Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μας έφτασε ένα συνταρακτικό μήνυμα το οποίο αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε.



Μας έφτασε ένα συνταρακτικό μήνυμα το οποίο αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε. Δεν έχουμε φανερώσει προς ώρας το όνομα του προσώπου που μας το έστειλε για λόγους ασφαλείας.
Σήμερα πήγα σε ένα ραντεβού και το άτομο που περίμενα με έστησε. Καθώς το περίμενα παρατηρούσα το κόσμο γύρω μου και σκεφτόμουν πόσο.....
προσηλωμένοι είναι κάποιοι στις καθημερινές τους δραστηριότητες και δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους. Κάποια στιγμή σε έναν κάδο σκουπιδιών είδα μια γριά γυναίκα που την ακολουθούσαν 4-5 γάτες και ένας σκύλος.
Η γιαγιά έψαχνε μέσα στον κάδο για φαγητό. Όσο την κοίταζα από δίπλα της περνάγανε άνθρωποι που μιλάγανε στο κινητό, που γυρνάγανε από τα ψώνια, που απλά περπατάγανε. Κανένας δεν έδινε σημασία στην γριά γυναίκα.
Κάποια στιγμή βγάζει από τον κάδο κάτι πεταμένα σαλάμια και τα δίνει στις γάτες και στον σκύλο και λέω μέσα μου «παρόλο την πεινά που έχει δίνει και στα ζώα. Μπράβο της». Πάνω μου κράταγα 3 ευρώ και κάτι λεπτά. Από την αρχή έλεγα να πάω να της τα δώσω να πάρει έστω λίγο ψωμί αλλά δίσταζα. Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο. Ίσως ντρεπόμουνα η δεν είχα το θάρρος. Δεν ξέρω. Το συναίσθημα του τύπου δεν ξέρω τι να κάνω είναι συχνό στις μέρες μας σε πολλά θέματα.
Έτσι έκατσα και τα ζύγισα και είπα αν δεν το κάνω τι θα έχω καταφέρει;
Αν δεν το κάνω δεν θα μάθω την απάντηση είπα μέσα μου, αν από την άλλη το κάνω τι θα έχω καταφέρει;
Θα έχω κάνει μια καλή πράξη και θα είναι ένα συν για την ψυχική μου υγεία, θα έχω βοηθήσει έστω και λίγο κάποιον συνάνθρωπο και θα έχω κάνει αυτό που καταβάθος ήθελα να κάνω. Άρα η ζυγαριά γέρνει και μάλιστα πολυ. Την πλησίασα και της είπα  

«ΓΙΑΓΙΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ 3 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΣ».
Η απάντηση πραγματικά με εντυπωσιασε. Μου λέει «Παιδί μου είσαι πολύ ευγενικός αλλά κοιτά να δεις. Εγώ έχω μια μικρή σύνταξη και μπορώ κούτσα κούτσα να ζησω. Αυτό το κάνω γιατί κανένας δεν φροντίζει για αυτά τα ζώα».
Έτσι άνοιξα μια κουβέντα μαζί της γιατί συνειδητοποίησα πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέγιστη αξία μπροστά σε αυτούς που μιλάμε με το σεις και το σας. Για να μην μακρηγορώ θα σας πω μόνο αυτό:
Αυτή η γυναίκα ήταν νοσοκόμα το πόλεμο όταν ήταν νέα και μου έλεγε ιστορίες που τα βιβλία δεν τις λένε. Μου μίλαγε για τους Έλληνες και τον ηρωισμό τους και ένιωθα σαν να μίλαγα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Μου έλεγε για καράβια με σιτάρι που στέλνανε στην Ελλάδα και οι γερμανοί τα βυθίζανε, μου έλεγε για παλικάρια που γνώρισε και για τον ξεπεσμό που έχουμε φτάσει.
Στο τέλος καθώς έπρεπε να σταματήσω την κουβέντα για τον λόγο του ότι η γιαγιά είχε βουτηχτεί στα δάκρυα ακούω το καλύτερο:
«Παιδί μου», μου λέει «πρέπει να μαζευτείτε και να κάνετε επανάσταση εσείς οι νεοι. Γιατι οι μικρότεροι δεν θα ξέρουν την ιστορία μας. Είναι καλύτερο να πεθάνετε πολεμώντας για την ελευθερία σας παρά να πεθάνετε σκλαβωμένοι».
Αυτή η κουβέντα με την γριά γυναίκα δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής.
Πηγή 

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου είναι εξαιρετικό αυτό που μοιράστηκες μαζί μας..

