Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Νέα Νομιμοποίηση 140.000 Μεταναστών, την ώρα που 48.000 Έλληνες μεταναστεύουν λόγο οικονομικής κρίσης


Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα, στις αντιφάσεις, στις παλινωδίες σε όλα τα θέματα, αλλά ένα περισσότερο στο μεταναστευτικό. Αναροτίεμε οι κυβερνόντες είναι ανίκανοι, ψεύτες, η εμείς ο λαός είμαστε βλάβες. Μας κοροϊδεύουν καθημερινά και ανοικτά, προκλητικά θα έλεγα. Την στιγμή που σε καθημερινή βάση μας μιλούν για οικονομική κρίση, ανεργία, φτώχεια, για την μη πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών στα ταμεία, μας ομιλούν για υπερβολικό αριθμό μεταναστών, την ίδια στιγμή κάνουν ότι μπορούν για τα ακριβώς αντίθετα. Ετοιμάζουν νέα προνόμια και νομιμοποίηση μεταναστών από.... το παράθυρο.
1. Η ελευθεροτυπία στις 8 Φεβρουαρίου 2011, αναφέρει για διερευνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το μεταναστευτικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, όπως γράφει η εφημερίδα.
2. Το Βήμα στις 7 Φεβρουαρίου 2011 αναφέρει για ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, στην συνέχεια η εφημερίδα ειδικεύει, και αναφέρεται στην εφαρμογή του νόμου για την πολιτογράφηση, ιθαγένεια, Άσυλο, καθώς και την αντιμετώπιση του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι Μετανάστες που δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα 400 ένσημα στην διετία, που τώρα απαιτούνται για την εξασφάλιση της νόμιμης παραμονής του στην Ελλάδα.
3. Η εφημερίδα Καθημερινή , στις 23- 12 – 2010, αναφέρει ότι περίπου 140.000 Μετανάστες θα πρέπει βάση του νόμου να φύγουν από την χώρα, εντός 30 ημερών, αφού δεν μπορούν πλέον να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα, λόγο και της οικονομικής κρίσεις. Εδώ χρειάζεται επαγρύπνηση αντίδραση, πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι.
Γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση για άλλη μια φορά σχεδιάζει νομιμοποίηση μεταναστών την στιγμή που 48.000 Έλληνες φεύγουν έξω λόγο οικονομικής κρίσεις, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πύλη Europass .
Η νέα νομιμοποίηση σχεδιάζεται να γίνει με την μύωση των ενσήμων που τώρα απατούνται για την έκδοση κάρτας παραμονής. Δηλαδή αντί 400 ένσημα που τώρα χρειάζεται ο κάθε μετανάστης εντός διετίας, τώρα μπορεί να χρειάζεται μόνο 200 εντός διετίας, η και λιγότερα, η και καθόλου.
Επί της ουσίας, πρόκειται για νέα νομιμοποίηση, νέα διευκόλυνση παραμονής στην Ελλάδα Μεταναστών, οι οποίοι βάση του παρόντος νόμου θα πρέπει να φύγουν εντός 30 ημερών.
Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Ο Υπουργός σχεδιάζει φράχτες, ο Πρωθυπουργός ψάχνει τρόπους νομιμοποίησης των μεταναστών.
Από την μια μεταναστεύουν οι 48 000 Έλληνες λόγο ανεργίες, (σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πύλη Europass ) από την άλλη κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνομε την παραμονή των Μεταναστών εδώ.
Την μια μέρα μας λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στα ταμεία με την παράνομη εργασία, αλλά την άλλη μέρα σχεδιάζουν να μειώσουν τον αριθμό των ενσήμων που θα πρέπει να έχει κάποιος οικονομικός μετανάστης, για να παραμένει στην Ελλάδα.
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, η τους μετανάστες?
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά τα ταμεία θέλουν ένσημα, η δεν θέλουν?
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να αυξηθούν οι μετανάστες, η πρέπει να φύγουν μερικοί? Όπως λέει ο Κύριος Παπουτσής.
Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά θέλουμε να μείνουν οι νέοι στην Ελλάδα, η δεν θέλουμε?
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά έχουμε ανεργία, η δεν έχουμε?
Κύριε πρωθυπουργέ, ξέρετε ότι οι μετανάστες κλέβουν το λάδι από τα νεκροταφεία για να φάνε ?? Έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μια απάντηση να μου δώσει κάποιος, Υπάρχει???
Τελικά πόσους Μετανάστες αντέχει η Ελλάδα?

http://greeknation.blogspot.com/2011/02/140000-48000.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε.Ορίστε η απάντηση που ζητάς..ΠΡΟΔΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.Μισούν οτιδήποτε ελληνικό...Γιατί ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει ΦΩΣ.Ζούμε τους χαλεπούς καιρούς.

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχιστεί αυτή η αγριότητα της μεταναστολαγνείας και της εκδίωξης νέων ελλήνων, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι...
τέρμα τα ψέματα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ,ζούμε σε κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που η συνταγματική υποχρέωση του κράτους για το δικαίωμα στην εργασία έχει σφαγιαστεί από τους σοσιαλιστές της συμφοράς με προεξάχοντα τον πανύβλακα ΓΑΠ και τον τεχνοκράτη πρώην υπάλληλο του ΟΟΣΑ Παπακωνσταντίνου.Απορώ ,καθημερινά με τους υποτακτικούς σοσιαλιστές βουλευτές -του ναι σε όλα,τα φερέφωνα δημοσιογράφους -εργοδηγούς των μεγαλοεργολάβων,την ανυπαρξία σχηματισμού ενός λαικού μετώπου ενάντια στην μνημονιακή προδοσία ,την καταστρατήγιση κάθε έννοιας ισονομίας και ισοπλιτείας ,την λαίλαπα της εργασιακής ειρήνης ,της κατάκρήμνισης των αξιών,της χαμένης γενιάς του σήμερα και των παιδιών μας.Πρέπει αδέρφια να φθάσουμε στο έσχατο εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ,στην πείνα και στην φτώχεια για να αντιδράσουμε στα όσα ανομολόγητα συμβαίνουν γύρω μας?H΄μ'ηπως πρέπει να φάμε όλο το λίπος της προηγούμενης ''αμαρτωλής'' γενιάς για να αντιδράσουμε?...Μετά το λίπος ,όμως, αναγκαστικά θα φάμε και τις σάρκες μας...

Ανώνυμος είπε...

βρε ενας ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ???????
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ...
ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ.
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ???????????
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ????????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....