Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Bill gates : Τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την μείωση του πληθυσμού


Μην κοιτάτε αυτόν τον διαβολικά φιλάνθρωπο άνθρωπο... είναι ένα ανθρωπόμορφο κτήνος της νέας τάξης πραγμάτων...(Παρακάτω υπάρχει και βίντεο...)

Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει φτιάξε......

ι μια εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμυρία μέσω του (εκτός του φόρου) Bill & Melinda Gates οργανισμού , για την αντιμετώπιση ασθενειών, την....

επίλυση της ελλείψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

O Iδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, μια οργάνωση η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά αποβλήτα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλιώς γνωστή ως ευγονική για την επίλυση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τη μείωση των εκπομπών CO2.


Τον Ιανουάριο του 2010, στο Νταβός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Bill Gates ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα του θα δώσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου € 7,5 δις ευρώ) κατά την επόμενη δεκαετία στην ανάπτυξη και υλοποίηση νέων εμβολίων για τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδεν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθει σε 9 δισεκατομύρια, ο Gates είπε, "Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό." Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτος αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρωπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκου Οίκου John P. 1977 Holdren ,Ecoscience, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της αποστείρωσης. 


Για όσους μπερδεύτηκαν, εν ολίγοις, ήταν ένα πείραμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ,μια δοκιμή ενός εμβολίου κατά της κύησης. 

Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης στο εν λόγω συνέδριο που περιλαμβάνε τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, "Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν." 


Αργότερα, κατά την παρουσίαση, ο Gates αναφέρει ότι η χρήση εμβολίων,θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO2. 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.
Είναι μέσα στα πλαίσια ενός μεγαλύτερου σχεδίου εξάλειψης της ανθρωπότητας με την υποστήριξη γνωστών ονομάτων.
Ted Turner, Bill Gates, και Oprah Winfrey είναι κάποιοι που υποστηρίζουν την εξάλειψη της ανθρωπότητας. Βέβαια αυτοί δεν θα βρίσκονται μέσα στις λίστες θανάτου.
Επίσης στα ίδια πλαίσια βρωμιάς ανήκει και ο Αλ Γκορ με την περίεργη εμμονή του περί κλιματικής αλλαγής, και επιβολής carbon tax.
Στο τέλος θα μας πουν ότι πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να σωθεί η μάνα γη.
Δυστυχώς γι'αυτούς η μάνα γη μπορεί να μας θρέψει όλους, και άλλους τόσους.
Αρκεί να εξαληφθεί η μεγαλύτερη πληγή: Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση που δίνουμε σε όλους αυτούς που θέλουν μείωση του πληθυσμού και υπάρχουν αρκετοί και ανάμεσα μας , δεν είναι μόνο οι "μεγάλοι" είναι ότι αν θέλουν μείωση του πληθυσμού ας ξεκινήσουν από τον εαυτό τους, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΟΙΦΘΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 1/3!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΝΕΦΕΛΙΜΙΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ....ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.....ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ........ΟΥΓΚ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ας ξεκινήσουν να αυτοκτονούν πρώτα αυτοί και τα υπόλοιπα τέρατα και σίγουρα θα μειωθεί ο πληθυσμός. ετσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. αλλα οχι να μετράμε την αξια της ανθρώπινης ζωής με βαση το χρώμα,την μόρφωση, ή τα λεφτα γιατι αν το επιτρέψουμε είμαστε απλα ... οι επόμενοι στην λιστα.