Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Βορίδης : Nα μην γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου ...Γιατί θα μας σφάξουν !


Όσο πλησιάζει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου τόσο τα πολιτικά πρόσωπα και η κυβέρνηση ανησυχεί για πιθανά επεισόδια και έκτροπα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων.
Το θέμα έθεσε ο  Βορίδης ο οποίος με δραματικό τόνο δήλωσε πως είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί κατά τη διάρκεια των παρελάσεων και δήλωσε ...χαρακτηριστικά: “ανησυχούμε όλοι μας, θα μας σφάξουν”. (Για κόψε εναν ατρόμητο ... Πατριώτη )


 Πολλοί υπουργοί είναι προβληματισμένοι για εκείνη την ημέρα και μάλιστα το θέμα τέθηκε επί τάπητος και κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Ο φόβος και η αγωνία της κυβέρνησης είναι τόσο έκδηλη που για το εάν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ή όχι στις 25 Μαρτίου, αυτό θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθεί σε καμία πόλη παρέλαση, παρά μόνο στην Αθήνα με τεράστια φυσικά αστυνομική κινητοποίηση. Επίσης υπάρχει και η σκέψη για εορταστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους. 

Βετεράνος: Εισήγηση πάντως από έναν Πατριώτη τύπου και στυλάκη Βορίδη να καταργηθεί η Παρέλαση για την απελευθέρωση της Ελλάδος από το τουρκικό ζυγό δεν το φανταζόμουν ...Αν Βορίδη και λοιποί καραγκιόζηδες της γενιάς που ρήμαξε την Ελλάδα δεν έχετε τα κότσια να λειτουργήσετε     τη Δημοκρατία της Ελλάδος ...Δεν είστε ικανοί να Κυβερνάται αυτόν τον τόπο !
newsit

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα τσουτσεκια είχε και έχει το ΛΑΟΣ και η ΝΔ.
Προσέχτε πατριώτες ποιούς θα ψηφίσετε. Εφόσον βέβαια επιτρέψουν τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Το σφαξιμο θα το παθετε που θα το παθετε προοδτες τουλαχ.ας ειναι δημοσιο αν το ευχαριστηθειτε.....απλως καθυστερειτε το αναποφεκτο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΠΑΡΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΙΔΗ ΞΕΘΑΨΑΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.ΤΩΡΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΛΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΦΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΓΛΩΣΣΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑΛΟ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ.Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΛΗΣΕ.

Φοίβος είπε...

10:19 αν και σε διαισθάνομαι για συναγωνιστή, τι άποψη είναι αυτη; (αν επιτρέψουν εκλογές). συγγνώμη αλλά μου φαίνεται λίγο ηττοπαθής. Με το συμπάθειο ε; Κατα τα άλλα μαζί σου

Διογένης είπε...

Πέρα από την επαίσχυντη (και μόνο σκέψη) να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου…

Αυτά, Μάκη μου, να τα σκεφτόσασταν νωρίτερα. Εσείς προτιμήσατε να θυσιάσετε την Ελλάδα και τους πολίτες της για να μη διακινδυνεύσετε τις θεσούλες σας και την όποια (οικονομική και μη) στήριξη που σας παρέχουν τα εξωθεσμικά αφεντικά σας. Να ξεκαθαρίσω πως απεχθάνομαι κάθε μορφή βίας, σωματική και ψυχολογική. Όμως, Μάκη μου, φαντάζομαι ότι ακόμα και η αμοιβάδα, όταν δέχεται επίθεση, αμύνεται και πιθανόν την ύστατη στιγμή αντεπιτίθεται. Εσείς νομίσατε ότι μπορείτε να τα βάλετε ακόμα και με τη Φύση! Δεν ήταν σωστό… Απολύτως φυσιολογικό θα είναι, λοιπόν, εάν σας σφάξουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ...υπο αυτες τις συνθηκες πρεπει να γινει επιλογη ολων μας!

Ανώνυμος είπε...

αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα όργια είναι ότι η παρέλαση είναι η αφορμή και η 25η μάρτη εφαλτήριο.....
όπου κι αν πάνε θα τους βρούμε...
αν καταργήσουν την παρέλαση ο λαός θα εξαγριωθεί περισσότερο....
πανικός τους έχει πιάσει!
δεν θα γλιτώσετε αρχιπροδότες!!!!
χρόνο κερδίζετε μόνο

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω είναι ξεκάθαρο παρελάσεις κανονικά χωρίς την παρουσία πολιτικών και λαμόγιων τόσο απλά. Αν απαγορεύσουν τις παρελάσεις πάει να πει ότι αποδέχονται και οι ίδιοι ότι έχουμε δικτατορία. Λες και ο κόσμος έχει πρόβλημα με τα παιδιά που κάνουν παρέλαση και όχι μ' αυτούς!

Ανώνυμος είπε...

10 εκατομυρια ελληνες οι 9,7εκατ δεν ξερουν τι τους γινεται ενω οι 300 ξερουν.Κυριοι λενε οτι θα γινουν εκλογες,θα πεσει πολυ μαγειρεμα αφου πρεπει να ξαναβγουν,ετσι τους εχουν πει απο εξω.Φοβουνται μην τους σφαξουν,εμεις ειμασται οι εγκληματιες αυτοι ειναι οι νομιμοι και καταπιεσμενοι,αυτοι αποφασιζουν και διατασουν το δειχνουν καθε μερα που περναει και καθε μερα γινονται και χειροτεροι πιο επιτακτικοι πιο απαιτητηκοι. Οι λυσεις ειναι 2 η τους παιρνουμαι φαλαγγι και τους ξεπαστρεβουμαι μεσα απο την βουλη και ακολουθει μια κατασταση χαος η καπιοι απο εκει μεσα αναλαμβανουν δεν ξερω με ποιον τροπο ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ[οι 300 αυτην την στιγμη ειναι μειοψηφια για να μην πω ανηπαρκτοι ουτε η μανα τους θα τους ψηφηση] αλλαζουν τα πραγματα με λιγοτερες απωλειες για εμας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και να σας σφαξουμε.να σας γδαρουμε ζωντανους ναι!καλα που το καταλαβατε ρε παλιοπουσταρες της βουλης.ολοι σας στριγκακια φορατε παλιοβρομιαρες.ηρθε η ωρα να πληρωσετε για τα εγκληματα που κανετε.ο λαος ξυπνησε παρτε το χαμπαρι ρεεεεεεεεεε.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Βορίδης : Nα μην γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου ...Γιατί θα μας σφάξουν !"

Τι λές μωρή μαντάμ σουσού?

Τώρα έγινε "ΜΑΣ" ???

Θρονιάστηκες στο σταύλο με τα καθαρόαίμα και τώρα απειλήσε? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ούστ παλιομουλάρια!

Ανώνυμος είπε...

Βορίδη μπορείς να ζήσεις εσύ με 400 ευρώ;
μπορείς να ζήσεις χωρίς καθόλου ευρώ;;;Ε;;;
Πόσο καιρό θα άντεχες ψυχολογικά πρίν καταρρεύσεις, χωρίς δουλειά χωρίς φαί και χανοντας και το σπίτι σου;;;
Πόσο;;1 μήνα; 2; 3; Πόσο θα άντεχες ρε πατριώτη της δεκάρας;
Και για να μη σε κουράζω μία τελευταία ερώτηση:
σε έχουν κουρέψει ποτέ με τσεκούρι;

και μία ακόμη ερώτηση:
σε ποιά παρέλαση θα παρευρίσκεσαι;

φιλικά ένας κατεστραμμένος Έλληνας

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο πια θα καταργήσετε;..έμεινε και τίποτα όρθιο...μόνο η Βουλή και εσείς μέσα...αλλά που θα πάει...θα έρθει η ώρα...!

Ανώνυμος είπε...

χααχαχαχα τους αναρχικούς κράζανε ότι θα καταστρέψουν τις εθνικές επετείους και τελικά θα τις καταργήσουν οι ακροδεξιοί μαζί με τους δεξιούς και τους τραπεζίτες...

Ε ΡΕΕΕΕΕΕ....ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΆ Ε ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΧΙ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

sorry αλλά και στον εαυτό μου τα λέω, η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Ανώνυμος είπε...

κανα γκαλοπακι για τον βοριδη θα κανουμε?

Ανώνυμος είπε...