Tα λόγια είναι περιττά συνέλληνες.

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ...


A.V

GRArktos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZZsfwtxV8Zo

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ...
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΗΓΗΣΗ ΣΟΥ...
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Νίκος Λιάκος είπε...

Μπράβο ρε φίλε , με συγκίνησες!

stefanos είπε...

οι μονοι που εχουν δικιο ειναι οι παπουδες μας και οι γιαγιαδες μας....αυτοι ξερουν τι περασαν και προσπαθησαν για εμας ενα καλυτερο μελλον....και τωρα εμεις αφηνουμε αυτα τα λαμογια να μας το στερησουν....εαν εχουμε λιγο συνηδηση και σκεφτουμε δεν μπορουμε να φερουμε τα παιδια μας σε τετοιο κοσμο....συμφωνω απολυτα με την γιαγια....και μπραβο στον φιλο που το εστειλε.....

Sexmovies είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΑΜΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΘΑ ΣΤΡΕΦΑΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.

Sexmovies είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w&NR=1

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα δεν χρειαζεται να παρουμε οπλα φιλε μου αλλα καρδια. δεν μπορει να ειμαστε 150000-200000 ελληνες και να φοβοματσε 10000 μπασταρδα μπατσους. καρδια δεν εχουμε μονολογια ειματσε . μαθαμε σε αυτην τηνχωρα τους ηρωες να τους κανουμε προδοτες και τους προδοτες ηρωες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ'.... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ?......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

4:08 γιατι να παμε αοπλοι? αυτοι δεν ειναι οπλισμενοι με τα χημεικα τις ασπιδες και τα γκλοπ?

Ανώνυμος είπε...

MHN FOVASTE ADERFIA ERXONTE OI EL KAI THA MAS SWSOUN ME THN TEXNOLOGIA TWN E

W APOLLWL SYNTALKTA ARKESEKOMI!

W!

Ανώνυμος είπε...

mas to eipe o paisios giati na to kripsoume aloste

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

8A XIPNISOYN KAI OI KOIMISMENOI KAI 8A ER8OYN STHN PATRWA 8RISKEIA TWN EL

W! APOLLWN!

drakos είπε...

ΠΡΟΣ 3:05π.μ!!!!! Αδερφε "συνελληνα"!!!! Η "ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" αμα δεν "χρησιμοποιεις" Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η - ΓΡΑΦΗ.. σε "εχουν χεσμενο"!!! Αιντε!!!

melidonis_antonis είπε...

Συνέλληνες μια μονάχα λύση υπάρχει στο σημείο το οποίο μας έχουν φτάσει. Ο ξεσηκωμός. Πολύ ωραίες οι διαδηλώσεις και οι ειρηνικές συγκεντρώσεις του κόσμου στις πλατείες. Κι εγώ πήρα μέρος σ' αυτές νοιώθοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Τα γεγονότα όμως μας διέψευσαν.Αυτό που καταφέραμε,κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι να κάνουμε όλους αυτούς τους πολιτικούς-προδότες να μας κοροϊδέψουν για μια ακόμα φορά συνεχίζοντας το σχέδιο εξόντωσης μας. Πώς μας κορόιδεψαν;Απλά κάνοντας ανασχηματισμό, αλλάζοντας πρόσωπα δηλαδή ή καλύτερα μετακινότνας τους ήδη υπάρχοντες υπουργούς, και εφαρμόζοντας την ίδια ή και πιο ακραία πολιτική.Όπως, είπα και πιο πριν η λύση είναι μία. Ο ξεσηκωμός. Και εξηγώ αμέσως τι εννοώ. Πλέον δε φτάνουν οι φωνές και οι διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή. Πλέον έφτασε η ώρα να μπούμε μέσα. Σίγουρα, θα είναι προετοιμασμένοι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να προειδοποιήσουμε τους συνέλληνες αστυνομικούς ότι θα πρέπει να μας αφήσουν να περάσουμε γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι συνυπεύθυνοι. θα πρέπει εμείς οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Θα πρέπει να τους συλλάβουμε όλους και να δικαστούν για εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους και κατά των Ελλήνων. Εκφράζω μια άποψη που μπορεί να φαίνεται σε πολλούς ακραία. Αλλά δε φοβάμαι να τη πω. Δε φοβάμαι να εκφράζω τις σκέψεις μου γιατί αισθάνομαι ελεύθερος. κι όπως βλέπετε δε γράφω ως ανώνυμος ή με ψευδώνυμο. Πιστεύω πως όσοι εκφράζουν τις σκέψεις τους δημόσια ή έστω μέσα σε κάποιες ιστοσελίδες να μην φοβούνται να λένε ποιοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Σας δίνω τα δεδομένα βγάλτε απο μόνοι σας τα συμπεράσματα σας...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!

Εκτός αυτού, ποιούς άλλους συμφέρει η μη-βια; Τους πολιτικούς μας πρώτα, πρώτα.

Επίλογος:

Δεν θέλω να το πιστέψω, όμως δυστηχώς ΠΙΣΤΕΥΩ το εξής... Θα έρθει η ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και θα υπερψηφιστεί... Και οι αγανακτισμένοι -με δόγμα τη μη-βία- θα συνεχίσουν και την επόμενη μέρα να φωνάζουν ειρηνικά συνθήματα στους τοίχους της Βουλής (συνήθως 18:00 οι βολευταράδες την έχουν κάνει για το σπίτι ή την πισίνα τους).

ΔΕΝ πιστέυω ότι χωρίς βια, ιδρώτα, αίμα μπορούμε να επιτύχουμε οτίδηποτε (απόδειξη αποτελει η ψήφιση του μνημονίου ως συνταγματικό και η ψήφος εμπιστοσύνης στην ανασχηματισμενη κυβέρνηση). Τέλος λυπάμαι πολύ που 800.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Αττική ΜΟΝΟ δεν συμμετέχουν στην -έστω και υποκινούμενη κατα την άποψη μου- συγκέντρωση των Αγανακτισμένων.

Προσωπικά δεν θα ξαναπάω σε διαδήλωση των Αγανακτισμένων πλην της ημέρας ψήφισης του μεσοπρόθεσμου. Αν εκείνη την ημέρα υπερψηφιστεί και δεν γίνει κατάληψη της βουλής, όλοι οι φόβοι μου θα έχουν επιβεβαιωθεί. Δηλ. ότι οι Αγανακτισμένοι είναι μια ελεγχόμενη αντίδραση για να αποφύγουν οι 298 μια ανεξέλεγκτη αντίδραση.

Πιστέυω ότι θα μας κρατήσουν ζωντανούς με δάνεια συντήρησης (οι διεθνείς τοκογλυφοι) μέχρι να μας πάρουν τους φυσικούς μας πόρους και μόλις συμβεί αυτό (οπότε και δεν θα υπάρχει δυνατότητα να έχουμε οποιαδήποτε βιομηχανία) θα μας κλείσουν την "κανουλα". Πιστέυω ότι δεν θα κουνηθεί κανένας μέχρι εκείνη την ημέρα και επίσης πιστέυω ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΚΝΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ!!! Λυπάμαι αν έθιξα ευαίσθητα αυτιά.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

MELIDONI_ANTONI...ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

μια επανασταση χρειαζεται ενα ντου ολοι μεσα στην βουλη και να φυγουν και οι 300 τι τους θελουμε
για να ειναι ολα δικα μας ολα αυτα που εχουμε να φυγουν και το ΔΝΤ ξεσηκωθηται αδερφια ολοι μαζι
ντου μεσα στην βουλη

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν; Απαπα!!! Πρώτα πρέπει να επιστρέψουν όλα όσα μας πήραν. Μετά πρέπει να δικαστούν για όλα όσα μας έκαναν. Μετά πρέπει να υποφέρουν όλα όσα υποφέρουμε απο δαυτους. Τσ τσ τσ... βιάζεσαι πολύ (εκσπερματώνεις και πρόωρα; :-) )!

Ανώνυμος είπε...

1013 σχέδιο αντίδρασης στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου...

"...Θα μαζευτούμε όλοι μαζί μπροστά στη βουλή κατά τις 18:00 και θα μουτζώσουμε το κτήριο ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ! Αν υπάρχει κανένας μέσα μπορεί και να πάθει κάτι με τόση μούτζες που θα μαζέψει..."

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Ε-Ν-Α-Σ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(*)
ΝΑ ΕΧΕΙ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΗΘΟΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ Κ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΥΝΟΥΧΟΥ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ....
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ
ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:
ΔΙΩΞΗ Κ-Α-Ι ΤΩΝ 155 (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΛΑΣ & ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΗΣ)
Ε-Π-Ι- Ε-Σ-Χ-Α-Τ-Η- Π-Ρ-Ο-Δ-Ο-Σ-Ι-Α
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΜΕ Κ-Α-Θ-Ε ΤΡΟΠΟ!..

ΟΥΤΕ Ε-Ν-Α-Σ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!.....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ/ΓΕΝΟΥΣ
ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ/ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ,
ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

(*)Ο ΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
ΑΠΤΑ....