Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Φιλισταῖοι > Ἀπόγονοι τῶν Κρητῶν - Ἄλλη μία γενοκτονία τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀπό τούς Ἑβραίους


Ὅλοι ἐνθυμούμεθα, ὑποθέτω, τόν Γολιάθ καί τόν Δαυίδ. Τήν διαστρεβλωμένη ἀπό τους...
Ἑβραίους ἱστορία τοῦ Φιλισταίου Γολιάθ πού τόν σκότωσε ὁ Δαυίδ.(Θά δημοσιεύσω σχετικό ἄρθρο σέ δύο μέ τρεῖς ἡμέρες). Ποιοί ἦσαν ὅμως οἱ Φιλισταῖοι, ἀπό πού κατήγοντο καί πῶς ἐξηφανίσθησαν;


Ἄλλη μία γενοκτονία τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀπό τούς Ἑβραίους, αὐτή τή φορά. Ἄλλωστε, αὐτό τούς ὑπαγορεύει ἡ θρησκεία τους. Τήν ἐθνική κάθαρσι. Ἀπό αὐτούς διδάχθηκε ὁ Χίτλερ καί τούς «πλήρωσε» μέ τό ἴδιο νόμισμα, μέχρι τοῦ σημείου πού τόν ἀφορᾶ, βεβαίως.
Γράφεται στούς «Ἀριθμούς» ὅταν ἀρχίζει ἡ κατάκτησις τῆς Χαναάν (Παλαιστίνης): «Ὁ Κύριος τοῦ παρέδωσε τούς Χαναναίους. Ὁ Ἱσραήλ τούς ἐξόντωσε αὐτούς καί τίς πόλεις τους» (Ἀριθμοί ΧΧΙ, 3), στήν συνέχεια γιά τούς Ἀμορῖτες καί τόν βασιλιά τους «τούς ἐπληξαν, αὐτόν καί τούς γιούς του καί ὅλο τόν λαό του, σέ σημεῖο πού δέν ἔμεινε κανείς ἐπιζῶν» καί κατέλαβαν τήν χώρα του. (Ἀριθμοί ΧΧΙ, 35).
Δευτερονόμιο: «Ἀφοῦ ὁ Κύριος, ὁ θεός σου θά σοῦ ἐπιτρέψῃ νά μπῇς σέ αὐτή τήν χώρα καί θά ἔχῃ σκορπίσει μπροστά σου τά πολυάριθμα ἔθνη….θά τά ἐξοντώσῃς τελείως καί θά τά ἀφανίσῃς». (Δευτερ. VII 1-2)
Ἡ Ῥεβέκκα, σύζυγος τοῦ Ἰσαάκ καί μητέρα τοῦ Ἰακώβ, λέει: «Σιχάθηκα τήν ζωή ἐξ αἰτίας τῶν θυγατέρων τοῦ Χέτ (Χετταῖες). Ἄν ὁ Ἰακώβ πάρῃ μία τέτοια γυναίκα, ἀπό τίς θυγατέρες τοῦ Χέτ, τί μέ ἐνδιαφέρει πιά ἡ ζωή;» (Γεν. 27,46).
Οἱ γονεῖς τοῦ Σαμψών, ἀνάστατοι ἀπό τόν γάμο τοῦ γιοῦ τους, μέ μία Φιλισταία, λένε: «Δέν ὑπάρχουν γυναῖκες ἀνάμεσα στία κόρες τῶν ἀδελφῶν σου καί σέ ὅλο τόν λαό σου, ὥστε νά πάρῃς γυναίκα ἀπό τούς Φιλισταἰους, αὐτούς τούς ἀπερίτμητους;».
Τό παρακάτω ἄρθρο εἶναι ἕνα μία μικρή ἀναφορά σέ αὐτή τήν Γενοκτονία τῶν Φιλισταίων ὑπό τῶν Ἑβραίων:
Μινώταυρος 

