Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Οταν η οργή γίνεται " ποτάμι"


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Network τρομερη ταινια must see

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YDijkRSTayw

http://www.youtube.com/watch?v=lLhNkjohesg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lcbTMsYTfiY&feature=youtu.be&hd=1

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο πράγμα το οποίο κάνετε -οι πιο πολλοί τουλάχιστο- είναι ότι περιμένετε λύση, σωτηρία, εκπροσώπηση από "κάπου" ή από "καποιους" ή απο "κάποιον"! Πως το εκφράζετε αυτό; Ως εξής:

Όταν περιμένετε σωτηρία απο "κάπου" την αναζητάτε στα κόμματα, στις οργανώσεις (Αγανακτισμένοι, Αμεση Δημοκρατία ή όπως αλλιώς θέλετε)...

Οταν περιμένετε σωτηρία απο "κάποιους" αναζητάτε ομάδες ανθρώπων τον Ολυμπιακό; Τον Παναθηναικό; ΌΤΙΔΗΠΟΤΕ ... ακόμα και "η ομάδα Ε" του Λιακόπουλου σας κάνει για δικαιολογία.

Όταν περιμένετε σωτηρία απο "κάποιον" το αναζητάτε σε κάποιο φυσικό πρόσωπο. Ψάχνετε τους δρόμους, τις πλατείες με τα μάτια σας μήπως είναι εκεί ο "Ηρωας" σας! Αυτός που θα σας σώσει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βρείτε τον "Ηρωα" σας είναι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να πάρετε τη ζωη σας στα χέρια σας! Τι σας λείπει; Οι γνώσεις; Γιατί; Δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι οι ηγέτες μας είναι για σφαλιάρες και ότι οτιδήποτε πολιτικό σύστημα εκτός απο ένα στο οποίο μιλάνε και αποφασίζουν 10.000.000 άτομα είναι λάθος; Η δύναμη σας λείπει; Πολυ αμφιβάλω. Πιο δυνατούς απο εσάς δεν έχω δει ποτέ μου! Υπομένετε ένα σκασμό σκατά απο την εκάστοτε κυβέρνηση και ανταπεξέρχεστε! Η θέληση... Σας λείπει, και θα σας λείπει ΠΑΝΤΑ μέχρι να αποφασίσετε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!

Μόνο εσείς μπορείτε να μιλήσετε για τον εαυτό σας! Μονο εσεις μπορείτε να εκφράσετε αυτό που σας πονάει! Μονο εσείς μπορείτε να υπερασπιστείτε και να ενδιαφερθείτε για τα παιδιά σας! Εσείς... και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Ούτε κόμμα, ουτε οργάνωση, ούτε ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!

Αποφασίστε ότι κανένας αγανακτισμένος, κανένα κομματόσκυλο, κανένας "Ηρωας" απο το υπερπεραν δεν θα σας εκπροσωπήσει. Εσείς είστε που υποφέρετε. Εσείς είστε που μπορέιτε αν θέλετε να χάνετε πάντα αυτές τις μάχες - και να ρίχνετε το φταίξιμο ΑΛΛΟΥ! Όμως να που μας εφτασε αυτή η νοοτροπία... Δίναμε την ψήφο μας λευκή επιταγή και μας γαμάγανε για 4 χρόνια για να επαναλάβουν οι επόμενοι ότι είχαν κάνει οι προηγούμενοι με την γνωστή φράση "χάος παραλάβαμε"!

Μπορείτε αν θέλετε να συνεχίσετε να αποποιείστε των ευθυνών σας και να μεταθέτετε την ευθύνη αλλού. Αλλά μια μέρα θα σας ρωτήσουν τα παιδιά σας "γιατί" και εσείς θα πρέπει να απαντήσετε.

Σταματήστε να αισθάνεστε ανήμποροι. Ο χαμένος, ο αδιάφορος, ο ήρωας, ο νικητής... είναι όλοι μπροστά σας στον καθρέφτη! Το μόνο που ξεχωρίζει τον έναν απο τον άλλο, έιναι η απόφαση σας, να ενεργήσετε για τον εαυτό σας ή ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ να εκχωρήσετε δικαιώματα και ευθύνες σε άλλους για ακόμα μια φορά. Αποφασίστε αν θέλετε να λέτε στα παιδιά σας "προσπάθησα και τα κατάφερα -ή απέτυχα-" ή "δεν προσπάθησα καθόλου,... ποτέ".

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.11 , ΕΙΜΑΙ 100 % ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΗΡΩΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το ρολόι γι΄αυτούς έχει σταματήσει, δεν έχουν πια καμία επιρροή, παρά μόνο απο κεκτημένη ταχύτητα .... και ότι αν είχαμε μια έτοιμη πρόταση για αντικατάστασή τους θα είχαν ήδη πάει σπίτια τους

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστέυω ότι είναι τόσο άχρηστοι να εργαστούν και να αυτοσυντηρηθούν και τόσο άπληστοι ώστε να μην καταδέχονται κανένα μεροκάματο ή μηνιάτικο, που ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΡΙΝΗ,... θα μείνουν εκεί για πολλά χρόνια ακόμα! Τέλος, ακόμα και αν ήθελαν να εγκαταλέιψουν δεν μπορούν γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν συννένοχο τους τον διάδοχο τους... Αλλίως μπορεί να πάνε φυλακή! Γι αυτό το πολιτικό σύστημα ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ χωρίς αίμα και βία!!!

Ανώνυμος είπε...

Δείξε μου κάποιον που δεν απέτυχε και θα σου δείξω κάποιον που δεν προσπάθησε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το "Ελληνικό πρόβλημα" είναι ότι ακόμα δεν έχει "απογαλακτιστεί" ο λαός... Περιμένει ακόμα έναν πατερούλη να τους προσέξει και να τους υπερασπιστει. Να παλέψει αυτός για εκέινους. Όμως έξω δεν υπάρχουν ανθρωποι να σας βοηθήσουν. Υπαρχουν μόνο ανθρωποι που εκμεταλλέυονται καταστάσεις. Εσείς πατάτε την πεπονόφλουδα ότι "θα σας προσέξει και θα σας υπερασπιστεί" και μετά που σας έχει γαμήσει λέτε "δεν φταίει αυτός, φταίει το ότι παρέλαβε χάος απο τον προηγούμενο πατερούλη". Και έτσι φτάνουμε στο σημερινό χάλι μας.

Ανώνυμος είπε...

Η ταινία πάντως είναι άριστο δείγμα χρήσης ενός ΜΜΕ (όπως η τηλεόραση) για την χειραγώγιση ενός έθνους... στο τέλος κάνουν ακριβώς αυτό το οποίο υποκινήθηκαν να κάνουν. Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την τηλεόραση ΥΠΕΡ των εθνών, αλλά μόνο ΚΑΤΑ των εθνών.