Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Λ. Κανέλλη: Να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής


Λ. Κανέλλη: Να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι» της Χρυσής ΑυγήςΤην παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ζήτησε η βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη.
«Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι όταν θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός, οι
δημοσιογράφοι θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΚΚΕ.
Υπενθυμίζεται ότι στέλεχος της οργάνωσης, την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα της συνέντευξης ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής απαίτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη σεβασμού, ενώ, όσοι δεν υπάκουσαν εκδιώχθηκαν από την αίθουσα.
Ο κ. Μιχαλολιάκος δε, συμφώνησε με την απαίτηση αυτή, ενώ ξεκινώντας τη δήλωσή του εξαπέλυσε μύδρους κατά του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ, έκανε λόγο για... «χούντα του Μνημονίου» και είπε απειλητικά: «Οσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε».
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Εθνους για τις δηλώσεις και την εκτόξευση απειλών, με τις οποίες υποδέχτηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος την ανακοίνωση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων και τη δημοσιοποίηση των exit polls, κάνοντας κλικ εδώ.

gr.news.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "Δημοκράτες" του μνημονίου των 260 βουλευτών (τώρα 58+50δώρο νουδούλα +41 του μπατσοκ) μιλάνε για φασισμό, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... να χαίρεστε και τα ΜΜΕ που να μην σας σπρώχναν....? Δείτε πόσο προβάλλαν τα μικρά μνημονιακά κομματίδια Ντόρας, Μάνου, Τσιμερίδη και Καρατζαφέρη αυτοί που ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΣΤΟ ΔΝΤ - ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ - ΣΟΡΟΣ - ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και τους πείραξε η άνοδος της χρυσής αυγής....
….είναι καλό "μάθημα" καψώνι σε όλα τα δημοσιογραφάκια να μην σηκώνονται όρθιοι μόνο στους νταβατζήδες και τα παλαιά υπερστελέχη του δικοματισμού και ξένων πολυεθνικών της νέας τάξης

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ. ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ -Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ- ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ Ε ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο συμφωνώ απόλυτα. Η Κανέλλη δεν είναι αυτή που έβγαινε στα πάνελ της τηλεόρασης φουμάροντας σαν τα τραίνα που καίγανε κάρβουνο..κομπλεξική αντε βούτα στην πισίνα σου..

koursaros είπε...

ΒΡΕ ΚΟΚΟΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΥΜΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ..........ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΚΥΛΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ......ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ..........ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΙΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΛΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Δ.,ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΙΠΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ(τα δύο κόμματα Συνασπισμός και Χρυσή Αυγή) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΝΕΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΣΤΕ ΣΕ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΣ,ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΙ,ΝΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ.
ΕΤΣΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΡΙΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΔΙΚΑΤΑΚΤΟΡΩΝ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ,ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ,ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΑΡΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (όχι ότι ορισμενοι δεν τα χρειάζονται),ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΑΡΣΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΑΝΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.'ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ". ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.!!! ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

to an kapnizei i liana kanelli san traino i oxi, einai diko tis thema.opoios enoxleitai epeidi i liana kapnizei, aftos xreiazetai psyxiatro.symfono oti oi ellines politikoi kai dimosiografoi sikonontai stous ksenous politikous, alla den nomizo oti oi ksenoi politikoi to apaitoun.

Ανώνυμος είπε...

Αγόρια! Κατα λάθος βγηκατε αν δεν το καταλάβατε!
Τώρα θα δουν το πραγματικό σας πρόσωπο όσοι δεν σας ξέρουν και θα κλαψουν πικρα!!! Κάτι πιτσιρικάδες και κάτι ανεγκέφαλοι που δεν πολυασχολουνται με την πολιτική σας ψήφισαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Kaνελλη............δεν θελετε να πατε την χωρα μπροστα αλλα να βγαινετε 3η και 5η για να παιρνετε επιδοτησεις ως κομμα......να βγαζετε τζαμπα χρηματα.......ασε καποιους αλλους να κανουν αυτο που ειναι σωστο......και αυτο που γινετε παντα!!!! Σεβασμος!!!! Respect !!!!!! Στον προεδρο της Δημ......θα σηκωνοσουν;;;;; σκυλακια!!!!! πιονια!!!!!