Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ... 2 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.... 

Και οι 2 από τον ίδιο χώρο σε ξεχωριστά κόμματα. Και οι 2 παραχαράκτες της ιστορίας.  Η Ρεπούση γνωστή για τον "συνωστισμό" της Σμύρνης αντί για το σφάξιμο των γυναικόπαιδων που πήρε μέρος. Και ο 2ος (Π.Τατσόπουλος) για τις προσβολές στο πρόσωπο του Θ.Κολοκοτρώνη αλλά και την παραποίηση της ιστορίας της Ελληνικής επανάστασης του 1821. Αιώνια πολέμιος της Εκκλησίας και της Ελλάδας. Πράκτορες το Σόρος και οι 2 με υπογραφή...
Οι ψηφοφόροι της Δημοκρατικής αριστεράς προφανώς δεν γνωρίζουν το ποιόν τους. Δεν εξηγείτε αλλιώς.... Διότι εαν γνώριζαν και παρόλαυτά τους ψήφισαν, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ(ΚΟΥΒΕΛΗ) ΚΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη στενοχωριέστε! Θα τους περιποιηθούν τα "Χρυσά Παιδιά"!!!!

koursaros είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΕΣ............ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ............Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

πολύς κόσμος απλά δεν γνωρίζει και πολλές φορές δεν θέλει και να μάθει. Καλώς ή κακώς έτσι είναι με τραγικό αποτέλεσμα να βγαίνουν τα ερπετά και νσ συμπεριφέρονται σαν κύκνοι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΔΗΜΑΡ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑΣ 10.20 ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ! ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΗΞΕΡΑΝ Η ΘΥΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

μηπος να σεβομασταν και οτι ο λοας εβγαλε το πασοκ το 2009 και να μην διαμαρτηρομασταν? αντε φυγε απο δω ρε κοιμισμενε που ο καθενας πεταει ψηφο ετσι χωρις να ξερει τι ψηφιζει

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

2 anthellines mpros stous 20 paranoikous neonazi anthellines einai ligos arithmos....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΕΝΑΣ ΣΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΟΥ...
Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΘΕΟ!
Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΦΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ...
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ?)
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

Η ΘΕΟΣ!!!!!!!!
Η ΔΙΑΒΟΛΟΣ
ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.
ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι ψηφοφόροι δεν γνώριζαν τι καπνό φουμάρουν αυτοί οι δυο ανθέλληνες..
Είναι άξιοι της μοίρας τους !
Το κακό είναι..ότι μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι σας ξέρετε ιστορία ε; Αυτή που μας διδάξανε στα σχολεία...Το τι εχουνε κάνει οι δικοί μας μέχρι να φτάσουνε στο Εσκι Σεχίρ σας το έδειξε κανείς; Το τι καναμε όταν μπήκαμε να διώξουμε τους Βουλγάρους από τη ΘΕσνικη σας το έδειξε κανείς; Πιο βαρβαροι δεν γίνεται...Ξυπνήστε...Να είμαστε σε αντιπαράθεση και να κερδίζουνε άλλοι πάντα...Α και η Ρωσσία θα μας δώσει την Πόλη...Διαβάστε ένα Τουρκικο βιβλίο ιστορίας για να δείτε τι έκανε η Ρωσσία...