Ὁ ἀφανισμός τῶν Φιλισταίων

Ο Ελληνισμός βρέθηκε κατά καιρούς κάτω από διάφορα ονόματα σ’ ολόκληρη την υφήλιο. Έχουμε λοιπόν τους Φαίακες (1) στην αρχαία Πορτογαλία, τους Δαναούς (2) στην αρχαία Ιρλανδία, τους Κόλχους (3) στη Νότια Αμερική και τις σημερινές λευκές φυλές, τους Καλάς του Αφγανιστάν, τους Αϊνού της Ιαπωνίας και των Κουρίλλων, τους Αέτα των Φιλιππίνων, τους Αραουκάνου της Χιλής κλπ., κλπ.
Στις χώρες, τις οποίες κατοίκησε ο Έλληνας, ο Έλληνας των εκατοντάδων ονομάτων, Βρυξ ή Φρυξ, Λυδός, Μακεδών, Κελτός, Ηπειρώτης, Λύκιος, Μασσαλιώτης, Θραξ, Σικελός, Κρης, Τρώας, Μήδος ή και Φοίνιξ, υπέστη, λόγω της ήπιας και ειρηνικής αλλά εκπολιτιστικής φύσης της φυλής του, τα πάνδεινα, όταν και όποτε οι περιστάσεις άλλαζαν εις βάρος του (αλλαγή ηγετών, επιδρομές αλλοφύλων, ομαδικές εκτοπιστικές μεταναστεύσεις κ.ά.). Οι παραπάνω αναφερόμενοι παράγοντες είχαν συχνά ολέθρια αποτελέσματα στους πληθυσμούς του Ελληνισμού και ορισμένες φορές οδήγησαν σε μερική εξαφάνισή του, δηλαδή σε γενοκτονίες. Ιστορικά στοιχεία για πολλές από αυτές δεν διασώθηκαν. Θα ασχοληθούμε, ως εκ τούτου, μ’ εκείνες για τις οποίες υπάρχουν σαφή ιστορικά στοιχεία σε ελληνικά ή μη συγγράμματα.
Οι Φιλισταίοι (4) ήταν ένα καθαρά ελληνικό γένος με κρητική καταγωγή. Το όνομά τους παράγεται, σύμφωνα με διάφορους μελετητές: α) από την Ιστιαία, προϊστορικό λιμάνι της νότιας Κρήτης (φίλος + Ιστιαία = Φιλισταίος), β) από τα φίλος + ιστιαίον πλοίον = Φιλιστιαίος = Φιλισταίος ή γ) από τον Παλαιστίνο, ο οποίος ήταν γιος του Ποσειδώνα ή κατ’ άλλους του Κρόνου (Είναι γνωστό ότι ο γεννήτορας έδινε το όνομά του στο γένος του).
Το όνομά τους κατά τους Αιγυπτίους ήταν Παλισάτι και η σημερινή Παλαιστίνη με τους Παλαιστινίους έχουν βασικά το όνομα των Φιλισταίων. Κατά γενική παραδοχή των μελετητών, οι Φιλισταίοι ήταν ελληνικό γένος.
Οι Φιλισταίοι αποίκησαν τα σημερινά παράλια της Παλαιστίνης σε καιρούς (2000-1900 π.0) που προηγούνται κατά πολλές εκατοντάδες της εισβολής της από τους εβραίους (1000-900 π.0). Κατά τα φαινόμενα η χώρα τους ήταν σταθμός-ορμητήριο των Κρητών στις ναυτικές εκστρατεύσεις τους προς την Ασία και την Αφρική, εφόσον ληφθεί υπόψη ότι η Μεσόγειος ήταν ενωμένη με την Ερυθρά Θάλασσα.
Οι Φιλισταίοι έχτισαν πολλές πόλεις (Ακκαρών, Γάζα, Άζωτος, Ευρών=Χεβρών) στα παράλια αλλά και στο εσωτερικό της Φιλισταίας-Παλαιστίνης, σπουδαιότερη από τις οποίες ήταν η Ασκαλών.
Με την έλευση των εβραίων (9ος αιώνας π.0), ενός αιμοσταγούς και φανατισμένου όχλου, η επικρατούσα ειρήνη, ευπορία και πρόοδος διεκόπη. Οι εβραίοι, με τη σύμπραξη άλλων απολίτιστων φυλών, κυρίως Χαναναίων, επιδόθηκαν στην καταστροφή του πολιτισμού των Φιλισταίων και στο κυριολεκτικό πέρασμα «από μαχαίρας» των αλλοφύλων, όπως τους αποκαλούσαν.
Οι μέθοδοι, που ακολούθησαν οι εβραίοι, ήταν κυρίως δύο:
α) Έστηναν ενέδρες στους Φιλισταίους και τους έσφαζαν (Ας σημειωθεί ότι οι Φιλισταίοι αποίκησαν την Παλαιστίνη ειρηνικά και επικράτησαν στους εντοπίους με τον πολιτισμό που μετέφεραν και τον ελληνικό τρόπο ζωής, θαυμαζόμενο και εκτιμούμενο από τους εντοπίους).
α) Συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες μανδραγόρα (ενός φυτού που φέρνει παραισθήσεις και που προκαλεί πνευματική και σωματική νάρκη), ύστερα βέβαια από συμβουλές των μάγων-προφητών τους, και τις έριχναν στις πηγές ρευμάτων, οι οποίες τροφοδοτούσαν με νερό χωριά και πόλεις των Φιλισταίων. Οι Φιλισταίοι έπιναν ανύποπτοι νερό, έπεφταν σε νάρκη και σ’ αυτή την κατάσταση έρχονταν οι εβραίοι και τους έσφαζαν.
Κάποτε, βέβαια, οι Φιλισταίοι δημιούργησαν στρατό, ο οποίος δεν κατόρθωσε να αντισταθεί σθεναρά στην εβραϊκή πονηριά και εμπειρία, κι αυτό οδήγησε στην τελική εξολόθρευση του ελληνικού πληθυσμού. Και η εξολόθρευση ήταν ολοκληρωτική. Δεν σφάζονταν απλά οι αντιστεκόμενοι αλλά και τα γυναικόπαιδα και τα βρέφη ακόμη.
