Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΟ ΚΚΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
Και αποκαλώντας "φασίστα" οποιονδήποτε εξέφραζε την λέξη αυτή και συναισθήματα πατριωτισμού... Τα ποσοστά της Χ.Α. είναι μια διαμαρτυρία στο πολιτικό σύστημα, δεν μετατράπηκαν σε φασίστες ξαφνικά οι Έλληνες πολίτες

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o kazakis kalytera na mhn
mas ekfrazei tetoies
politikes apopseis
pleon bare8hkame..ki exoume parei
xampari ti paizei.
Kserei kala ki autos poious boh8hse
me thn MH ENWTIKH stash tou.

Bgazoume to kapelo se DHMARA
MARIA MARKATO kai pollous allous
ANEXARTITOYS ELLHNES gnwstous agnwstous.. pou e8elontika
kai me proswpiko kostos
dwsan agwna dynato dyskolo
apenanti se no8eies kai se polla
skoulhkia pou leitourgeisan
APOSTOLIKA.. gia to symferon allwn.

Ta pososta pleon..
einai ma8hma.. elpizw
na xampariasate !!

Ανώνυμος είπε...

ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί αυτή η επιλεκτικότητα εναντίον του ΚΚΕ? δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε? το τελευταίο μάλιστα κόμα ήταν κατεξοχήν το κόμα που ενοχοποιούσε και λασπολογούσε ενάντια σε όποια πατριωτική φωνή. Μη μας τρελένεις καζάκη, μήμπως έχεις επιλεκτική μνήμη?

Ανώνυμος είπε...

Με σεβασμό στη γνώμη του προηγουμένου, αν και η δικιά μου είναι διαφορετική, προτείνω στο anti-ntp να σβήνονται τα σχόλια με greeklish. Ας κάνουμε όλοι μια απλή αρχή, για να φτάσουμε μετά και στις δύσκολες αλλαγές. Συγγνώμη αν έθιξα, δεν είναι προσωπικό, έχω γράψει κι εγώ σε greeklish για ευκολία, θεωρώ τον εαυτό μου απαράδεκτο να θέλει μια νέα μορφή πατρίδας όπως όλοι μας εδώ, και από την άλλη να μη χρησιμοποιεί το ελληνικό αλφάβητο.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε καζακη μας ταπαν κι αλλοι θα σου περασει και σενα μαζι με τους υπολοιπους ανθελληνα τυχοδιωκτη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1:45 ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΑΙΦΟΡΕΤΙΚΗ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

Ανώνυμος είπε...

exei dikio edw o kazakis..anti na vgei na klaftei kai na petaksei laspi gia tin mi eisodo tou sti vouli eipe swsta logia, iperaspistike ton eliniko lao MAGKIA tou. Gt pou exei adiko re komounistakia ? einai psemata oti to kke eixe pei gia ti smirni oti eimastan me tous tourkous ? einai psemata oti otan kapios pei se enan kke oti exoume polous metanastes autos tou apanta oti eimaste oloi ergates ? dld eimai egw kai o pakistanos isa kai omia ? ante xestite komounakia

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να μαθω τι εχει να πει ο Καζακης ,για την επομενη των εκλογων. Εγω τον ψηφισα, αλλα νιωθω απογοητευση, καθως τελικα η ψηφος πηγε χαμενη υπερ του πρωτου κομματος και δεν υπηρχε μια αντιδραση απο το ΕΠΑΜ...μια καποια ενημερωση.
Δε θα επαναλαβω το ιδιο λαθος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΩΠΟΥ.. ΟΧΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ>


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ....

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ..

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...

Παπαριές πατριώτες που δουλεύουν εν κρυπτώ. Για το Θεό ρε!

Υποθήκευσαν τη χώρα, μπήκαν στη πόλη οι οχτροί, και τσακώνεστε ποιός θα πάρει τα πρωτεία..

Με το Internet να ξέρετε ότι τίποτα δεν θα ξεχαστεί και θα διασταυρώνεται μέχρι τέλους οποιοδήποτε δεδομένο..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχει άδικο σε αυτά που λέει; Γιατί είναι ανθέλληνας επειδή είσαι μήπως φασιστοναζοαυγουλάκι;;;
Υ.Γ IQ υπο το μηδέν έχεις μεγάλε

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν δείτε όλη την εκπομπή και μετά εκφράστε αποψη!!(επαμ web tv καποια στιγμη θα τη βάλουνε.εκπομπη Α.Ε)Μετά να δω τι θα λέγατε.Εσυ 2:53 τελικά δεν ξέρεις τι ψηφίζεις;Τόσο ασχετος είσαι;Και να τελειώσει αυτη η παπαριά με τη χαμένη ψήφος που πάει στο πρώτο κόμμα.Ολα τα μίκρα κόμματα συνολικά πήρανε 19,16%!!!!Δηλ τώρα η ΝΔ θα είχε πάνω απο 37%!!!!!Αν εισαι σοβαρο πολιτικο ον να διαβάσεις τον εκλογικό νόμο.Αλλα τελικά δεν θα κάνεις το ιδιο λάθος.Θα κάνεις άλλο λάθος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης τώρα μας το παίζει πατριώτης. Όταν μετέφραζε βιβλία για την "Μακεδονία" όπως αποκαλούσε τα Σκόπια τι ήταν;

