Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δεν πήραν κανένα μήνυμα


Βλέπουμε μετεκλογικά στα τηλεοπτικά παράθυρα τα ίδια πρόσωπα της διαπλοκής να λένε οτι πήραν το μήνυμα των εκλογών κ.λ.π.Πώς γίνεται να πήραν οποιοδήποτε μήνυμα αν ακόμα και τώρα υποστηρίζουν τις ''διορθωτικές αλλαγές'',την έκδοση...
ευρωομολόγου,και λέγοντας οτι ''κάναμε λάθη'';Οχι δεν κάνατε λάθη απλά ο στρατηγικός σχεδιασμός της πολιτικής σας ήταν η παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.Δεν πήραν κανένα μήνυμα και συνεχίζουν τα κομματικά τους επιτελεία να διαπλέκονται στο σκοτάδι.

Γνώμη μου είναι οτι θέλουν να παγιδέψουν τον Τσίπρα με το πρόσχημα οτι θέλουν να τον στηρίξουν,έτσι ώστε οταν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις με τους εξω,αυτοί θα εμφανιστούν και πάλι ως σωτήρες λέγοντας οτι εμείς σας τα λέγαμε.Με αυτό τον τρόπο θα αποδομήσουν τις αντιμνημονιακές δυνάμεις διεκδικόντας και πάλι ρόλο στο μεταπολιτευτικό σκηνικό.

Ή κατάσταση είναι πολύ ρευστή,τα παιχνίδια που παίζονται είναι χοντρά στο παρασκήνιο, και θέλει μεγάλη προσοχή απο τις υγιείς δυνάμεις του αντιμνημονίου για να μην πιαστούν στον ιστό της αράχνης που εξυφαίνουν τα ξεπουλημένα κομματικά ιερατεία της διαπλοκής.

Ιωάννης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χρυσοχοϊδης, ο κρυπτοεβραιος μασωνος ολκης δεν αναγνωριζει ως πατριδα του την Ελλαδα, αλλα την Ιουδαια, οπότε για ποιο μαθημα να εχει παρει, μιλαμε;
Η μονη του φιλοδοξια ειναι να ισοπεδωσει την χωρα και να διαγραφή το ονομά της απο τον παγκοσμιο χαρτη.
Ετερον ουδεν!
Κουφιος ειναι, κουφιος θα μεινει.