Υπάρχουν ορισμένες ιστορίες που διασώθηκαν (στη Βίβλο βέβαια), οι οποίες διαιωνίζουν το μίσος και το αίσχος των ενεργειών των εβραίων εναντίον των Φιλισταίων:
α) Η ιστορία του Αγάγ, βασιλιά των Αμαληκιτών, ο οποίος συνελήφθη υπό του Σαούλ (5), χωρίς βέβαια να κατανικήσει τους Αμαληκίτες, που σημαίνει για τους ειρηνικά επιβιούντες Φιλισταίους, ενέδρα. Κάποτε ζήτησε ο Σαμουήλ (ο μεγάλος προφήτης των εβραίων) να του φέρουν τον Αγάγ. Όταν έφθασε μπροστά του ο τρέμων βασιλιάς των Αμαληκιτών, ο Σαμουήλ, εν ψυχρώ, έβγαλε το μαχαίρι του και «έσφαξε Σαμουήλ τον Αγάγ ενώπιον Κυρίου εν Γαλγάλ». Με λίγα λόγια του έκοψε το κεφάλι… «και απήλθε Σαμουήλ εις Αρμαθαίμ» σαν να μην έγινε τίποτε.
β) Ένας νεαρός Φιλισταίος (αλλόφυλος) ερωτεύθηκε μια εβραιοπούλα από κοντινό χωριό και τη ζήτησε από τον πατέρα της. Αυτός του είπε ότι για να έχει την κόρη του έπρεπε απαραίτητα να περιτμηθεί. Ο νεαρός Φιλισταίος περιτμήθηκε και ξαναπήγε στον πατέρα της κοπέλας. Εκείνος του είπε ότι δεν μπορούσε να ζήσει η κόρη του μεταξύ ανθρώπων που δεν είχαν κάνει περιτομή. Ο νεαρός ζήτησε από τους χωριανούς του να κάνουν περιτομή, και με την επιμονή του δέχτηκαν. Όταν λοιπόν περιετμήθησαν όλοι και κείτονταν ανήμποροι σφαδάζοντας από τους πόνους, επιτέθηκαν στο χωριό οι εβραίοι και τους κατέσφαξαν όλους. Θρησκευτικός φανατισμός ή καθαρό μίσος;
γ) Μα η πιο γλαφυρή, ηθικά διαστρεβλωμένη και διδακτικότατη ιστορία είναι η ιστορία του Γολιάθ και του Δαυίδ. Η ιστορία λαμβάνει χώρα τότε που ανασυντάσσονται τοπικά οι Φιλισταίοι, για να αντιμετωπίσουν την εβραϊκή «πανώλη». Ο Γολιάθ (6), «ύψος αυτού τεσσάρων πήχεων και σπιθαμής», προκαλούσε άοπλος τους εβραίους να διαλέξουν κάποιον, που θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει, και η ηττηθείσα παράταξη θα δούλευε για τη νικήτρια. Οι εβραίοι «εφοβήθησαν σφόδρα και έφευγον από προσώπου αυτού».
Τότε παρουσιάστηκε μπροστά του ο Δαυίδ, ο οποίος ήταν κοντός και ασθενικός, και ενώ ο Γολιάθ ξεκίνησε να τον πλησιάσει γελώντας, ο Δαυίδ έβγαλε τη σφενδόνα του και δόλια χτύπησε με μια πέτρα από μακριά το Γολιάθ στο μέτωπο, τον ζάλισε και κατόπιν του έκοψε το κεφάλι του «και εκραταίωσε Δαυίδ υπέρ τον αλλόφυλον εν τη σφενδόνη και εν τω λίθω, και επάταξε τον αλλόφυλον και εθανάτωσεν αυτόν». Κατόπιν παρουσιάστηκε στον Σαούλ «και η κεφαλή αυτού (του Γολιάθ) εν τη χειρί αυτού».
Η όλη ιστορία έφτασε υπό την προσωπική επίβλεψη της εβραϊκής προπαγάνδας και την εσκεμμένα κωφεύουσα Ορθόδοξη Εκκλησία, βασικά με τη βοήθειά της, να σημαίνει την επικράτηση του αδύναμου (σωματικά και πνευματικά) αλλά δόλιου Δαυίδ επί του σωματικά και πνευματικά ισχυρού αλλά αγαθού Γολιάθ.
Παράλληλα γίνονται εμφανείς οι διαθέσεις και μέθοδοι, που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται ακόμη και από το διεθνή εβραϊσμό εναντίον του Ελληνισμού και των υπολοίπων αλλοφύλων, και απαυγάζονται στη σημερινή εικόνα του κόσμου:
Δεν γίνεται κατά μέτωπον αναμέτρηση με το σωματικά και πνευματικά προικισμένο αντίπαλο, αλλά χρησιμοποιείται δόλος, που ενισχύεται τεχνολογικά, γιατί υπάρχει ο φόβος.
Δεν είναι αρκετή η απλή επιβολή του αντιπάλου, αλλά επιβάλλεται η ολοκληρωτική καταστροφή του. Και η καταστροφή του αντιπάλου αρχίζει με την εξουδετέρωση του πνεύματος, κι όταν αυτά αναφέρονται στον Έλληνα, με την εξουδετέρωση του πολιτισμού του.
Η μεγάλη αυτή και πολυετής γενοκτονία των Φιλισταίων εξάλειψε σχεδόν ολόκληρο το γένος. Οι πόλεις ισοπεδώθηκαν και οι εναπομείναντες διασκορπίσθηκαν. Υπολογιζόμενοι οι νεκροί σε αριθμούς, ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδων. Ας τους κρατούμε συνεχώς στη μνήμη μας.
Πηγές: (Hllnc Way, καί οἱ θεμελιώδεις μύθοι τῆς Ἰσραηλινῆς πολιτικῆς Ρ. Γκαρωντύ)

