Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Κ. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν



Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.
Στενός συνεργάτης του.... πρώην πρωθυπουργού σημειώνει
στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο.
Ανάλογες πληροφορίες έπεφταν πολύ συχνά στα χέρια της ΕΥΠ, ειδικά μετά την αποκάλυξη της υπόθεσης των υποκλοπών, όμως καμιά δεν ήταν άξια αναφοράς. Εκτός από εκείνη που ήρθε από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός.
Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πρότειναν να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο κρίθηκαν επαρκή. Η προσωπική ασφάλεια είχε φροντίσει να πηγαίνει από τη Ραφήνα στο Μαξίμου από διαφορετικές διαδρομές.
Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ οι υποκλοπές είχαν στόχο τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γκεόργκι Παρβάνοφ για την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η ελληνική κυβέρνηση.
Η έκθεση συνοδευόταν από χάρτες και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία φαινόταν πως παρακολουθούσαν των πρώην πρωθυπουργό και τη συνοδεία του. Ως σημεία εντοπισμού αναφερόταν η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Χολαργός, ο Παπάγου και το Πικέρμι. Εκτός από το Πικέρμι ο πρώην πρωθυπουργός και η συνοδεία του δεν περνούσαν από τα συγκεκριμένα σημεία.
newsbomb.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_9070.html#ixzz1PrBrpAbH

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το να αναπαραγουν ολα τα μπλογκς αυτην την ειδηση θελοντας να δειξουν οτι ο κακομοιρος πρωην πρωθυπουργος πρεπεινα εχει ξανα την ευκαιρια να δυναστευσει γιατι δεν τελειωσε κι αυτος το θεαρεστο εργο του θα πω μονο μια κουβεντα.
Σιχαινομαι ολους εξισου,ολοι ειχαν ευκαιριες και μηχανισμους να αποδειξουν τι ειναι, τωρα δρομο ολοι....ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

παλι αυτο ανεβασατε?? ενταξει το εμπεδωσαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φιλαράκια έχετε κανένα πρόβλημα; Μήπως δεν αντέχετε την αλήθεια; Το ξέρω... οι φασίστες (κοκκινοι και μαυροι) έχουν πάντα πρόβλημα με την αλήθεια...

Ανώνυμος είπε...

4.58

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑ
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ???

Modestus είπε...

Δεν μου λέει τίποτα αν αληθεύει το γεγονός έπρεπε να σταθεί στο ύψος του και να ξεμπροστιάσει όλα αυτά που συμβαίνουν, το χρέος, τις λαμογιές των αρχιδολοπλόκων του ΠΑΣΟΚ πριν φτάσουμε ως εδώ. Αντ'αυτού μόλις πήρε την καρέκλα επαναπαύτηκε στις δάφνες του, έβαλε δεξί του χέρι τον Ρουσόπουλο (πρώην Πασόκο) και δεν κυνήγησε ούτε στο απειροελάχιστο την διαφθορά, το οποίο είχε κάνει σημαία προεκλογικά.

Ανώνυμος είπε...

KRIMA....ENAS LIGOTEROS ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

4:58 τραβα να παιξεις κανα playstation

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό οι ξένες μυστικές κάψαν την Πελλοπόνησο και την Αθήνα με τα Δεκεμβριανά. Τους πήγαινε κόντρα ο Καραμανλής.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δηλαδή θα τον βγάλουνε καί ήρωα πού ξέφυγε από τούς διεθνείς δολοφόνους!

Γι΄ αυτό τόβαλε στα πόδια κι΄ έχασε από τον Γιωργάκη;

Να δούμε τί άλλο θα ακούσουμε...

a

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτός είχε κακαλα και τους πήγε κοντρα, (άλλο βέβαια που δεν τα καταφερε) ενω κατι επαναστατες του κώλου σοσιαλιστες, αριστεροι κτλ μόνο λογια είναι...

Ανώνυμος είπε...

21 Ιουνίου 2011 9:14 μ.μ.

ποσο μικρο και κακης ποιοτητας μυαλο εχεις....και μπαινεις εδω και διαβαζεις ??? Πολυ περιεργο...!!!