Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ουρακοτάγκοι χειροκροτητές ιδεολόγοι





 


 Σώστε μας από τους ιδεολόγους με ή χωρίς κομματική ταυτότητα που θεωρούν ότι κατέχουν την αλήθεια. Σώστε μας από τους λαθροκυνηγούς κίβδηλων οραμάτων.




Είναι ακριβώς αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα και πάλι αυτοί που ανακυκλώνουν το σύστημα αλλά πρέπει να έχουν κάτι να πούν, να ευφυολογήσουν για την κατάσταση του σήμερα να κατακρίνουν για το χτες και το αύριο, με βάση τα δικά τους πάντα μέτρα και σταθμά.
Στην ουσία όμως κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους… κυνηγάνε την «διάκριση» με κριτήριο την ματαιοδοξία, είναι δίπλα σε φωτισμένους διδασκάλους της αρπαχτής και έτσι έμαθαν λειτουργούν από τα παιδικά τους κιόλας χρόνια. Κυνηγάνε τον σύγχρονο θεό του κόσμου μας, το Χρήμα , όλα και όλοι πωλούνται και όλα αγοράζονται για αυτούς, οι φίλοι, οι παρέες, τα ιδανικά
Η συνείδηση τους σε κάθε πλαίσιο ξεπουλιέται και «μετατρέπεται» κατά το δοκούν. Ψευτοεπαναστάτες και κριτές των πάντων που τους φταίνε οι αριστεροί, τους φταίνε οι δεξιοί τους φταίνε οι κεντρώοι, οι πορείες, οι απορίες, ο κοσμος όλος, τους φταίει κατά βάση ο εαυτός τους.
Συνένοχοι σε εγκλήματα αποπροσανατολισμού και αποχαύνωσης της κοινής γνώμης , αποσιώπηση σοβαρών σκανδάλων και γεγονότων εάν θίγει τα συμφέροντα του εκάστοτε αφεντικού, κανένας ηθικός φραγμός στο λόγο τους εαν προασπίζει την τσέπη τους.
Σκλαβωμένοι συνειδησιακά άνθρωποι ,απαίδευτοι ψευτο-ιδεολόγοι που η ξεφτίλα και η παρακμή τους οργιάζει σε απίστευτο βαθμό, αναμασούν τη φράση « Έτσι είναι τα πράγματα, δεν αλλάζουν, συμβιβάσου » και κατακρίνουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας από όπου και αν προέρχεται είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά,  αν είναι διαφορετική από τη δική τους γιατί είπαμε κατέχουν την αλήθεια...



Στη σύγχρονη μορφή "χούντας" που βιώνουμε, εάν θέλουμε κάποτε κάτι να αλλάξει πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα και να συλλογιστούμε δίχως εγωισμό την υπάρχουσα κατάσταση άκρως ρεαλιστικά και κυρίως συμμετοχικά και όχι κλείνοντας τα μάτια και λειτουργώντας ως ουρακοτάγκοι χειροκροτητές των διεθνών αφεντικών… κύριοι ανά τον κόσμο δημοσιογραφίσκοι των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης.
πηγή

2 σχόλια:

STYLIANOS είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ,(ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΩΣ ΛΑΚΕΔΕΣ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ,ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ.ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΩΝΤΑΣ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΑΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΞΑΝΑΘΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΔΙ,ΕΧΙΔΝΑ,ΤΕΤΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ,ΕΧΙΔΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ STYLDAN!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΗΜΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ Ως ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!!
ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΩΣ ΕΡΠΕΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΠΕΤΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ...ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΛΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑΜΕ.ΕΤΣΙ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ,ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΔΕΙΝΑΜΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΩΡΟΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ!!ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!
ΜΑΡΚΟΣ ΟΧΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