεν κάνω λάθος όλοι αυτοί οι παρασημοφορημένοι ολυμπιονίκες/πρωταθλητές ευρώπης κλπ είναι και διορισμένοι στο ΠΝ/ΕΣ/ΠΑ... τί μισθό παίρνουν απο εκεί;

Μπράβο! Ακόμα και το Ευρω 2004 ίσως να το πήραμε με παράγκα και αναβολικά τελικά...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΩΜΑΣΤΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι παίρνουν αναβολικά δυστυχώς ο επαγγελματικός αθλητισμός αυτά έχει. Το παν είναι το χρήμα στην σήμερον εποχή και όχι ο αθλητισμός!!!!!!!!

mike_tsifo είπε...

http://www.thermo-portal.gr/?p=6045 ontws krima to paidi...krima...

Ανώνυμος είπε...

όποιος πιστεύει ότι έστω και ένας από τους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό δεν παίρνει. συγνώμη αλλά ζεί σε άλλο πλανήτη.
ακόμα και τοξοβολία και κολύμβηση και σφαιροβολία και και και παίρνουν πόσο μάλλον σε αυτά τα αθλήματα που παίζονται δισεκατομμύρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΛΕΝΧΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ,ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΦΡΟΥΣ;ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Οπως τα λενε τα παιδια ειναι. Και αν υποθεσουμε οτι στο ελληνικο ποδοσφαιρο περνουν αναβολικα, φανταστειτε τι γινεται στο ελληνικο μπασκετ που στο κατω κατω εχει ομαδες που χτυπανε ευρωπη. Ο Μπορουσης απο πολυ μικρη ηλικια ξεκινησε να εχει μεγαλες εμφανισεις. Με την ΑΕΚ χτυπαγε πρωταθλημα, κυπελλο και ευρωπαικο. Μετα, πεφτει η ΑΕΚ, παει στον γαυρο και ξανα κυνηγαει πρωταθλημμα, κυπελλο και ευρωπαικο, ασχετως αν ακομα εχει κατακτησει μονο κυπελλο. Για να παιζει σε τετοιο υψηλο επιπεδο με τοσο σταθερη αποδοση μπλεχτηκε και εκει. Δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει τοσο μεγαλη εντυπωση. Εξαλλου εδω που τα λεμε, υπαρχουν και τα νομιμα αναβολικα που τα παιρνουν μεσω διατροφης. Οπου παιζονται λεφτα, υπαρχει και βρωμια, ας το αποδεχτουμε. Απλα σημερα τσιμπησαμε αυτον, αυριο θα τσιμπησουμε εναν αλλον.

Ανώνυμος είπε...

krima mpourousare pou eise malakoulis kai kapou edo teleionh to mpasket gia sena, ante kai kalos laxeiopolhs

Ανώνυμος είπε...

μη ζητας συγνωμη,ζητα κανα χαπι ακομα απο το μακη για happy end