Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Γιάννης Μαγκριώτης βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ, και η γυναίκα του Φωτεινή Αραμπατζή υποψήφια με τη...Νέα Δημοκρατία!


Στην Ελλάδα του μνημονίου, της παρακμής, της αθλιότητας και της πολιτικής αλητείας, δεν τα έχουμε δεί όλα ακόμη τελικά! Υπάρχουν πολύ χειρότερα συνέλληνες που αναμένεται να δούμε!

Ακούστε το απίστευτο, το απίθανο των απιθάνων!...


Τον Γιάννη Μαγκριώτη τον ξέρετε. Είναι ο γνωστός τύπος, ο οποίος διετέλεσε Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης στη κυβέρνηση Σημίτη, (1998-2000)Υφυπουργός Εξωτερικών (2001) πάλι επι Σημίτη και δεξί χεράκι του ΓΑΠ (αλήθεια, τι κάνει αυτο το παιντί; Το χάσαμε τελευταία). Και πρωταγωνιστής βέβαια των σκανδαλωδών αυξήσεων στα διόδια (τελικό δώρο στους μεγαλοεργολάβους Μπομπολα και σία) πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2012.

Αυτό λοιπόν το καλόπαιδο, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μόνιμος καρεκλοκένταυρος και πολιτικός κηφήνας, τελικά έμεινε εκτός βουλής στις προηγούμενες εκλογές και πολύ του κακοφάνηκε.
Το πάλεψε όμως, αλλά βλέποντας οτι το κόμμα του τελικά όχι μόνο δεν έχει ελπίδες για ανάκαμψη, αλλά - φεύ - δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να ξεπεράσει το...10% στις ερχόμενες εκλογές, τον έπιασε κρύος ιδρώτας!

Δυσκολοι καιροί λοιπόν για πρίγκηπες, γιατί έτσι όπως έρχονται τα πράγματα γι αυτόν, θα αναγκαστεί να...βγεί στην αγορά εργασίας και μιας και πλησιάζει τα 56 πιά, ποιός θα τον πάρει στη δουλειά; Αντε το πολύ-πολύ κανα φροντιστήριο να κάνει κατ΄οίκον, ένεκα που είναι φυσικός! Διότι για...χειρονακτική εργασία, ούτε λόγος φυσικά! Πώς θα την κάνει, που τα αβρά χεράκια του δε ξέρουν τίποτε άλλο να πιάνουν εκτός απο...στυλό, άντε και το μαχαιροπήρουνο το πολύ-πολύ;

Ετσι δεν είναι;

Ασφαλώς και όχι κύριοι. Γιατί τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ακριβώς έτσι......


Η Φωτεινή Αραμπατζή-
Μαγκριώτη
Διότι ο κύριος αυτός (κύριος, λέμε τώρα) πείθει τη συζυγό του Φωτεινή Αραμπατζή-Μαγκριώτη, να κατέβει ...υποψήφια με τη Ν.Δ. (!) στις Σέρρες, τον τόπο καταγωγής του (εκείνος πολιτεύεται στη Θεσσαλονίκη) λίγο πρίν τις εκλογές του Μαίου, και με αποτέλεσμα η τελευταία να κερδίσει την έδρα! Μάλιστα κύριοι, η Φωτεινή Αραμπατζή, που δεν πολιτεύτηκε έχοντας το όνομα του συζύγου της, αλλά ΜΟΝΟ το πατρικό της, είναι σύζυγος του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, τέως υφυπουργού απο το 1996 και νύν υποψηφίου βουλευτή, Γιάννη Μαγκριώτη!!! Δηλαδή σα να λέμε, η ...κολλεγιά δε κράτησε μόνο στα έδρανα της Βουλής, υπήρχε και μέσα στις ...καλύτερες οικογένειες των - υποτιθέμενων - αιωνίων πολιτικών αντιπάλων!