Τέλειωσε και αυτός πριν καν αρχίσει. Λειτούργησε ως λασπολόγος, ως συκοφάντης και το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει έδρες στο 1ο κόμμα και να κόψει δυναμική και ψήφους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά στο antintp λίγο προσοχή.Βάλτε κάποια στιγμή όλη την εκπομπή γιατί ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του.Και εσύ ρε 2:53 δεν ξέρεις τι ψηφίζεις;Αν δε ξέρεις τον εκλ. νόμο μη ψηφίσεις ξανα γιατί θα εχεις συνέχεια προβλημα με τη συνείδηση σου.Τα μικρα κομματα πηραν συνολικα πάνω απο 19%!!!!Δηλ η ΝΔ επρεπε να έχει 38%+.Να τελειώνει αυτη η προπαγάνδα με τα μικρα κομματα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΟΥ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣ ΤΟΣΟ
ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ.
ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΠΑΜ.ΕΔΩ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ 2% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΓΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ 9 ΚΑΙ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΠΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΤΩΣΕΣ.
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

@7 Μαΐου 2012 4:08 μ.μ.
Ειμαι ο Ανωνυμος που ειπε για τη χαμενη ψηφο.Ξερω αρκετα μαθηματικα για να καταλαβαινω τι γινεται.Δε σημαινει οτι αθροιζεται ενα ποσοστο της ταξης του 19% στο ποσοστο του πρωτου κομματος,αλλα ουσιαστικα ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ εδρες προς το πρωτο κομμα. Δε μου αρεσει αυτη η ευθυνη,βρε αδερφακι μου!
Κατα τα αλλα ζω προσγειωμενος στη γη και ξερω οτι κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι πατριωτης απο οσους εκλεχθηκαν. Και να ειναι δηλαδη,πιστευεις οτι η καθε Τροικα και Αμερικη θα τον αφησει να σωσει την Ελλαδα;;;;
Το θεμα ειναι οτι αναγνωρισα στον Καζακη, οτι ξεκαθαρισε με απλα λογια το τι συμβαινει στην ελληνικη οικονομια!Δεν τον θεωρω σωτηρα!Ομως , σε καποια θεματα μου ανοιξε τα ματια. Δυσαρεστηθηκα που δεν πηγε καλα το κινημα,αλλα κι επειδη δεν ειδα μια απαντηση ,ωστε να με κανει να τον στηριξω ξανα! (Αν και θεωρω οτι η συνεργασια με Παπαθεμελη ηταν επιζημια τελικα....)

Ανώνυμος είπε...

4.08 GIATI POTE TON STHRIXES..PION KOROIDEVEIS...

jim είπε...

ψηφιζετε τοτε μονο τα κομματα που ειναι στη βουλη και να περιμενετε αλλαγη των πραγματων προς ωφελος του λαου. α ρε ζωα! οκαθε λαος εχει τους ηγετες που του αξιζουν τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά έχει χάσει την μπάλα με τον άκρατο διεθνισμό της και δεν μας εκφράζει πια...τα προβλήματα είναι τόσο σύνθετα που δεν αρκεί να τα προσεγγίσει κανείς από ένα μέτωπο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω σε συζητήσεις αριστερών να ντρέπεται κάποιος να αναφέρει τη λέξη πατριώτης...Ταυτίστηκαν παραδοσιακές αξίες με τον φασισμό εξαιτίας της ακατάσχετης παπαρολογίας...Ηρεμήστε γιατί χανόμαστε και μαζί με το έθνος που μισείτε και η εργατική τάξη και η μέση και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν εξανεμιστεί κι εσάς ακόμη σας φταίει η χωρίς ταυτότητα πλουτοκρατία

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και επεσε ψαλιδι στα αποτελεσματα;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον, όποιος ΔΕΝ ψήφισε Ε.ΠΑ.Μ δεν δικαιούται να ρωτάει "γιατί δεν πήγε καλά στις εκλογές" αφού συνέβαλε ο ίδιος -τα κόμματα δεν εκλέγονται μόνα τους, κάποιος πρέπει να τα ψηφίσει.

Δεύτερον, εδώ έχουμε τους μισούς Έλληνες να συντηρούν τους μαστιγωτές τους (αυτούς που δεν ψήφισαν + αυτούς που ψήφισαν Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ) -τι λέμε τώρα!

Τρίτον, η συντριπτική πλειοψηφία, παρά την ύπαρξη του ίντερνετ, ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, τα θέλει όλα στο πιάτο! Δεν αρκεί μια ομιλία για να πείσει έναν αδαή ή ημιμαθή ακροατή για κάτι ριζοσπαστικό, χρειάζεται να επενδύσει χρόνο ο ακροατής ο ίδιος για τη σωστή ενημέρωσή του και επομένως να θυσιάσει άλλες προτεραιότητες!
Αλλιώς, θα κάνει σούμα την ανασφάλειά του και τις τυχαίες επιρροές του και θα ψηφίσει ότι του είναι γνώριμο και οικείο -όπως κι έγινε.
Γι' αυτό τον ψήφισαν μόνο αυτοί που παρακολουθούσαν τις ομιλίες του και τις εκπομπές του καθημερινά και είχαν τον χρόνο να αφομοιώσουν και να επιβεβαιώσουν την πληροφορία αλλά και την αξιοπιστία του ίδιου του ανθρώπου.

Το να μην επενδύεις χρόνο στην ανεύρεση σωστών πηγών ενημέρωσης σε περίοδο που βλέπεις όλα να πηγαίνουν κατά διαόλου και να συμπαρασύρουν κι εσένα τον ίδιο -έστω κι αν έχεις μόνο μια μικρή αμφιβολία για όσα ακούς, μπορεί κάλλιστα να είναι αυτοκτονία, δική σου και της Ελλάδας. Γιατί αν πάει η Ελλάδα κατά διαόλου, θα πας κι εσύ!