Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απίστευτο. Παπαρήγα: Σήμερα έχουμε άμεση δημοκρατία.


Το ΚΚΕ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους στυλοβάτες του σημερινού καθεστώτος. Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι το ΚΚΕ και άλλα αριστερά κόμματα παρέχουν την ηθική νομιμοποίηση στο σημερινό ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα που εκμεταλλεύεται το λαό μας και....

αποτελούν βαλβίδες εκτόνωσης του συστήματος.

Σήμερα λοιπόν το πρωϊ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Παπαδάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ....
(θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακούσαμε καλά), η ΓΓ του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα, απαντώντας σε παρατήρηση για το αίτημα που βάζει η πλατεία για Άμεση Δημοκρατία, απάντησε περίπου ότι αυτά είναι ανεφάρμοστα πράγματα και ότι ένα τέτοιο Κοινοβούλιο θα ήταν γραφικό!!! Εξάλλου συνέχισε σήμερα έχουμε Άμεση Δημοκρατία, αφού το Κοινοβούλιο εκλέγεται άμεσα από το λαό.

Προ ημερών ακούσαμε πάλι την κ. Παπαρήγα στη Βουλή, να αντιτίθεται σε τυχόν συνταγματικές αλλαγές που θα όριζαν δημοκρατική οργάνωση και οικονομική διαφάνεια στα κόμματα, καθώς και μη κομματική τιμωρία των βουλευτών που ψηφίζουν κατά συνείδηση.

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Το ΚΚΕ μέχρι σήμερα διεκδικούσε το μονοπώλιο της λαϊκής επαναστατικότητας. Όμως μόλις είδε ότι ο λαός το ξεπέρασε και βγήκε μόνος του στις πλατείες, βγάζει το συστημικό του πρόσωπο.

πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Άσε Αλέκα, σκοτεινός ο ρόλος του κκε.
Πρώην (:) ΚΚΕξωτερικού, για να μη ξεχνιόμαστε!
Επίσης, θεωρώ επίφαση την άρνηση ελέγχου των οικονομικών σας, για λόγους ...ιδεολογικής προστασίας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Ήρθατε να σώσετε την Ελλάδα, αλλά δεν μας είπατε για το σαρωτικό πέρασμα από Ρωσία, Πολωνία, Αλβανία, Κούβα, Κίνα, Αλβανία, Βουλγαρία, και άλλες ημιδιαλυμένες χώρες της μέσης και βαθειάς Ανατολής

Ανώνυμος είπε...

@12.51
Και όμως τα πιο πάνω, οι φωνές, οι μούντζες, οι μαζικές διαδηλώσεις, ακόμα και οι εκλογές με την λαϊκή πίεση είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο αποτελεσματικές από τη λογική του λιντσαρίσματος και του τυφλού οπαδισμού

Ανώνυμος είπε...

Τυφλός οπαδισμός είναι να ΜΗΝ σκέφτεσαι σαν άτομο... απλά να ακολουθείς. Εγω πρότείνω να σκεφτούμε ο καθένας ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ! Ελλήνες είμαστε, κοινή συνισταμένη πιστέυω υπάρχει... εκτός και αν εσύ βλέπεις ευτυχισμένους τους ανθρώπους γύρω σου.

Ανώνυμος είπε...

@12:56 μ.μ.

Θα δούμε και σήμερα, την 36η μέρα που μουτζώνουν και φωνάζουν στη βουλή, πόσο αποτελεσματικό είναι. Πίθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Εαν δεν υπήρχαν προβοκάτσιες και είχε μαζευτεί κόσμος και ντουνιάς στο Σύνταγμα, θα ήταν πραγματικά χεσμένοι οι βουλευτές 1,08.
Και μην κάνεις χαρακτηρισμούς!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ που χέστηκε ο Γιωργάκης για τις μουτζες, τα συνθηματάκια και το δημοψήφισμα... ολα αυτά τα έχει χεσμένα γιατι αν τολμήσει να "πουλήσει" τα συμφέροντα που τον στηρίζουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορει να περιμενει είναι μια σφαίρα στο κεφάλι!!!

Αυτοι ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Αλλά όσο δεν υπάρχει "αντίβαρο" ότι μπορεί να το καθαρίσουμε εμείς, δεν προκειται να το σκεφτεί καν!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε πιο κάτω για τους "αγανακτισμένους" που άφησαν την Καννελη να περάσει και να παει να ψηφίσει επειδή τους έταξε να το καταψηφίσει. Τότε γιατί κάνουν τα οδοφραγματα τις περιπολίες και τις υπόλοιπες ενέργειες τους; Ως γνωστών, ο μόνος τρόπος να μη σου ψέματα ένας Έλληνας πολιτικός είναι αν έχει σταματήσει να αναπνέει για πάνω απο μια-δυο μέρες. Face control κανουν για το Club Vouli?

Ανώνυμος είπε...

ρε ηλιθιε 1΄24 υπαρχει περιπτωση να υπερψηφισει η καννελη? ο κοσμος εκει θελει να πεσει το μνυμονιο με τις γαμημενες κυβερνησεις του που εσκασαν το 74 σαν μια καλυτερη βελτιομενη μορφαρα χουντας. οταν θες να γραψεις μαλακιες λοιπον γραψε τα στην ζωγραφικη σου..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου οι "αγανακτισμένοι" προχτές είχαν πει ότι θα κάνουν οδοφράγματα και "περιπολίες για βουλευτές" ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να ψηφίσει! Εκείνοι έρχονται σε αντίφαση με τις δηλωσεις τους, όχι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ...... ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

1:11 μ.μ.

Νομίζεις ότι ακόμη κι αν μαζευτούν 2 εκατομμύρια (κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο) και τους μουτζώνουν αυτοί δε θα το ψηφίσουν; Τι λε ρε φίλε; Ξέρεις τι δισεκατομμύρια βγάζουν και τι συμφέροντα παίζονται;

Ανώνυμος είπε...

Άσε που οι άλλοι έχουν "κεφαλοκυνηγούς" για αυτούς που δεν στηρίζουν τα συμφέροντα τους... βλέπε υπόθεση "πυθία"...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΛΩΣΗ?
ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑ ΜΕΣΩ ΕΥΠ!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ!

gtpwiz είπε...

δε μπορω να καταλάβω, είναι σαν να έχουμε στη βουλή τούρκικο κόμμα,
και οι τουρκοι σκότωσαν Έλληνες και οι αριστεροί σκότωσαν Έλληνες

ντροπή προς τους Ευζώνους, στο Σύνταγμα και την Ένδοξη Σημαία μας
να περιθάλπτουν κόπρανα μαζί με τ' άλλα σκουπίδια μέσα στη βουλή