Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σύννεφο που γυρνάει


Δείτε το βίντεο!
Όσοι πιστεύετε οτι αυτό το κανει η φύση είστε πολύ γελασμένοι....

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ??????

Ανώνυμος είπε...

την μασσωνια σας μεσα.../.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια...

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να θέλουν μέσω ΧΑΑΡΠ να κάνουν αυτο το πράμα ανεμοστρόβιλο και μόνο στην ιδέα φαντάζει τρομακτικό.Πιθανόν να ήταν τέτοιου είδος δοκιμή.Βαρέθηκαν τις μικροζημιές με τον απλό ανεμοστρόβιλο και είπαν να κάνουν οριζόντιο να τα σαρώσει όλα κατα μήκος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ blogger που ανήρτησες το άρθρο και το video, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό είναι γνωστό ατμοσφαιρικό φαινόμενο και ονομάζεται roll cloud. Μπορείς να δεις εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Arcus_cloud

Το ότι (προφανώς και) δεν είσαι ενημερωμένος σχετικά με το τί υπάρχει πάνω από το κεφάλι σου, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ότι είναι και κάτι ανεξήγητο ή σχετίζεται με τα chemtrails στα οποία (προφανώς και) θα αναφέρεσε.

Καλό είναι πρώτα να κάνεις κάποια σχετική έρευνα πριν δώσεις κάτι στη δημοσιότητα, διότι διαφορετικά διαστρεβλώνεις πλήρως την εικόνα του κόσμου.

Και επίσης σχόλιο του τύπου: "Όσοι πιστεύετε οτι αυτό το κανει η φύση είστε πολύ γελασμένοι...." δε νομίζω ότι χρειάζεται να το σχολιάσω.

Ανώνυμος είπε...

φωτεινε παντογνωστη 5:35 (δεν ειναι ειρωνια-χιουμορ ειναι που ειδα οτι το δεχεσαι)
μας ενημερωνεις λιγο και για τα chemtrails , αν οντως δηλ. συμβαινουν ολα οσα περιγραφονται στα διαφορα site,
μας δινεις περιληπτικα την γνωμη σου ??
ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Εμ, τι να σχολιάσεις. Δεν μπορείς να σχολιάσεις.
Θα μου πεις εσύ ότι αυτό είναι φυσιολογικό;

Δεν πας καλά.

Μ' αρέσει που βάζεις και για έρευνα το "έγκυρο" Βικιπέδια.

Ανώνυμος είπε...

6.00 ενώ το video σου είναι πολύ πιο έγκυρο... καλά καληνύχτα.. θα μας μάθετε και επιστήμη εσείς.

Ανώνυμος είπε...

5.58, δεν έχω ασχοληθεί διεξοδικά με τα chemtrails, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι οι γραμμές δημιουργούνται από αδιαβατική συμπίεση του αέρα με συνέπεια τα μικρομόρια (αόρατα δια γυμνού οφθαμλού) να ενώνονται και να γίνονται μεγαλομόρια (και άρα ορατά). Μεγάλη πίεση του αέρα --> αύξηση πυκνότητας --> τοπική μεταβολή της θερμοκρασίας --> μικρομόρια ενώνονται και γίνονται μεγαλομόρια. Η διάρκεια ζωής της ουράς (την οποία έχω δει να δημιουργείται κάτω από τα φτερά του αεροπλάνου καθώς πετούσα γιατί η θέση μου ήταν δίπλα στο φτερό) εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες (αν δηλαδή η ατμόσφαιρα είναι διαταραγμένη ή όχι).

Το ότι κάτι είναι γνωστό στην επιστήμη σημαίνει το εξής: Υπάρχει μαθηματική διατύπωση, πειραματική επαλήθευση η οποία συνοδεύεται και με το ανάλογο σφάλμα της μέτρησης.