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....Ελληνες!!!! Ας τους κρατούμε συνεχώς στη μνήμη μας!!!!!!! όπως καί τό παρακάτω διά τήν συνεχιζόμενη πνευματοκτονία..δι΄ευχών τών αγίων πατέρων αβρααααάμ,ισαααακ, ιακώβ...
Αξιότιμοι Κύριοι, Πώς είναι δυνατόν νά θεωρούνται Έλληνες αυτοί οι ελλαδίτες πού αναθεματίζουν τούς Έλληνες; Δέν θά ήτανε πιό δίκαιο νά εξακολουθήσουν να ονομάζονται Ρωμηοί ή Γραικοί, καί τό όνομα Έλλην νά επιτρέπεται νά φέρουν μόνον όσοι, ασχέτως θρησκεύματος, τιμούν τούς αρχαίους προγόνους τους καί όχι όσοι βυσσοδομούν κατ’ αυτών καί τούς αφορίζουν;
Δεν αποτελεί ύβριν κατά τού έθνους τών Ελλήνων, σύμφωνα με τόν Ελληνικό ποινικό κώδικα, ο αφορισμός αυτός τής χριστιανικής εκκλησίας; Μήπως θά πρέπει στά σοβαρά ο εισαγγελεύς τού Αρείου Πάγου να σκεφθή να υποβάλη μήνυση πρός τήν Ιερά Σύνοδο τής χριστιανικής εκκλησίας; Ή μήπως θά πρέπη καί αυτό τό θλιβερό καθήκον τής υποβολής μήνυσης νά πέση στούς ώμους κάποιων εύψυχων καί θαρραλέων Ελλήνων; Ή μήπως, στή χειρότερη περίπτωση, θά πρέπη να απευθυνθούμε στό Ευρωπαικό δικαστήριο καί να βγάλουμε τά άπλυτά μας στή φόρα ;
Πρός αποφυγήν τής αναπόφευκτης δυσφήμησης καί τού εξευτελισμού τής χώρας μας πού θά επιφέρη μία τέτοια επιβαλλόμενη πλέον φιλόπατρις ενέργεια, μία επανεξέταση μέ γνώμονα τήν απάλειψη αυτής τής ανατριχιαστικής ανάγνωσης ανθελληνισμού επιβάλλεται αυθωρεί καί παραχρήμα, τής Ιεράς Συνόδου τήν ανάγκην φιλοτιμίαν ποιουμένης καί εις τούς νόμους τού Ελληνικού κράτους, πού τήν φιλοξενεί, υπείκουσας.
Ιδού αποσπάσματα
1. … και την Ελληνικήν μυθολογίαν, και των κτισμάτων λατρείαν τη καθαρά και αμώμω των Χριστιανών Πίστει προστριβομένοις, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.
2. Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.
3. Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ
4. Τοις δεχομένοις, και παραδίδουσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.
5. Τοις ευσεβείν μεν επαγγελομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη και Καθολική Εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γής, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς, ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.
6. Τοις την μωράν των έξωθεν (=Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.
7. Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί κρείττονες εισί κατά πολύ, και ενταύθα, και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πάθος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΥΙΔ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΩΣ ΕΦΗΒΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΛΙΑΘ ??!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ- ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ- ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ??? Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΚΟΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ??? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ...-ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ...

Ανώνυμος είπε...

τι ειναι το π.0?

Ανώνυμος είπε...

- Κύριε 4 Μαρτίου 2012 6:58 μ.μ. η παλαιά σου διαθήκη είναι παραμύθι ολκής γιά ανεγκέφαλους καί διεστραμμένους υπανθρώπους...πέραν τού ότι είναι καί η βάσις όλων τών δεινών στήν παγκόσμια ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

antinea taxi pramaton paparia xristianos eisai an den dexese tin palaia diathiki...den mporeis na diloneis xristianos kai na dexese mono oti se symferi! h palaia diathiki einai iero theopneysto keimeno!

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΩΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΩΧΡΟΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!! ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ; ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ;ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΙ,ΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΟΤΑΝ ΕΞΩΒΕΛΗΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ Ι.ΠΑΣΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΤΑΞΗ;ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;(οχι του δυτικού παπισμού),ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΩΛΟΒΕΛΟΝΙΔΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ;ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΒΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΑΖΙΑΝΖΙΝΟΣ,Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΒΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ;ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ,ΡΗΤΟΡΙΚΗ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΡΕΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον 9.03. Αυτή η γλώσσα χρειάζεται στα νεοταξίτικα σκυλιά, που παίζουν το βρωμερότερο παιχνίδι κατά της Ελλάδας. Ό,τι και να κάνμουν, δεν θα τους περάσει και η ΕΛΛΑΣ θα μεγαλουργήσει και πάλι με το Χριστό αιώνιο Κύριο και Θεό της και την Υπέρμαχο Στρατηγό κραταιά προστάτιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
antinea taxi pramaton paparia xristianos eisai an den dexese tin palaia diathiki...den mporeis na diloneis xristianos kai na dexese mono oti se symferi! h palaia diathiki einai iero theopneysto keimeno!
4 Μαρτίου 2012 8:43 μ.μ. -Γελοίο ανθρωπάριο,θύμα τής παπαδοεβραϊλας σου Προπάτωράς σου ρέ βλήμα καί τών Εβραίων, Χριστιανών και Ισλαμιστών, είναι καίη μήτρα της μονοθεϊστικής σου χολέρας...καί τής κάθε διαστροφής πού γέννησε ποτέ ανθρώπου μυαλό.
Οι χριστιανοί, καί σύ μαζί, δεν χάνουν την ευκαιρία να ψάλλουν το «Των αγίων Πατέρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ» και ταυτόχρονα να κλωτσάνε σαν τα μουλάρια όταν τους αποκαλεί κανείς Ιουδαιοχριστιανούς. Ποιό θεόπνευστο κείμενο ρέ καννίβαλε;;;;; πού δέν τό άνοιξες ποτέ σου!!! γιά νά βεβαιωθείς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ!!!!!!!
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!!!
ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!
ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ!ΕΥΓΕ!

ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία των αρχαιοελληνιστών είναι για σεμινάριο. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Μακρυγιάννης, που ήταν πιστότατος χριστιανός, και τόσοι άλλοι ήρωες της ιστορίας μας δεν ήταν ...Έλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Οροσείβιε, να αγιάσουν τα χέρια σου παλικάρι μου!

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ αδελφέ μας ΟΡΟΣΕΙΒΙΕ,
διότι όπως είπε ο αγαπητός ΗΓΕΤΗΣ,
μας ξεκουράζεις...
Ο Θεός να σε έχει καλά να σου δίνει δύναμη και να σε βάλει και στον παράδεισο να χαίρεσαι και να αγάλλεσαι αιωνίως.

Ο Ανεξίκακος Κύριος μας Ιησούς Χριστός εύχομαι να ελεήσει και να φωτίσει τους αδελφούς μας αυτούς που βρίσκονται σ'αυτό το βαθύ σκότος της ειδωλολατρείας που οδηγεί στην αιώνια κόλαση...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι αρχαίοι έλληνες θεοί βρίθουν ηθικής...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΑΩ Κ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΛΑ!!!!

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΤΣΙ;;

Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Η Π.Διαθηκη μεταφραστηκε απο Εβραιους σε ολες τις γλωσσες.Συρρικνωθηκε,αλλοιωθηκε,διαστρεβλωθηκε παντα προς το συμφερον τους,ειτε στο να κρυψουν αληθειες,ειτε στο να δημιουργησουν ψευδη.Η Π.Διαθηκη ειναι ενα απο τα πιο μελανα βιβλια μεχρι σημερα οχι γιατι συνεβησαν μελανα σημεια τοτε αλλα γιατι οι Εβραιοι ειναι ο πιο μελανος λαος ολων.Οσο για τα αναθεματα να μην ξεχναμε οτι γραφτηκαν απο ανθρωπους,που λογω ισως της εποχης που εζησαν να ηταν φανατισμενοι υπερ του δεοντος Ελληνες χριστιανοι,μετα απο 3 αιωνες και πλεον αιμοσταγων ρωμαιων αυτοκρατορων, που τους εσφαζαν σωρηδον για να προσκυνησουν τους παλαι ποτε δικους μας αρχαιους Θεους.Οποιος και να ζουσε τοτε και ειχε υποστει τοσα δεινα δε θα καταφεροταν απο αγανακτηση και μονο προς την αρχαια θρησκεια??Γι αυτο και πλεον σημερα τα αναθεματα αυτα δεν αναφερονται στις εκκλησιες παρα μονο αυτα που αφορουν τους μετεπειτα αιρετικους π.χ. Αρειος, μονοφυσιτες κλπ.Ας μην ξεχναμε τελος οτι κατα καιρους επειδη ανθρωποι διαχειριζονται δυστηχως την θρησκεια μας,γινονται λαθη εσκεμμενα η μη,παραλειψεις και υπερβολες.Ο Χριστος ομως ειναι Ενας, οι διδαχες του απλες χωρις υπερβολες με σαφη νοηματα και ερμηνεια.Να μας φυλαει ολους

Ανώνυμος είπε...

