Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σκανδαλώδης δήλωση καρατζαφέρη: "Προτιμώ να προσαρμοστώ στην Νέα τάξη Πραγμάτων παρά να επαναστατήσω" (βίντεο)


ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

 Απίστευτη ομολογία του πατριδέμπορα καρατζαφέρη που κάποτε δήλωνε κατά της νεάς τάξης πραγμάτων που θέλει μια παγκόσμια διακυβέρνηση - δικτατορία, ανοιχτά σύνορα και εμφυτευμένα τσιπάκια σε όλους τους ανθρώπους. Καταλάβατε πως παίζουν με την λέξη πατρίδα ορισμένοι σε αυτόν τον τόπο; Διατυμπανίζουν τον ορυκτό πλούτο που κατέχουμε και την ίδια στιγμή τον υποθηκεύουν με την υπογραφή  τους στο μνημόνιο οι υποκριτές. Βρε ουστ... εσείς και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.
 Παρατηρήστε στο βίντεο πόσο προσπαθεί να απαξιώσει την αντίδραση του πολίτη και να περιθωριοποιήσει την κάθε διαφωνία με τα μέτρα, φέρνοντας ως πρόσχημα την ΠΑΤΡΙΔΑ για άλλη μια φορά. Εκεί που πονάμε μας χτυπάνε.. ξέρουν οτι έχουμε ευαισθησία με την πατρίδα μας που τόσα χρόνια την χλευάζουν και πατάνε εκεί ακριβώς για να περάσουν κάθε μέτρο.. για την πατρίδα. Κι όποιος δεν πιστεύει στην πατρίδα, του φέρνουν τον μπαμπούλα την τρόϊκα.. οτι δήθεν δεν θα πάρουμε την τέταρτη δόση . Καρότο και μαστίγιο δηλαδή!!!
ΥΓ. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις (κανέλλη βελλόπουλος καμμένος πολατίδης κα.)






anti-ntp.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε ουσττ λαμογια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ........ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό λαμόγιο είσαι και εσύ καρατζαφέρη....προδότες!!!

Ανώνυμος είπε...

Οικονομική νέα τάξη πραγμάτων -σχήμα λόγου- εννοεί...Ο μόνος που δεν το δέχεται είναι αυτός που θέλει να χυθεί αίμα και σίγουρα θα είναι απλών πολιτών αφού οι μεγαλοκαρχαρίες θα έχουν δραπετεύσει με ελικόπτερα.Όταν ο Καρατζαφέρης μιλούσε για την λεγόμενη Νέα Ταξη Πραγμάτων στο ευρωκοινοβούλιο,εσείς ξεκινούσατε διαβάζοντας Λιακόπουλο...Ε ρε προπαγάνδα...ούτε ο βλάκης χαζόπουλος τέτοια...

Νίκος είπε...

8:38 δε νομίζω ότι ο Καρατζαφέρης γεννήθηκε σε βάρκα ή ότι είναι κανένας άσχετος. Όταν λέει ΝΤΠ ξέρει τί εννοεί!