Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!





Σε μια απο τις πιο δυσκολες στιγμες για την ξεχαρβαλομενη Ελλαδιτσα ερχονται και οι καθε λογης μεταναστες απο τους Αλβανους ,που εδω κι 20χρονια ξεκινησαν την της χωρας μας με το ετσι θελω !!! μεχρι τους σημερινους που ηρθαν παλι με το ετσι θελω ....
γεματοι αιτηματα και απαιτησεις !!! Οι οποιοι θετουν και ...ΟΡΟΥΣ !!!! Απο που κι ως που ρε;!!! Ποιος θα δεχτει τον οποιονδηποτε μεσα στο σπιτι του να ζηταει οτι του κατέβει Και εν τοιαυτη περιπτωση εχουμε χιλια δυο προβληματα ,σα χωρα,πλακωσαν κι οι Μουσουλμανοι !!! Παντως να θυμωσαστε....Ο λυκος στην αναμπουμπουλα ..χαιρεται!!!!
Το ειναι ο αφανισμος του Ελληνισμου και δυστυχως εχει αρχισει να !!!! με τις υγειες ΜΑΣ !!! Παντως την Ελλαδα Θα την.... φαει η πολυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... μια λεξη ,μια εννοια,τοσο ιερη που καταντησε για να περασουν οι καθε λογης Αρχιπουσταρδοι ,τις γραμμες τους !!! Ειμαι 45 και τρομαζω με τις συνεχεις και τοσο ΓΡΗΓΟΡΕΣ ..εξελιξεις των πραγματων που φυσικα ΔΕΝ ειναι προς το...καλυτερο !!! Νοσταλγω παντως την Κυριακη των παιδικων μου χρονων που καθομασταν την Κυριακη ολοι μαζι στο τραπεζι και ερχοταν το ζεστο ταψι απο το φουρνο της ....γειτονιας !!!! Μιας γειτονιας που πια, απλα ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!


www.zougla.gr