Το αστείο είναι οτι η...προσδοκία αυτή του Μαγκριώτη δεν ήταν τωρινή, αλλά πολύ πιο παλιά! Και πιο συγκεκριμένα, ανήκε στον πεθερό του Μαγκριώτη και πατέρα της Φωτεινής, Θανάση Αραμπατζή, ο οποίος είναι καναλάρχης στις Σέρρες, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ TV, με πλούσια δράση στις Σέρρες και με εκπομπή δική του!
 Ο κύριος αυτός, με την...απίστευτη δράση του μέσω του καναλιού του, έχει στο ενεργητικό του πάμπολλες μηνύσεις απο διάφορους τους οποίους έθιξε μέσα απο το κανάλι του και δεν είναι τυχαίο που οι Σερραίοι τον αποκαλούν..."τηλε-εισαγγελέα"!!!

Και φυσικά, επειδή τίποτε δε γίνεται χωρίς διάφορο, χωρίς συμφέρον δηλαδή, ο Αραμπατζής έκανε αυτές τις επιθέσεις, πότε για να εξυπηρετήσει συμφέροντα δικών του ανθρώπων και πότε συμφέροντα της δεξιάς, δηλαδή της Ν.Δ.! Και ασφαλώς, ΟΛΟΙ στις Σέρρες γνώριζαν οτι ο ...γαμπρός του είναι εκλεκτότατο στέλεχος του "αιώνιου" αντίπαλου, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, μιας και ο Μαγκριώτης δεν ήταν απλά βουλευτής Θεσ/νίκης, αλλά υφυπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και Γ. Παπανδρέου!
Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν πολύ άσχημη τροπή για τους Μαγκριοαραμπατζήδες,όταν ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα του ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, δημοσίευσε τον περασμένο Γενάρη άρθρο του δημοσιογράφου Ανδρέα Μπελεγρη, το οποίο έφερε στο φως έγγραφα του πολιτικού γραφείου του Μαγκριώτη, με τα οποία οι συνεργάτες του ζητούσαν την ικανοποίηση αιτημάτων ψηφοφόρων του. Με ανακοινωσή του ο τότε υφυπουργός Υποδομών, απέρριψε κατηγορηματικά πως τα έγγραφα προέρχονται απο το δικό του γραφείο και επιτέθηκε σφοδρά στην εφημερίδα.
Ο Αναστασιάδης όμως πέρασε στην αντεπίθεση, βγάζοντας όλα τα ...άπλυτα του ...μεγάλου καναλάρχη Αραμπατζή, και μιλάμε για πολύ βρωμιά, η οποία τά έχει όλα μέσα. Σκάνδαλα με μετοχές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, εκβιασμούς, εξυπηρετήσεις μεγαλοσυμφερόντων, λοιδορίες επιχειρηματιών και άλλα τέτοια...ευγενικά. Η εφημερίδα δέ, αποκαλύπτει στο άρθρο της “O δεξιός καναλάρχης πεθερός και η αυστηρή σύζυγος-διευθύντρια” οτι ο Αραμπατζής, έφτασε στο σημείο, αν και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ο ίδιος, να ζητήσει μετρητά απο την τότε υποψήφια του Νομού Σερρών για τη Ν.Δ. κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά για να την στηρίξει στις εκλογές του 2007. Στυγνός εκβιασμός δηλαδή. Εκείνη - όπως αποκάλυψε αργότερα σε συνέντευξή της - αρνήθηκε τον εκβιασμό και το κανάλι του Αραμπατζή ξεκίνησε ανηλεή πόλεμο εναντίον της, πόλεμος που συνεχίζεται ως τα σήμερα!

Η εφημερίδα όμως λέει και κάτι άλλο! Οτι η κόρη του καναλάρχη (και σύζυγος του Μαγκριώτη) Φωτεινή, πιεζόταν απο τον αδίστακτο πατέρα της να κατέβει υποψήφια με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2007 (μέχρι κι ο ...Ρουσόπουλος είχε επιστρατευτεί γι αυτό, με τηλεφώνημά του προς αυτή) αλλά εκείνη δεν ενέδωσε.Δεν ενέδωσε ή μήπως...υπήρξε ενδοοικογενειακή σύγκρουση μεταξύ πεθερού και βουλευτή-υπουργού για το πολιτικά "ασυμβίβαστο" του ζητήματος; Μάλλον το δεύτερο, γιατί όσο νάναι, κάτι τέτοιο θα φάνταζε παντελώς ανήκουστο για την εποχή εκείνη. Ελα όμως που τα ...πράγματα ήρθαν αλλιώς μετά απο πέντε χρόνια όπου στο τέλος οι δύο..."αιώνιοι αντίπαλοι" έγινα...κολλητοί;