Οι θεωρίες συνομωσίας λένε ότι αυτές οι ουρές είναι αποτέλεσμα ψεκασμών με χημικά τα οποία μεταβάλλουν τις καιρικές συνθήκες και επηρεάζουν και τη συμπεριφορά του κόσμου. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Εσείς που δε δέχεστε ότι το video αυτό με το υπέροχο σχόλιο το blogger "Όσοι πιστεύετε οτι αυτό το κανει η φύση είστε πολύ γελασμένοι...." σας προκαλώ να κάνετε το εξής: κατεβάστε τις επιστημονικές εργασίες (οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικές επιθεωρήσεις και έχουν περάσει από έγκριτη κριτική επιτροπή) και με βάση τη δική σας έρευνα απορρίψτε τις. Αν το κάνετε αυτό, τότε θα δεχτώ ότι αυτό που βλέπω είναι αποτέλεσμα ενός πειράματος του HAARP ή οτιδήποτε τελοσπάντων που μας οδηγεί σε κάποια παγκόσμια συνομωσία.

Και ξαναλέω: δυστυχώς υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ιδέα από επιστήμη, όμως έχουν γνώσεις να αναρτούν video και σχόλια στα blogs.

Ανώνυμος είπε...

20 Ιουνίου 2011 5:35 μ.μ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση ήταν ένα πολύ καλό σχόλιο. Δυστυχώς τα παιδιά αυτού του μπλόκ θαρρώ ότι δεν έχουν σπουδάσει Θετικές επιστήμες οπότε δεν θα μάθουν να σκεφτονται και ποτέ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

γιατί φίλε 7.31 δε μπορεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελασμένους όποιους δε δέχονται ότι τα roll clouds είναι κάτι που η Φύση δε μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της. Roll cloud έχω δει με τα μάτια μου και έχω πετάξει με αεροπλάνο από πάνω του.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΑΑRP.XΑΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΙΑ ΦΥΣΗ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟς ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ... Μαλακίες!!! δεν είναι εύκολο να δημιουρήσεις σπειρωειδές σύννεφο και μάλιστα να κινείται κιόλας με την βοήθεια ΗΜ κυμάτων όποιος σας το λέει αυτό τότε δεν ξέρει τι λέει..........όσο για HAARP θα χαρακτήριζε το φαινόμενο του Βόρειου Σέλας ώς επιστημονικό πρόγραμμα για συνέρθετε μερικοί εδώ μέσα.



Ρε φίλε αν θέλεις κάτι να δημοσιεύσεις πάρε τηλέφωνο κάποιον φίλο σου που έχει σπουδάσει τουλάχιστον αυτό το αντικείμενο παραπληροφορείς τον κόσμο και δημιουργείς σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!!!

Ανώνυμος είπε...

7:59, αστροφυσικός είμαι. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είναι καιρός να καταλάβουν μερικοί ανίδεοι από επιστήμη ότι αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν καταγεγραμμένα πολύ πριν το HAARP ή οτιδήποτε άλλο. Έλεος με την παραεπιστήμη και τις θεωρίες συνομωσίας επιτέλους. Ανοίξτε κάποιο βιβλίο Φυσικής ορισμένοι εδώ μέσα, όχι για να μάθετε Φυσική αυτή καθ' αυτή, αλλά να μάθετε να ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΑΣΚΟΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εεε παντως ειναι πολυ πρωτο

ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ

ΕΕΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ??

Α ρε ολα αυτα σε κατι αμερικες συμβαινουν !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP.TI ΣΚΑΤΑ? ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕ.ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟς ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ προς Αστροφυσικό εμένα φίλε θα με ενδιέφερε περισσότερο να φτιάχναμε κανά μπλόκ που να ασχολείται μόνο με επιστημονικά θέματα και το πως θα πάμε μπροστά σαν χώρα σαν λαός κλπ κλπ. Μην ξεχνάς πάνω απ' όλα ότι ο ίδιος ο Αριστοτέλης ήταν Πανεπιστήμονας (έκανε ο ίδιος έρευνες) και δίδαξε στον Αλέξανδρο να μάθει να σκέφτεται έτσι γίνονται οι μεγάλες ιδέες πράξη. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε μεταφράσει τον Θουκιδίδη πρώτα έμαθε να σκέφτεται και μετά πήγε να κάνει αυτό που έπρεπε!!!! Πες μου ρε φίλε δεν έχουν καταντήσει όλα τα μπλόκ που ασχολούνται με την Πολιτική γραφικά;;;;

Ανώνυμος είπε...

8:19, σε περιμένω εδώ: naturalsciencesblog482@gmail.com
Φιλικά, αστροφυσικός :)

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

οκ θα τα πούμε σύντομα!!! Σου έστειλα μήνυμα!!

