Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Να περάσει με 180 ψήφους το Μεσοπρόθεσμο»


Να περάσει με 180 ψήφους το Μεσοπρόθεσμο ζητάει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Είναι πασιφανές, ότι εξίσου πολύ, η Νέα Δημοκρατία φοβάται την τυχόν καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, όπως και το ΠΑΣΟΚ. Η μόνη λύση είναι, όχι το πότε θα ψηφιστεί, αλλά με ποια πλειοψηφία θα ψηφιστεί. Ας τολμήσει το ΠΑΣΟΚ να το περάσει με 180...βουλευτές για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό» αναφέρει σε δήλωση του.

πηγή:

Σχόλιο: Άδωνι περιμένουμε να μας πεις αν επιμένεις στην παρακάτω δήλωση σου γιατί το μνημόνιο πέρασε με απαιτούμενη πλειοψηφία 151 βουλευτών :
« Ξέρετε καμία χώρα στον κόσμο, που αποφασίζει γενικά ο λαός και όχι τα Δικαστήρια; μπορείτε να μου υποδείξετε μία; και είναι ερώτημα το τί θα κάναμε εάν προδότες ή φασίστες καταλάμβαναν το ΣτΕ; και πώς θα γινόταν αυτό δηλ; και ποιός κρίνει την ηθική υποστάθμη των δικαστών; η πλατεία; ξέρετε που οδηγούν αυτά που λέτε; σε μαζικές σφαγές μεταξύ μας! Σοβαρευτείτε!
Το Μνημόνιο εκρίθη ως Συνταγματικό! Σε όποιον δεν του αρέσουν οι δικαστικές αποφάσεις, ας πάει στο αεροδρόμιο να πάει στην χώρα, που τα δικαστήρια κρίνονται από τον κόσμο. Εδώ έχουμε Συντεταγμένη Πολιτεία! Και αυτό δεν είναι αλαζονεία, αυτοί είναι στοιχειώδης κανόνες συμβιώσεως των ανθρώπων σε μία κοινωνία.»
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ....