Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΞΕΦΤΙΛΑ:ΓΙΑ 45.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Ντρεπόμαστε και μόνο που το αναφέρουμε:Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μιχαλολιάκος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών,το κόστος τοποθέτησης του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης (και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοτζιά) είναι μόλις 45 χιλιάδες Ευρώ!
Παρόλα αυτά,ο Δήμος,λέει πως δεν...
έχει αυτά τα λεφτά!!!
Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο άγαλμα,του καλλιτέχνη Γιάννη Παππά,είχε αποφασιστεί να τοποθετηθεί στο κέντρο από τον προηγούμενο Δήμαρχο,αλλά τελικά αυτό δεν έγινε!
Είναι απίστευτο,την ώρα που οι ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ των κυβερνώντων συνεχίζονται,να τσιγγουνεύονται ένα ευτελές ποσό,για ένα σημαντικότατο θέμα!
ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Επειδή πάντως το ζήτημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί,προτείνουμε τη δημιουργία ταμείου και τη συγκέντρωση του ποσού:
Είμαστε πολλές χιλιάδες,5-10 Ευρώ να δώσει ο καθένας μας,θα μαζέψουμε αυτές τις 45 χιλιάδες που χρειάζονται! 
Κι αν αρνηθούν και τότε,καλό θα είναι να έχουν κι άλλες...νομικές συνέπειες! 
Χρήσιμη σημείωση:Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε μηνιαίους μισθούς 7 Βουλευτών ή 4 Υπουργών ή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας μαζί!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα νεοταξικά πιόνια του Δήμου Αθηναίων δεν έδωσαν την έγκριση της τοποθέτησης στην Αθήνα ούτε για το έτοιμο άγαλμα 6 μέτρων του Μεγάλου Στρατηλάτη που δώρισε ο Καρατζαφέρης.Τελικά το τοποθέτησαν ευτυχώς αλλά εκτός Αθηνών στο Λιτόχωρο

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει θα το βαλουν οι σκοπιανοι στη δικια τους την πλατεια.περαστικα μας παιδες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ Η ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ?ΕΝΑ ΗΡΩΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΜΑΣ?ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΣΟΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ(ΟΙ 6 ΤΗΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ,ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ).ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

GIA TZAMIA KAI OTI ALLES M....IES EXOUME LEFTA E!!!! RE THA SAS PIOUME TO AIMA RE SEIS THA GINW KAI VRYKOLAKAS MONO KAI MONO NA SAS EXAFANISOUME,DEN NTRPESTAI RE TOMARIA VGALTE THN LEXH ELLHNAS APO OLA TA EPISHMA SAS EGRAFA!!!! RE SEIS EIMAI POSFYGAS APO TON PONTO KAI PROSFYGAS STHN GERMANIA 16XRONIA DEN THA XANA GINW PROSFYGAS EGW KAI OI YPOLHPOI ELLHNES GIA NA ZHSETE ESEIS KAI TA AFENTIKA SAS,H ELLADA ANHKEI MONO STOUS ELLHNES EAN DEN TO KATALAVATE YPARXOUN KAI ALLOI TROPOI ANIKANOI,PRODOTES,PROSKYNHMENOI.ESETAI HMAR!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΞΕΤΙΛΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ, ΛΕΦΤΑ (3.6 εκ.)ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ (ΒΛΕΠΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΟ-ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥ Γ.Α.ΠΑΠ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΗΣ ΝΤΑΛΑΡΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΕΙΒΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ, ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΘΟΥ ΗΔΗ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΧΕΙΡΩΣΕΙ, ΑΚΡΕΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ 92% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΣΕΙ, ΕΘΝΕΜΠΟΡΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗΣ, ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.....
ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΡΑΠΑΜΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυλημενα τομαρια βρωμοταξιτες. Θα τρεχετε και δεν θα φτανετε ρε κοπροσκυλα ανθελληνικα. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩς ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΤΗς ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ..