Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δεν εξέτασαν EΛΛΗΝΙΔΑ μαθήτρια γιατί δεν είχε 5ευρώ....ενώ εξετάζουν ΔΩΡΕΑΝ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Σε ακραίες καταστάσεις οδηγούνται δυστυχώς οι μονάδες υγείας της Λέσβου, αναφορικά με την προβλεπόμενη είσοδο των 5 ευρώ για τους πολίτες που προσέρχονται ακόμα και ως επείγοντα περιστατικά τόσο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όσο και στα Κέντρα Υγείας.Η απαίτηση του παραπάνω ποσού από άτομα τα οποία δηλώνουν ότι δεν έχουν να καταβάλουν τα 5 ευρώ… ακόμα και ....από μικρά παιδιά, αλλιώς δεν υποβάλλονται σε εξετάσεις έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.
Ζήτησαν το χαρτζιλίκι της
Άλλη μια περίπτωση ασθενούς η οποία προσήλθε ως επείγον περιστατικό σε μονάδα υγείας της Λέσβου αλλά δεν εξετάστηκε, καθώς δεν είχε να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο καταγράφηκε την Παρασκευή στην περιοχή. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια μαθήτρια της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Πλωμαρίου, η οποία μετά από ελαφρό τραυματισμό στο χέρι της εντός του Σχολείου απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σχολικό συγκρότημα, προκειμένου να εξεταστεί. Ωστόσο το παιδί επέστρεψε άπραγο λίγη ώρα αργότερα στο Γυμνάσιο ενημερώνοντας έναν καθηγητή της ότι δεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς κατά τη είσοδο της στο Κέντρο Υγείας της ζητήθηκε να καταβάλει τα 5 ευρώ, πόσο το οποίο δεν διέθετε οπότε και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Σχολείο της.
Η παρέμβαση του Διευθυντή
Όταν ενημερώθηκε ο Διευθυντής του Γυμνασίου για την παραπάνω εξέλιξη παρενέβη ο ίδιος επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας από τους οποίους ζήτησε με έντονο ύφος να εξετάσουν τη μαθήτρια δωρεάν. Μετά το τηλεφώνημα του διευθυντή, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας δέχτηκαν να εξεταστεί δωρεάν η μαθήτρια, πράγμα το οποίο έγινε για να διαπιστωθεί τελικά ότι το κορίτσι είχε υποστεί ελαφρό κάταγμα σε δάχτυλο του ενός χεριού του. Τα Νέα Της Λέσβου επικοινώνησαν με την υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία σημείωσε ότι “σε έκτακτες περιπτώσεις όπου δεν έχουν κάποιοι πολίτες χρήματα μαζί τους δεν απαιτείται να καταβάλουν το ποσό των 5 ευρώ για την είσοδο τους στο Κέντρο Υγείας. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση που μου λέτε, προφανώς το παιδί δεν κατάλαβε καλά και προφανώς έγινε κάποιες παρεξήγηση, καθώς το περιστατικό δεν είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο εισερχομένων”.
http://www.lesvosnews.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει...
Το θέμα πλέον έχει καταντήσει αηδία και απορώ γιατί κάποιοι κλείνουν τα μάτια και εξακολουθούν να πουλάνε αυτό το σαχλό ανθρωπισμό με τους μετανάστες που πια φαντάζει σαν ρατσισμός αισχίστου είδους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι ρατσιστές κατά...των Ελλήνων.Γιαυτό και όλα αυτά που γίνονται στην ιερή χώρα μας.Γιαυτό το ξεπούλημα και η διαφθορά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΞΟΥΝ ΚΩΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 73 ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!

ellinida.g είπε...

Πρέπει να βάλουμε ένα εθνικιστικό κόμμα στη Βουλή! Το καταλαβαίνετε οτι με τις ταμπέλες θα ξεπουλιόμαστε καθημερινά? Τί σοσιαλισμός, καπιταλισμός και κεντροαριστερά,κεντροδεξιά και κολοκύθια. Οι ακραίες καταστάσεις επιβάλλουν ακραίες επιλογές.Έτσι και μπει η Χ.Α στη Βουλή θα παραμιλάει το σύμπαν!!Δεν θα ξέρουν απο που να φύγουν!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για χρυσή αυγή, αν και δεν είμαι από τους μ@λ@κες που ακούν για Χ.Α και βγάζουν φλουμπέτες, ούτε υποκριτής, αλλά θεωρώ πως δεν είναι θέμα χρυσής αυγής, γιατί εκεί πάει αλλού το πράγμα μάγκες.
Και εσείς ρε λεβέντες, οκ υπάρχει πρόβλημα με τους λάθρο- αλλά το χοντραίνετε πολύ ρε γαμώτο.
Χριστιανική χώρα είμαστε, και να θέλουμε να σας ακολουθήσουμε, το κανιβαλίζετε πολύ το πράγμα και οι οικογένειες των ελλήνων χάνουν το δίκιο τους, από τα πουλημένα κουμάσια της tv..
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη...Να εκλεγεί πατριωτικό κόμμα, αλλά κατά τα πρότυπα ενός Καποδίστρια, όχι τύπου Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

"κατά τη είσοδο της στο Κέντρο Υγείας της ζητήθηκε να καταβάλει τα 5 ευρώ"


ΝΤΡΟΠΗ
ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

εύγε παιδιά και μπράβο στον φίλο με τον παπαδόπουλο τότε κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα το καλοκαίρι και δεν είχε γεμίσει η γειτονιά με "σεκουριταδες" και "συναγερμους" παντού αλλα και το θράσος τον "σιριζεον" και τον ξεκωλιάρηδων τον κάθε λογής λαθρομεταναστών πως πρέπει να σπάζουν στο ξύλο γυναίκες υπερήλικες για μερικά κόλο ευρώ
και να έχει η αστυνομία διαταγές να μην τους ενοχλεί σας λέω πως στο τέλος θα τους ρίξουμε όλους στη θάλασσα μαζί με τα παιδάκια της σύρριζα "παναθεμa
τους αλλα και τους "κολοεβραιους" και ο jefree είναι εβραίος εφόσον έχει μάνα εβραία και προχθές εξόδεψε 7.000 ευρώ να κάνει το "τραπεζι" στους εβραίους του από εδώ και εκτισ πρέπει να έχουμε έλεγχο καταγωγής και πίστεως στην πατρίδα και όχι τα "μπουταριστικα" ,παπανδρεϊκά."παπαιοανικα","διαμαντοπουλεικα","τσατσοπουλεικα" ,κλπ σκουπίδια τύπου εφιάλτη στην κυβέρνηση της χώρας μας