Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ: ΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ MEGA!


anti-ntp.net
Δεν μας πειράζει που παρουσίασε τους αντιδρώντες ως μειοψηφία και απέδειξε με το ρεπορτάζ του, πόσο τρομοκρατημένο είναι το σύστημα όταν ανεξάρτητοι πολίτες διαδηλώνουν πετώντας γιαούρτια. Μας τιμάει όμως ιδιαιτέρως που ενώ κράζουμε καθημερινά το κανάλι της διαπλοκής και προπαγάνδας των μεγαλοεργολάβων - μνημονιολάγνων, εκείνο έπαιξε το βίντεό μας και μάλιστα όχι μόνο με το logo του blog (anti-ntp.net) αλλά και με την ονομασία του! ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ROCKS!!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οκ ειχα υποψιες αλλα τωρα σιγουρος προπαγανδιστες και εσεις

Ανώνυμος είπε...

και στον ΑΝΤ1!

Ανώνυμος είπε...

προγαπανδιστες δεν λες τιποτα....αντε παιδια φιλακια αλλαζω μπλογκ,μαλλον εισαστε κατι σαν τους ανωνυμους......του συστηματος κολπο εισαστε και σεις....λεχριτες!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, μη βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα.Σκεφτήκατε πόσα βίντεο με το Νταλάρα που έφαγε γιαούρτια κλπ, υπάρχουν στο διαδίκτυο;Αν είναι το μοναδικό, αυτό αναγκαστικά θα έβγαζαν.Ο Νταλάρας τώρα ήταν "χαρτί" για αυτούς, τον χρησιμοποίησαν και τώρα ήρθε η ώρα να το "κάψουν".
Τον ξόφλησαν, έτσι γίνεται πάντα.
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Τι σας τιμαει ακριβως?Μια οι ακυρες αναρτησεις, μια οι χαρακτηρισμοι σας και η εντονη στηριξη στο Καμμενο οδηγει στο να φυγουν οι καθημερινοι αναγνωστες σας...Μην μας απογοητευετε αλλο

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς...
Όποιος πάει με το διάβολο, φυσικά στο τέλος θα καεί ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπουν ισως οτι με τον τροπο αυτο απο το site μπορει να ανεβουν οι μετοχες του Καμμενου.Μη φευγετε...
Θα γελασουμε πολυ εδω περα
Ριχνετε μονο μια ματια στα αρθρα που δημοσιευονται
Η προπαγανδα μυριζει απο χιλιομετρα πλεον

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησε πολυ καλα σαν blog αλλα εγινε στη πορεια ενα απο τα χειροτερα κριμα

Ανώνυμος είπε...

προσθεσε τις ψευτοδιμοσκοπισεις, τον αγιο Ευφραιμ , τον προφητη Πα'ισιο που δε χρειαζετε να παλεψουμε γιατι θα μας σωσει ο Κηριος ,τον αλλο αγιο προφητη που δε θυμαμε πως τον λενε..το πουλημενο κκε και ολα αυτα μονο απο χτες και επεται και συνεχεια !

Ανώνυμος είπε...

Ti mlkies lete oloi re ?????? Sas kovei katholou to kefali??? T paixan ola t kanalia giati itan t mono video p deixne tn diapompeysh ,ta vrisimo,t giaourtia ts karekles...k t anevasan me t logotypo st ketro ts othonhs t paidia t ant-pragmatwn prwtoi xthes...K dn ginotan n t svisoun giati 8a fainotan mono 1 fola stn mesh ts othones...Opote hthelan dn hthelan t paixan oloi.......dn thelei na sai k einstein gia n skefteis apla aytonohta pragmata...........

Ανώνυμος είπε...

Δικιο εχεις φιλε για το υδατογραφημα αλλα βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.

Το κολπο λεγεται "ελεγχομενη αντισταση στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" και δε σε εχω για αφελη.

Αν δε σ' αρεσει το ελεγχομενη δεχομαι και το κατευθυνομενη.Εφοσον γνωριζουν οτι την αντισταση δεν την αποφευγουν προσπαθουν να την ΤΡΕΨΟΥΝ σε ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΔΟΥΣ.

Ψαξτε για εναλλακτικα μεσα πληροφορησης.Το παρον αξιζει για χαβαλε

Ανώνυμος είπε...

"αλλά και με την ονομασία του! ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" Για το συγκεκριμένο να είσθε σίγουροι ότι κάποιος κακόμοιρος θα την πληρώσει τη νύφη.