Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μέγας Αλέξανδρος ο Έλλην...












δείτε το βίντεο...




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεπατωστε οσους ευτελιζουν το αγαλμα του Μ. ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥ στην θεσσαλονικη!!! δημος , περιφερεια ,μασωνοι,κλπ. το εχουν ερμαιο σε καθε ειδους αλητες, μπαχαλακηδες και γενικα ανωμαλους...με αυτο τον τροπο εξευτελιζουν το μοναδικο μνημειο αναφορα στον μεγαλυτερο στρατηλατη εκπολιτιστη στην ιστορια του ανθρωπινου γενους , τον Μεγα Αλεξανδρο!

Ανώνυμος είπε...

Ξεπατωστε οσους ευτελιζουν το αγαλμα του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην θεσσαλονικη!!! δημος , περιφερεια ,μασωνοι, κλπ... το εχουν ερμαιο σε καθε ειδους αλητες, μπαχαλακηδες ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ και γενικα ανωμαλους...με αυτο τον τροπο εξευτελιζουν το μοναδικο μνημειο αναφορα στον μεγαλυτερο στρατηλατη εκπολιτιστη στην ιστορια του ανθρωπινου γενους , τον Μεγα Αλεξανδρο!

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης εις μνήμην του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη, Αλέξανδρου, ήταν αρκετή για να προκαλέσει κύματα αντιρατσιστικής υστερίας στους γνωστούς μίζερους προοδευτικούς κύκλους, κύκλοι οι οποίοι κάτω από το προσωπείο της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του…σοσιαλισμού χρηματοδοτούνται αδρά από μεγαλοκαπιταλιστές που πλουτίζουν με δόλιες πρακτικές εις βάρος των εθνών.

Σε μια τέτοια εκδήλωση λοιπόν κάποιοι βρήκαν ίχνη διάχυτου ρατσισμού που προσβάλλει τη δημοκρατία! Προφανώς γι’ αυτούς η ιστορία δεν έχει καμία αξία, όσο αυτή δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους, ενώ με περίσσεια υπερηφάνεια καταδεικνύουν εκείνες τις πτυχές της ιστορίας κατά τις οποίες κάποιος μαρξιστής ή γενικά κάποιος ιδεολογικός τους συγγενής προσέφερε απλόχερα «εκπολιτιστικό έργο».

Καλή και κακή ιστορία δεν υπάρχει, υπάρχουν μόνο αδιάψευστα γεγονότα τα οποία εμείς, οι σύγχρονοι Έλληνες, οφείλουμε να μελετήσουμε και να θωρακίσουμε με κάθε κόστος αυτά που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του ελληνισμού και τη μεγαλοσύνη του πολιτισμού μας.

Όμως όλα αυτά είναι «ρατσισμός» για κάποιους, πολύ απλά επειδή κατά την κρίση τους δε θα έπρεπε να υπάρχει Ελλάδα, δε θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα το ελληνικό, δε θα έπρεπε να μείνει ούτε ένα σύμβολο που να θυμίζει πατρίδα. Αντιθέτως, για τις ίδιες ακριβώς πρακτικές που εφαρμόζουν άλλοι λαοί, όχι μόνο σιωπούν, αλλά τις επικροτούν!

Προτείνουμε λοιπόν σε όλους αυτούς να πάψουν τις υποκρισίες και να κάνουν τον «αντιρατσιστικό» τους αγώνα στο Μοναστήρι, το οποίο κι αυτό πλέον φιλοξενεί στην πλατεία του ένα άγαλμα (πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας) του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κι αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους, γιατί ο εθνικός προσανατολισμός που χαράσσεται δεν επιτρέπει την ύπαρξη ανθελλήνων και τη δράση τους εις βάρος της Ελλάδος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΣΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑ BLOGS. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ.... ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ama den tous dioksoume tora se pente meres thapoulisounai kai ton kolotous petatetous sthn thalassa na glitosoumai!!