εξαίσιο το άρθρο αγαπητέ μου.Το θέμα είναι πως το έγραψες σε λάθος σημείον...εδώ είναι γεμάτο χριστιανοταλιμπάνια,φανατισμένα και τυφλά από την ανοησία και την αμάθεια...εσύ πρέπει να χαίρεσαι που τουλάχιστον ένας από τους αναγνώστες σου κατανοεί απόλυτα αυτά που γράφεις.Σιγά σιγά,με κόπο θα φύγει η λέρα από τον τόπο μας,μην αγχώνεσαι·οι Έλληνες ξυπνούν.Υγεία πάντα και πολύ καλή δουλειά και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Πίστη και ορθοδοξία. Πώς η πίστη εξευτελίζει τη λογική.
«Να θυμάσαι να απιστείς». Αρχαιοελληνικό ρητό.
Με το παρόν κείμενο θα επιχειρήσουμε να καταδείξουμε την σχέση μεταξύ των εννοιών της πίστης και της απλής λογικής μ’ ένα μόνο παράδειγμα, το οποίο όμως είναι πρωταρχικής φύσης.
Πρόκειται για την θεοπνευστία της αγίας λεγόμενης Γραφής, όπως επιχειρεί να την αποδείξει ο Ι.Θ. Κολιτσάρας στην εισαγωγή της απόδοσης της Βίβλου στην νεοελληνική γλώσσα, έκδοσης της Αδελφότητος Θεολόγων «ΖΩΗ», εγκρίσει της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Αρχίζει λοιπόν ο Κολιτσάρας το κεφάλαιο της εισαγωγής με τον τίτλο ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ως εξής:
«Αι δύο αυταί έννοιαι, θεοπνευστία και αξιοπιστία, είναι στενώτατα συνδεδεμέναι. Η αξιοπιστία προϋποθέτει την θεοπνευστία της Γραφής και η θεοπνευστία κατασφαλίζει την αξιοπιστία. Η Αγία, δηλαδή, Γραφή είναι αξιόπιστος, όχι απλώς διότι συνεγράφη υπό φιλαλήθων συγγραφέων – και ο πλέον ευσυνείδητος συγγραφεύς δυνατόν, καθ’ ό άνθρωπος, να υποπέση καλή τη πίστει, εις πλάνας - αλλά διότι οι συγγραφείς αυτής έγραψαν τα ιερά βιβλία εμπνεόμενοι και φωτιζόμενοι και χειραγωγούμενοι από το Άγιον Πνεύμα, από το ‘πνεύμα της αληθείας’, όπως το ονομάζει ο Κύριος…».
Με δυο λόγια ο πιστός αυτός χριστιανός μας αποδεικνύει (δηλαδή, διότι) ότι η αγία γραφή είναι θεόπνευστη διότι είναι θεόπνευστη!
Και για τους τυχόν άπιστους Θωμάδες αμέσως προβάλλει την ακλόνητη απόδειξη, η οποία δεν επιδέχεται καμμιά αμφισβήτηση:
«Και όπως παρατηρεί ανώνυμος σχολιαστής ουχ εαυτοίς εφθέγγοντο οι προφήται, αλλά διακονούντες τω Πνεύματι τω Αγίω…υπούργουν τω προς αυτούς γενομένω λόγω».
Με μια τόσο καταλυτική απόδειξη ποιος θα τολμήσει να ισχυριστεί το αντίθετο! Το είπε ο ανώνυμος και πάει, τέλειωσε το πράγμα!
Μέχρις εδώ νομίζουμε ότι δικαιούμαστε, εντελώς αβασάνιστα, να θεωρούμε ότι στα συγκεκριμένα γραφόμενα του Κολιτσάρα δεν υπάρχει όχι μόνον καμιά λογική αλλά ούτε καν δείγμα λογικής. Αυτό που ολοφάνεροι υπάρχει μόνο είναι μια εν λευκώ πίστη, ότι η αγία γραφή είναι θεόπνευστη.
Πράγματι αναγνωρίζουμε στον Κολιτσάρα και στους χριστιανούς το δικαίωμα να πιστεύουν. Δικαιούμαστε όμως να τους θέσουμε το εξής ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
Μήπως το αναγνωρίζεται στους Μουσουλμάνους, στους Βουδιστές, στους Έλληνες, στους Ινδιάνους και τέλος πάντων σ’ οποιονδήποτε μη χριστιανό; Ντραπήκατε ποτέ γι’ αυτή σας την αλαζονεία; Από πού πηγάζει αυτή σας η αποκλειστικότητα;
Από την πίστη στον αληθινό θεό απαντούν σύσσωμοι οι χριστιανοί! Δηλαδή το αποκλειστικό δικαίωμα στην πίστη προέρχεται από την πίστη! Ε όχι κύριοι χριστιανοί, το αποκλειστικόν της πίστης σας πηγάζει μόνον από την αγένειά σας και από πουθενά αλλού.
Γιατί πλην των ομογάλακτων αδελφών σας Ιουδαίων και Ισλαμιστών όλες οι λοιπές θρησκείες σας αναγνωρίζουν το δικαίωμα να πιστεύεται όπου θέλετε;
Οι μόνες θρησκείες που θεωρούν την πίστη αποκλειστικό δικαίωμά τους είναι ο Ιουδαϊσμός ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός, δηλαδή οι θρησκείες της Βίβλου, οι θρησκείες του φανατισμού της μισαλλοδοξίας και της αλαζονείας. Όλες οι υπόλοιπες διακατέχονται από την θεία αρετή της ανεκτικότητας.
Η αλαζονεία και η περιφρόνηση προς τους αλλόδοξους (αλλόπιστους) δηλώνεται από τον πατέρα της χριστιανικής εκκλησίας Χρυσόστομο χαρακτηριστικότατα, όπως μας το αναφέρει, στην προαναφερθείσα, εισαγωγή του ο Κόλιτσάρας: «…ο των θείων υπερορών λογίων ου λέγεται φερωνύμως άνθρωπος». Μ’ άλλα λόγια εκτός απ’ αυτούς οι οποίοι ασπάζονται την Βίβλο, κανείς άλλος σ’ αυτόν τον κόσμο δεν είναι άξιος να φέρει το όνομα άνθρωπος!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