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι υπάρχει σαν φυσικό φαινόμενο δεν αποκλείει το εξίσου ικανό γεγονός της δημιουργίας του μέσω γεωμηχανικής. Αντί να είμαστε εμπαθείς και ειρωνικοί ως προς αυτούς τουλάχιστον που υποστηρίζουν συνωμοσιολογικά σενάρια,καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να δουν και την απλή πλευρά του όλου ζητήματος. Δηλαδή, ότι ναι μπορεί να υπάρξει σαν φυσικό φαινόμενο. Με την σειρά τους αυτοί (συνωμοσιολόγοι) μπορούν να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να δουν λίγο πέρα από τα καθιερωμένα πλαίσια της επιστήμης και αυτά που διδάσκονται μέσα σε ήδη χειραγωγούμενες σχολές αλλά πάντα με ικανά πειστήρια (αν και δύσκολο,συνήθως λόγω της συχνής απόρρητης φύσεως τέτοιων προγραμμάτων) να πείσουν και τον πιο δύσπιστο ή τουλάχιστον να τον προβλήματίσουν. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας και συνεχώς(να προβληματιζόμαστε και να επανεξετάζουμε συνεχώς καταστάσεις)...Τέλος,θα ήθελα να κλείσω με τη φράση : Τα μικρά μυστικά είναι που χρειάζονται κάλυψη,τα μεγάλα τα αφήνουμε στην δημόσια δυσπιστία!!!

Ανώνυμος είπε...

Το αστειο ειναι οτι οταν αποκαλυπτεται κατι παντα υπαρχουν ατομα στα σχολεια που ιδρωνουν να το διαψευσουν.Λες και αυτο ειναι το μοναδικο πραγμα που εχουν κανει ειτε για να αλλαξουν τον καιρο ειτε για να προκαλεσουν καποιο τεχνιτο φαινομενο.ξυπνηστε και αμφισβητεστε για μια φορα αυτους και οχι τον απλο κοσμο.Για ονομα του Θεου.

Ανώνυμος είπε...

edo emfanizoun UFO kai eseis ta pisteuete!!!

RE EIPAME MASONIA ktl, ALLA OXI KAI AEROPSEKASMOI!!!! axaxaxaxaPOLU LIAKOPOULO DIAVAZETE!!! edo re se vazoun se tsonta oti paizeis kai einai teleia i eikona!! ainte ksekola!!

Ανώνυμος είπε...

loipon tora ekso apo to spiti mou me psekazoun!!!!

Tora elate me psekazoun me neropistolo!!!

TREXTEEE!!! xalaroste, eipame masonika sumvola NAI,illuminatoi NAI stanikes teletes ktl NAI
ALLA OXI KAI OTI EINAI AYTO AEROPSEKASMOS!!! KSEKOLATE, den uparxei aeropsekasmos!!! ELEOS

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:35 ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΑΨΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ;ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 'Η ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΛΙΜΟΝΟ;ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΡΩΤΑ

Ανώνυμος είπε...

..και συννεφο βαμμενο εχω δει οπως θα το εβαφε ενα μωρο ανακατευοντας ..χρυσο ,κοκκινο ,κιτρινο.πρασινο,μπλε...ξερω,η φυση τοκανε...ξυπνα χαμενε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΩΣΗ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ, ( ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΑΝΑ ΧΩΡΑ. ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.. ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ;;; ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΒΑ... Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.. Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.. ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΖΑΣ! ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΝΗΤΗ.. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΤΛ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΥΠΝΩΣΗ!
ΑΓΓΕΛΟΣ Ζ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:34 O κάθε πικραμένος εδω...

Δεν εχει σεισμους η ελλάδα δηλαδή;

http://www.gein.noa.gr/services/monthly-list2.html

Α και αυτοί στο κόλπο ειναι. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ.... χαχαχαχα

Και να ρωτησω κατι ασχετο, εσεις που εχετε ξυπνησει, τι κανετε γι'αυτο; Θελετε να ξυπνησετε κι αλλους; Ωραια αντε και ξυπναμε ολοι, τι θα γινει μετα; Καποιο σχεδιο δρασης υπαρχει, η απλα μοιράζετε γνώση (γνώση;) ετσι απλόχερα οι ξυπνητοί;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο KISSINGER ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΤΕ ? ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΧΥΜΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΣΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ? ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..