Κι έτσι λοιπόν, φτάνουμε στο σήμερα, όπου και εν τέλει, η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή-Μαγκριώτη, κατέβηκε στις εκλογές του 2012 στις Σέρρες με τη Ν.Δ., αν και σύζυγος μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργού, η οποία και τελικά κερδίζει την έδρα - με τη συμβολή βεβαίως του μεγαλοκαναλάρχου πατρός της - και την...αξία της!!!
Κι έτσι, αν το φαινόμενο συνεχιστεί και στις επικείμενες επαναληπτικές εκλογές και η κυρία Μαγκριώτη διατηρίσει την έδρα της, η ...επαφή με την εξουσία της "αγίας" αυτής και "δημοκρατικότατης" οικογένειας δεν θα χαθεί! Και φυσικά δεν θα χαθεί και το...εισόδημα!

Οσο για τον απίθανο αυτόν τύπο, τον Γιάννη Μαγκριώτη, ε, μάλλον δε θα χρειαστεί να ...ψάξει πουθενά για καμμιά δουλειά ντελίβερυ για τα ...προς το ζήν! Το διεφθαρμένο μας πολιτικό σύστημα ναναι καλά! Και για τα λαμόγια...όλο και κάποιο μέλλον να υπάρχει! Αρκεί να είναι και να παραμείνουν ΛΑΜΟΓΙΑ!
Τελικά, συνέλληνες, το κουτόχορτο που τρώγαμε όλοι μας περί...απύθμενου μίσους και αμέτρητου χάους μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ήταν αρίστης ποιότητας! Μόνο αυτοί που ήσαν ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ στα πράγματα, ήξεραν την φοβερή αλήθεια.
Οτι όχι μόνο δεν υπήρχε ΚΑΜΜΙΑ αντιπαλότητα στην πραγματικότητα μεταξύ τους, αλλά τουναντίον, διατηρούσαν μια μαγική εικόνα η οποία παρήγαγε ένα ισχυρότατο ναρκωτικό, με το οποίο ποτιζόταν 31 ολόκληρα χρόνια ενας ολόκληρος λαός για να διαφθαρεί και να ...μην αντιδράει στο βρόμικο παιχνίδι ξεπουλήματος της ίδιας του της χώρας...
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λοιπον ειναι γνωστο στις ΣΕΡΡΕΣ
οτι ο πατερας Αθανασιος Αραμπατζης
ενας πολυ διαβασμενος ανρωπος νομικος
εχει θεο το χρημα!ποτε δεν τον ειδαμε υποστηρικτη της Ν.Δ οντως σαν ιδιοκτητης καναλιου κ εφημεριδας ειχε την δυνατοτητα να πολεμαει σπιλωνοντας οποιον δεν εξυπηρετουσε τα συμφεροντα του μαλιστα λεγεται δεν ξερω κατα ποσο αληθευει οτι η αλλη κορη του Μαρια Αραμπατζη η οποια
εγινε γνωστη απο την σχεση της με το Μακη τριανταφυλλοπουλο την στεγασε το ΜEGA γιατι ο πατερας αγορασε μετοχες ο δε γαμος της
φωτεινης με το Μαγκριωτη μονο στα χαρτια υπηρχε υπαρχει εαν δεν εχει επελθει διαζυγιο η φωτινη στον προεκλογικο της αγωνα κ στο βιογραφικο της δεν τον αναφερει πουθενα!κ μαλιστα ηταν εκπληξη η εκλογη της στην δευτερη θεση αφου κοντεψε να εκτοπισει τον επι χρονια εκλεγμενο κ μαλιστα στην πρωτη θεση θεοφιλο Λεονταριδη.

Ανώνυμος είπε...

Ε, και που είναι το περίεργο; Το ίδιο κόμμα είναι σε δύο παραλλαγές.