Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Διώξτε τα βαρίδια και ετοιμαστείτε για πόλ εμο. Το χρωστάτε στην πατρίδα που σας τρέφε ι τόσα χρόνια


Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
Η απροκάλυπτη δημόσια παρέμβαση εκπροσώπων της Τροϊκας επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της ΓΕΝΟΠ η οποία από τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε και κατήγγειλε τα σχέδια ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της Ελλάδας που είναι η ΔΕΗ.
Ο εκπρόσωπος της Τρόικας κύριος....
Σερβάς Ντερούζ την Παρασκευή 11 Φλεβάρη 2011 με δηλώσεις του ανέλαβε εκ μέρους της κυβέρνησης 
να κρεμάσει πωλητήριο για τη ΔΕΗ.
Το ΔΝΤ, η Ε.Ε. και η νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης εγκατέλειψαν τις ψεύτικες θεωρίες και τα ψεύτικα επιχειρήματα της αγοράς και τις συνταγές περί απελευθέρωσης Η/Ε, ανταγωνισμού και μειωμένων τιμολογίων και αποκάλυψαν κυνικά και χωρίς αίσθημα εθνικής ευθύνης ότι ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΔΕΗ για να εισπράξουν και να καλύψουν μέρος του Δημόσιου ελλείμματος.
Αποκαλύφθηκε ότι Κυβέρνηση και Τρόικα σχεδίασαν την απαγωγή και το ξεπούλημα της ΔΕΗ σαν την αρπαγή της ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ.Μας προσβάλλουν και μας προκαλούν. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι έτοιμη για ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Η σύγκρουση θα είναι σκληρή και χωρίς προηγούμενο.
Θα πρέπει η άλλη πλευρά να προβληματισθεί και να το σκεφτεί πολύ καλά.
Όποιος επιχειρήσει να ξεπουλήσει εθνικό πλούτο και εθνικό κεφάλαιο όπως είναι η ΔΕΗ 
θα κατηγορηθεί και θα καταδικαστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Καλούμε την Κυβέρνηση να αντισταθεί στις οικονομικές δυνάμεις κατοχής και να αποβάλλει το αίσθημα ιδιοκτησίας που την κατέχει για τη ΔΕΗ, μιας Επιχείρησης με τεράστια προσφορά σε εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό και εργασιακό επίπεδο.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σήμανε συναγερμό. Μπαίνει μπροστά και προετοιμάζεται για δύσκολο αγώνα.
Στον αγώνα μας αυτό δεν θα είμαστε μόνοι. Δεν θα είμαστε μόνοι γιατί η ΔΕΗ δεν είναι μόνο υπόθεση του Συνδικάτου και των Εργαζομένων αλλά είναι υπόθεση του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας.
Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.
Οι εξελίξεις μας ανησυχούν δεν μας τρομάζουν.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΓΩ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ...
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ?
ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ,Η,ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙ ΞΕΤΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?
ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
...ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο την δεη αλλα και τον οτε να παρουμε πισω.ολα στον λαο.απο που και ως που ρε λαμογια πουλετε γη και επιχειρησεις;;;;του πατερα σας ηταν;;;; ελληνες ολοι μαζι τ ω ρ α να σταματησουμε το ξεπουλημα της ελλαδας και την εξαθλιωση των ελληνων. αλητες προδοτες πολιτικοι που ψηφισατε το μνημονιο και αλητες ρουφιανιοι δημισιογραφοι των καναλιων , ηρθε η ωρα της θειας δικης.

Ανώνυμος είπε...

κατω τα χερια απο την πιο επικερδη για τον τοπο επιχειριση, λαμογια αφου προπαγανδισατε καλα-καλα και στρεψατε τον λαο εναντιον της, αφου διευθηρατε τους συνδικαλιστες, αφου ανεβασατε τα τιμολογια στα υψη τωρα την ξεπουλατε χωρις εμποδια.ο λαος ομως πρεπει να μαθει οτι αν ιδιοτικοποιοιθει η δεη θα υπερδιπλασιαστουν οι μοναδες