Τους μεγαλο επιχειρηματιες, εφοπλιστες και βιομηχανους (ελληνες και μη) και τις ξενες εταιριες πρεπει να κυνηγησουμε. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια του καλυπτανε, τους προστατευαν και δεν αναφεραν τιποτα γι αυτα που χρωστανε στη ΔΕΗ και για τους φορους που δεν πληρωναν, δηλαδη ποιοι ελληνες και ξενοι μεγαλο επιχειρηματιες και βιομηχανοι, εφοπλιστες, πολυεθνικες, ξενες εταιριες, τραπεζες και πολιτικοι τοσα χρονια δεν πληρωναν φορους (ή πληρωναν πολυ λιγοτερους απ τους απλους πολιτες). Να δειτε ποσα δισεκατομμυρια θα μαζευτουν...

Αλλά το μονο που ξερουν οι πολιτικοι ειναι να κυνηγανε τους απλους πολιτες... παντα φταινε οι απλοι πολιτες που δεν πληρωνουν 200 ως 500 ευρω λογαριασμους.. αυτους εκβιαζουν, τρομοκρατουν και τους χωνουν χαρατσια... Τους μεγαλο επιχειρηματιες που χρωστανε εκατομμυρια ευρω δεν τους αγγιζουν και τους προστατευουν...

Να γινει πληρης ελεγχος των ελληνικων καταθεσεων στις τραπεζες του εξωτερικου.. να δουμε ποιοι εχουν μεγαλες καταθεσεις που δεν συμβαδιζουν με τον μισθο τους...

Να γινει πληρης ελεγχος (αναλυτικα) στα πραγματικα εξοδα των ολυμπιακων αγωνων και ποσα κοστολογησαν τοτε..

Γιατι δεν μας πληρωνει τις ζημιες (500 δισεκατομμυρια ευρω) που μας εκανε η Γερμανια στο Β Παγκοσμιο πολεμο.

Τι εγινε με την Siemens?

Τον κομματάρχη στη Θεσσαλονίκη με 40 εκατομμύρια ευρώ από μαύρα λεφτά που έπιανε σε παρακολούθηση της ΕΥΠ ?

Το 1,1 δισεκατομυριο που χαρισαν στον Λαυρεντιαδη?

Για το ασφάλιστρο κινδύνου CDS από το Τ.Τ. αξίας 1,3 δισ το οποιο πουληθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε χρεοκοπία πάει στα 60 δισ.
Στην εταιρία I.J.Partners που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού. Υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι η Μ. Ξαφά.
Ποιοι αγόρασαν CDS που πουλήθηκαν από Ελληνική Τράπεζα? σε τι τιμή αγόρασαν, σε τι τιμή είναι σήμερα και σε τι τιμή θα βγουν αν γίνει haircut? Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια...

Unigestion. Τον αδερφο του Παπανδρεου που ειναι μελος της εταιρειας στην Ελβετια. Οι χορηγιες κρατικων οργανισμων στην φερομενη "ΜΚΟ" εταιρεια, κρατικων οργανισμων όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία "I4CENSE" του αδελφού του πρωθυπουργού Ανδρέα Α. Παπανδρέου, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά και τη SIEMENS! Πονταρει στη καταρευση της Ελλαδας. Ο πρωθυπουργός τελικα αποδειχτηκε έμμισθος Broker (δηλαδή μεσάζων σε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία) των διεθνών κερδοσκόπων.

ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS. Εμπλεκόμενος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θ. Μαργέλος που συμμετείχε στους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, ο κ. Κουκέρεζ πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι σε μη κυβερνητική οργάνωση με τον αδερφό του πρωθυπουργού και πρόεδρος είναι η Μ. Ξαφά. Είναι και ο Χ. Μάκας, ο Μ. Ντεμιρελ και μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του Χριστοφοράκου. Προσκεκλημένοι στις κλειστές συγκεντρώσεις ήταν οι επιχειρηματίες Γ. Κοσκωτάς και Θ. Μαργέλλος που πρωταγωνίστησε με τον Λούβαρη στο «σκάνδαλο του καλαμποκιού» και είναι ακόμα φίλος του Γιώργου. Μέλη του πρώτου ΔΣ της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών ήταν ο Δ. Κοντομηνάς κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Διαδωστε παντου τη λιστα με τα ονοματα των πολιτικων που ψηφισαν τα μνημονια.. Να ξερουν οι Ελληνες ποιοι ψηφισαν τον θανατο της Ελλαδος και των Ελληνων, ποιοι ειναι οι προδοτες. Και οπου τους συναντησουμε ξερετε... Εγω προσωπικα κουβαλαω μαχαιρι οταν κυκλοφορω εξω (και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και οπλο).. Ετσι και πετυχω κανεναν πολιτικο εχουν να πεσουν πολλες μαχαιριες. Ας μπω φυλακη δεν με νοιαζει, ετσι κι αλλιως δεν εχω που να μεινω, δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, δεν εχω να φαω