>>>>>>>>>>>>>>>>Στο σημείο αυτό εμείς οι οποίοι δεν ασπαζόμαστε επ’ ουδενί τέτοιες απάνθρωπες απόψεις, και άρα δεν είμαστε άξιοι να φέρουμε το όνομα άνθρωπος, ρωτούμε: γίνεται κανείς να ξεστομίζει, με τόση θρασύτητα, τέτοιες κτηνωδίες και παρ’ όλα αυτά να θεωρείται άγιος ή έστω άνθρωπος;;; Ποια βαθμίδα όμως υπάρχει κάτω απ’ αυτήν του ανθρώπου; Υπάρχει αυτή του κτήνους.
Πλην χριστιανών λοιπόν άπαντες τυγχάνουν κτήνη, κατά άγιο Χρυσόστομο. Καλέ μου χριστιανέ είναι άγιος για σένα ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος; Είναι και παρά είναι. Είναι προστάτης της παιδείας σου; Είναι και παρά είναι. Άρα πρεσβεύεις και συ τα ίδια μ’ αυτόν. Όχι απαντά ο χριστιανός. Και συνεχίζει: αυτό το πίστευαν και το έλεγαν οι Έλληνες για όλους του άλλους!!! «Πας μη Έλλην βάρβαρος».
Απάτη, συκοφαντία, ψεύδος, διαστροφή και παραποίηση της ιστορίας, άπασες αρετές της πατερικής παράδοσης. Ας κυττάξουμε την αλήθεια. Στο Λεξικό LIDDELL – SCOTT, διαβάζουμε στη λέξη βάρβαρος: «βάρβαρος, δηλαδή ουχί Ελληνικός, ξένος προς τα Ελληνικά ήθη ή την γλώσσα, ξένος, ήτο δε γνωστή τω Ομήρω διότι λέγει Κάρες βαρβαρόφωνοι Ιλ. Β. 867. Μετά ως ουσιαστικό, βάρβαροι, οι, κατ’ αρχάς πάντες οι μη Έλληνες , ακολούθως δε κατ’ εξοχήν οι Μήδοι και Πέρσες».
Γιατί όμως κατ’ εξοχήν οι Μήδοι και οι Πέρσες; Διότι διέπραξαν πρωτοφανείς βανδαλισμού κατά τα Περσικά. Μέχρι και τάφους ανέσκαψαν. «Μετά τα Περσικά η λέξις έλαβε την περιφρονητικήν σημασίαν του ξένος, κτηνώδης, αμαθής, άγροικος.. οι Ρωμαίοι εκάλουν και εαυτούς βαρβάρους μέχρι των χρόνων καθ’ ους η Ελληνική γλώσσα και φιλολογία μετεφυτέφθησαν εις Ρώμην. Από των χρόνων δ’ όμως του Αυγούστου το όνομα εδίδετο εις πάντα τα έθνη όσα δεν μετείχον της Ελληνικής ή Ρωμαϊκής παιδείας».
Το λεξικό αυτό μας δίνει και το απόσταγμα της έννοιας: «Διά της λέξεως ταύτης εχαρακτηρίζοντο πάσαι αι ελλείψεις όσας οι Έλλληνες αθεώρουν ξένας προς εαυτούς και φυσικάς εις άπαντα τα λοιπά έθνη». Ήταν περίφημη η ανεκτικότητα και η έλλειψη μισαλλοδοξίας των αρχαίων Ελλήνων.
Στη συνέχεια διαβάζουμε: «επειδή οι Έλληνες και οι βάρβαροι διέφεραν αλλήλων πάντων μάλιστα κατά την γλώσσαν, η λέξις ανεφέρετο προ πάντων εις την γλώσσαν…ούτως ο Αριστοφάνης καλεί τους όρνεις βαρβάρους, ως άδοντες ανάρθρως… παρά γραμμ. η λέξις εδήλου σφάλμα γινόμενον εν τη χρήσει της Ελληνικής γλώσσης».
«Οι Αιγύπτιοι είχον παρόμοιον όρον δι’ άπαντας τους ξένους (Ηρόδ. 2. 158), ως οι Σίναι τανύν και οι Εβραίοι δε εκάλουν περιληπτικώς τους λοιπούς ανθρώπους Goim».
Για τα εγκλήματα του χριστιανικού κόσμου κατά των λαών και των πέντε Ηπείρων έχουν γραφεί εκατοντάδες βιβλία. Δεν θα ασχοληθούμε εδώ μ΄ αυτό το ζήτημα. Η θέση μας σ’ αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη: Θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα όλων των λαών και δεν αναγνωρίζουμε απολύτως κανέναν λόγο περί του αντιθέτου, να πιστεύουν σ’ όποιον ή όποιους θεούς επιθυμούν.
Ταυτοχρόνως αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σ’ όλους τους ανεκτικούς ανθρώπους να θεωρούν, στο μέγιστο βαθμό, αγενείς, ασεβείς, αλαζόνες, υπερόπτες, μισαλλόδοξους, φανατικούς και τελικά επικίνδυνους για την ανθρωπότητα, όλους αυτούς οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα της πίστης ή της απιστίας σ’ όλους τους άλλους.
Όποιος περιφρονεί τον θεό ή τους θεούς των άλλων λαών κυρίως περιφρονεί τον ίδιο τον λαό που τους πιστεύει. Είναι φανερό ότι πρόκειται για τον μέγιστο βαθμό αγένειας που μπορεί να επιδείξει κάποιος.
Ας αναλογιστούν όλοι οι Ιουδαιοχριστιανοί και οι Ισλαμιστές την απαράδεκτη αυτή στάση τους κι ας βρεθεί επί τέλους κάποιος απ’ αυτούς να μας εξηγήσει με ανθρωπιά το γιατί θεωρούν την πίστη αποκλειστικό δικαίωμά τους.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

