Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Σκοπιανός καθηγητής: ” Οι Έλληνες διεκδικούν την Μακεδονική Ιστορική Κληρονομιά επειδή έχουν καταλάβει το 60% της Μακεδονίας”



Σε ακραίο εθνικιστικό παραλήρημα ξέσπασε Σκοπιανός καθηγητής, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως οι Έλληνες διεκδικούν την Μακεδονική Ιστορική Κληρονομιά επειδή έχουν καταλάβει το 60% της Μακεδονίας!!

Προκαλεί κατάπληξη το ....

γεγονός ότι οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν στα πλαίσια διεθνούς πολιτιστικής εκδήλωσης στο Delcevo, στην οποία υποτίθεται συγκεντρώθηκαν -ανάμεσα σε άλλους -Ιστορικοί από διάφορα μέρη για την Ιστορική κληρονομιά που… ενώνει τους λαούς των Βαλκανίων.

Ο Σκοπιανός καθηγητής Αλεκσάνταρ Ατανασόσκι βέβαια αποδείχτηκε ότι είχε διαφορετική άποψη, αφού βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει σε ένα χείμαρρο από γελοίους και ανιστόρητους ισχυρισμούς.

Ανάμεσα στα άλλα ισχυρίστηκε: “Eίμαστε μια μικρή χώρα και μερικές πιο δυνατές από εμάς [σ.σ. Ελλάδα], μέχρι πρότινος αρνούνταν να ακούσουν ακόμα και το όνομα Μακεδονία, το οποίο ήταν απαγορευμένο με νόμο μεταξύ του 1936 και 1989, ενώ δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιηθεί ούτε μια Μακεδονική λέξη. Επειδή κατέλαβαν το 60% του εδάφους της Μακεδονίας, διεκδικούν την Ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας!!!”"

Λίγο αργότερα ο Σκοπιανός καθηγητής έφτασε σε τέτοιο σημείο ξεπεσμού, ώστε να χρησιμοποιήσει και το πλέον ανόητο επιχείρημα, “Αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας θα λεγόταν Αλέξανδρος της Ελλάδος και όχι της Μακεδονίας“.

Σύμφωνα λοιπόν με την απίστευτη έλλειψη λογικής που χαρακτηρίζει τα “επιχειρήματα” του, επειδή ο Σπαρτιάτης βασιλιάς Λεωνίδας έμεινε γνωστός ως Λεωνίδας της Σπάρτης και όχι ως Λεωνίδας της Ελλάδος, θα πρέπει να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για την Ελληνικότητα του. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

πηγ
η

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που θέλεις να λέγεσαι και καθηγητής, πήγαινε πρώτα να διδαχτείς Ιστορία και μετά άνοιξε το στόμα σου, ανιστόρητε βλαξ! Έχετε λυσάξει όλοι οι Σκοπιανοί. Η Μακεδονία μας ήταν, είναι και θα είναι ελληνική! Είτε το θέλετε είτε όχι!

Ανώνυμος είπε...

Και ομως ολα αυτα εχουν ρίζες αριστερους που εφυγαν μεταναστες εκει πανω και επεισαν τον χοτζα για την δημιουργια ολου αυτης της παραλογης καταστασης που ζουμε σημερα. Ακομα και ελληνικα βιβλια μεταφραστηκαν στην γλωσσα τους και γενειες μεγαλωσαν απο παραποιημενα ελληνικα βιβλια

Ανώνυμος είπε...

ο Μιλόσεβιτς είχε πεί τότε στον Μητσοτάκη να μπούμε εμείς από κάτω ένα βράδυ, να μπούνε αυτοί από πάνω ένα βράδυ αλλά..

ο ένας κατέληξε στο Ποινικό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο άλλος βρυκόλαξ!!!

τώρα θα μιλούσαμε για το εξοχικό μας στα Σκόπια.. αλλά που μυαλό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ??? ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΒΡΙΚΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ???? ΟΥΣΤ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΥΛΕΣ..

Ανδρομέδα είπε...

Η βλακεία δεν παλεύεται. η παραποίηση της ιστορίας όμως, ναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έθνος μας με 4000 χρόνια ύπαρξης δεν έχει καταφέρει ακόμα, σε διεθνές επίπεδο, να βουλώσει το αμαθές βρωμόστομα των σκοπιανών. Απλά. Μια για πάντα. ακαδημαϊκούς δεν έχουμε; ιστορικούς δεν έχουμε; καλά, πολιτική βούληση δεν έχουμε, προδότες έχουμε... λέτε να φταίει αυτό; άν όμως τα Σκόπια δεν ήταν ένα εργαλείο που εξυπηρετούσε στόχους πίεσης, δεν θα υπήρχαν ούτε στο χάρτη. Ξέρουμε άλλωστε πόσο μας αγαπάνε όλοι άλλωστε, εταίροι και λοιποί. Όσο για τον κυρ-καθηγητή, τί να πω... να κλάψω, να γελάσω... ουφ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό να δείχνετε στους σκοπιανούς να το βουλώνουν:
http://www.youtube.com/watch?v=bnz6n1h795U

Αλ Καπονε είπε...

Ακριβος Οπως το λες ειναι **ακαδημαϊκούς δεν έχουμε; ιστορικούς δεν έχουμε; Πολιτική βούληση δεν έχουμε, παντος προδότες έχουμε...** Ουτε Υπουργειο Πολιτισμου/Εξωτερικον.. εχουμε, το μονο που εχουμε με συγουρια ειναι Χαραμοφαιδες/προδότες που δουλεβουν στο Δημοσιο μονο για να τα οικονομανε,τα παλιοκαθηκια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΥΦΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΟΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Η ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ; Ε; ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΣΑΝΤΗΡΟΜΑΧΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΡΑΙΛΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ! ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ 40% ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΡΑΚΩΝ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτός είναι καθηγητής τότε εγώ είμαι πυρινικός φυσικός ( ντουβάρι ήμουν στο σχολείο στην φυσική και στα μαθηματικά αλλά ας μην κολλάμε στις λεπτομέρειες)
Ας μας πεί λοιπόν ο προφεσσόρος γιατί δεν γράφουν με Ελληνικά γράμματα ,οπως οι Μακεδόνες ,παρά χρησιμοποιούν τα Κυριλλικά ,που εμφανίστηκαν στον 9 ο αιωνα?
Πόσα αρχαία ,έστω ένα κτέρισμα, βρέθηκαν με κυριλλικά?
Ξέρει ο καθηγητής ότι ο μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών είχε τον Αριστοτέλη δάσκαλο άρα Ελληνικότατη παιδία?
Η ρήση του Μ.Αλεξάνδρου ,στον πατέρα μου οφείλω το ζειν στον δε διδάσκαλό μου το ευ ζειν αλήθεια σε ποιά γλώσσα ειναι?