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ-ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΗΡΙΑ!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Οπου σας βρισκουμε θα σας γλενταμε παλιοαρχιδια,ηρθε η ωρα σας

Ανώνυμος είπε...

ere kai na xypnousan oi hrwes toy 21 ekei...na blepes poytsa kai xylo stoys xeftiles toys proskinimenoys toys bastardoys poy yodemia sxesi exoun me thn patrida mas...skata stoys tafoys twn proskinimenwn

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΟΡΙΔΗ
ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ ΠΗΓΕΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ

ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΚΚΕ ΚΚΕ
ΦΑΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΟΥ ΛΑΕ


ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΟΡΙΔΗ
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ;ΟΧΙ Ε;
ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΤΕ;Ε;
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ...........ΚΑΣΤΟΡΑ.............
ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.... ΜΑΣΤΟΡΑ.............

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ......ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Ας επιλέξει το ρεμάλι ο Βορίδης μεταξύ των δύο:
Κρέμασμα στο Σύνταγμα ανάποδα με το ένα πόδι ή σφάξιμο, κόψιμο του κεφαλιού και κρέμασμα στο τσιγκέλι ως λάφυρο.

Ανώνυμος είπε...

Μάκη μη μασας τίποτα αγόρι μου.Να πας στην παρέλαση,να πας και μάλιστα χωρίς την συνοδεία σου. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, είμαστε εμείς εδώ να σε υποστηρίξουμε, πες μόνο σε πια παρέλαση θα είσαι και εμείς θα έρθουμε. Να πας Μάκη.
ΥΓ. Όσο για τα σχόλια των φίλων εδώ πέρα μην ανησυχείς, σε πειράζουν βρε χαζουλη. Σε πειράζουν γιατί σε αγαπάνε. Τι έκανες εσυ για να θέλει κάποιος να σου κάνει κακό; Μήπως επειδή ψηφισες το μνημόνιο; Μπα δε νομίζω δεν είναι δα και τόσο σημαντικό αυτό βρε κουτό.
ΥΗ. 2 Σε ποια παρέλαση θα πας Μάκη;
Πελώριος

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έχουν πάθει τσίσα, έχουν χεστεί πάνω τους, έχουν κλάσει μέντες πατάτες και όλα τα συναφή.

Εχουμε φάει τόσες ψωλιές ο καθένας από όλα τα ρεμάλια και δεν έχουμε ρίξει καμία, πρέπει να οργανωθούμε, ας είναι η 25η Μαρτίου μια ημέρα που θα ρίξουμε και εμείς μία και η επόμενη και η πιο βαρβάτη που θα αστράψει και θα βροντήξει μετά από ένα μήνα περίπου ή όσο πάει, στις εκλογές.

Πάνω τους όλοι αδέρφια, τώρα που έχουν τρομοκρατηθεί, μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, να τους γαμήσουμε το ταμ τιριρι.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν γαμάω το ταμ τιριρι κανενός.
και που ξέρω ποιός το γαμούσε πριν......
μακριά απο ταμ τιριρι.
γαμήστε τους ίδιους


Ζ

Ανώνυμος είπε...

Εαν τελικά δε γίνουν παρελάσεις και κάνουν εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, δε θα χρειαστεί να τους διώξουμε και να καθαριστεί και κάποιος με προπηλακισμό από τον κόσμο.... θα είναι πιο εύκολο μαντρωμένουν να τους λιώσουμε. Να τους κάψουμε ζωντανούς μέσα στην αίθουσα που θα βρίσκονται...
Αυτήν την 25η Μαρτίου επειδή είμαστε σε πόλεμο και όλοι τους δεν έχουνε κανένα τίμημα θα είναι ευλογία να πεθάνει έστω και ένας απο λιντσάρισμα του κόσμου! Θα είναι μια αρχή....
Αν φύγουν περισσότεροι απ΄ αυτόν τον κόσμο βουλευτές και κομματάρχες μνημονιακοί και ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα είναι ακόμα καλύτερα!!! Μην αφήσουμε κανέναν σε χλωρό κλαρί!!!! Τσεκούρι, φωτιά και ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!!!
Πανος Γιάννενα