>>>>>>>>>>>>>>>>>Η πανούκλα της μισαλλοδοξίας ξεκίνησε από την λεγόμενη Βίβλο (ιερό βιβλίο και των Χριστιανών και των Ισλαμιστών) και μόλυνε όλον τον κόσμο. Εκατοντάδες φορές μέσα στο βιβλίο αυτό αναφέρεται η φράση «εκλεκτός λαός του θεού», εννοείται του Γιαχβέ. Η τέλεια συνειδητοποίηση του προβλήματος αυτού και η καταπολέμησή του, μέσω της παιδείας, είναι η μόνη προοπτική για την ομαλή συνύπαρξη και συνεργασία των λαών της οικουμένης των ανθρώπων.
Όλοι οι λαοί μπορούν να σταθούν σταθερά στα πόδια τους όταν γνωρίζουν και σέβονται τον πολιτισμό τους και τους προγόνους και τους τα πάτριά τους, σεβόμενοι ταυτοχρόνως, στον ίδιο και μεγαλύτερο βαθμό, τα πάτρια όλων των άλλων λαών, όπως και τις θρησκευτικές τους δοξασίες.
Είναι λέει Έλληνας αλλά ψάλλει συνεχώς στην εκκλησία του το «των αγίων πατέρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ». Έλληνας πατριώτης με Ιουδαίους πατέρες!!! Μωρέ η λέξη πατριώτης από την λέξη πατέρας προέρχεται. Για διάβασε μωρ’ Έλληνα ποιοι ήταν οι πατέρες σου και τι παρέδωσαν στην ανθρωπότητα και ποιοι ήταν οι Αβραάμ, Ιακώβ και Ισαάκ και τι παρέδωσαν στην οικουμένη των ανθρώπων.
Διάβασε και μελέτησε διότι ούτε τους μεν γνωρίζεις ούτε τους δε. Γιατί δεν ντρέπεσαι όταν πληροφορείσαι ότι οι Ευρωπαίοι κι όλος ο κόσμος γνωρίζει περισσότερα από εσένα γι’ αυτούς; Για τον Επίκουρο, τον Θαλή, τον Αναξίμανδρο, τον Όμηρο, τον Πτολεμαίο και τόσους άλλους;
Διότι η χώρα σου βρίσκεται υπό θρησκευτική κατοχή. Την χείριστη των κατοχών. Το αίσχος απέναντι στην οικουμένη των ανθρώπων που λέγεται Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Οι κατακτητές έρχονται και παρέρχονται, το ίδιο τα πολιτεύματα και οι κυβερνήσεις, τα κόμματα και οι Πρωθυπουργοί, Αλλά η ξένη θρησκεία μένει (Ο χριστιανισμός είναι και θα είναι στον αιώνα τον άπαντα Ιουδαϊκή αίρεση. Τίποτε το Ελληνικό δεν υπάρχει μέσα στην θρησκεία αυτή).
Kαταλάβατε τώρα τήν θεοπνευστία τού θεού σας ρέ χριστιανοί;τήν γραμμένη από εβραίους ελληνίζοντες πατέρες!!!!!!!! Η ΚΑΤΆΡΑ καί τά βδελύγματα τής Οικουμένης;

Ανώνυμος είπε...

Οι Φιλισταιοι δεν εχουν ελληνικη καταγωγη. απλα πιθανολογειται οτι ισως σε ενα απο τα μεταναστευτικα τους ταξιδια περασανε και απο την Κρητη μεχρι που καταληξανε εκει που καταληξανε.