Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Για να τελειώνουμε με τις θιγμένες "κυρίες" των γιαουρτιών ΝΤαλάρα... Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ:


anti-ntp.net
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.
Η μεγαλύτερη βία είναι η ανεργία, η φτώχεια, η δυστυχία, η έλλειψη στέγης, η έλλειψη φαρμάκων και υγείας, η πείνα, ο ασιτία των παιδιών όλα αυτά...
που εν ολίγοις προκάλεσαν με την πολιτική τους στάση ο κύριος και η κυρία Νταλάρα. Δεν μπορούν να καταλάβουν και δεν θα καταλάβουν γιατί αντιδρά έτσι ένα κομμάτι του λαού και εκκατομύρια άλλοι επικροτούν αυτή την αντίδραση γιατί ζουν στα πλούτη της. Στη γυάλα τους γιατί σε τελευταία ανάλυση είναι και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι για την εξαθλίωση του λαού μας.

Όταν ένας καλλιτέχνης αντί να είναι πρώτη γραμμή στην παράδοση της χώρας στους δοσίλογους και στους τοκογλύφους, βγαίνει δηλώνει ευθαρσώς :«Μνημόνιο ή καταστροφή » και «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Οικογένεια Νταλάρα όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Ένας καλλιτέχνης που στήριξε ολόκληρη του την καριέρα στην ελευθερία από την χούντα. Ξεπουλιέται τόσο εύκολα και προδίδοντας μια ολόκληρη γενιά που τον αγάπησε.

Δύο ειδών άνθρωποι, μένουν ΠΑΝΤΑ στην ιστορία.
Οι ΗΡΩΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fτανει με τα δημοσιευματα για τον Νταλαρα.. ΕΛΕΟΣ !!!
Ποιος ειναι ο Νταλαρας και ασχολουνται ολοι μ αυτον? ενας τραγουδιστης ειναι. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ειχε καποιες αποψεις, τις δηλωσε επωνυμα στο κοινο. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.
Αντι να ασχοληθειτε με την πολιτικη και τα δισεκατομυρρια που κλεψανε, αντι να ασχοληθειτε με τους ευρωπαιους και τα φασιστικα μετρα που επιβαλουν στη χωρα μας και αλλα τοσα χιλιαδες θεματα... καθεστε και ασχολειστε με 1 τραγουδιστη... ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:48 kai o John Lennon enas tragoudistis itan..alla eides me ti pa8os diadilone kata tou polemou k iper tis eirinis..k fisika eides to poso kosmo epirease..isws na eprepe k oi dikoi mas kallitexnes na akolou8isoun ton idio dromo...k isws na alazan polla....!!!

icodin είπε...

Σωστα ενας ξευτηλας πρωην τραγουδιστης .Τωρα θα τραγουδαει μονο στο μπανιο του με σιγανο ρυθμο για να μην τον ακουμε και τον κραζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φαεινότερο του Ηλίου ότι το μπατσοκ έταξε να τον κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές και αυτός έσπευσε για τις δωρεάν ψηφο-συναυλίες του.

Ανώνυμος είπε...

http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/blog-post_1630.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FxuRAz+%28Planet-Greece%3A+%CF%84%CE%BF+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF+Blog%29

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ βρωμοσκυλο............

Ανώνυμος είπε...

Με εκφράζει απόλυτα το άρθρο.. και λίγα λέει !!
Εύγε!

και σωστό.. (ας τελειώνουμε.. μην χαλάμε άλλο
σάλιο και δημοσιεύσεις.. για παρτη του)

Ψυχαναλητης "Αι συνεπειαι του αυνανισμου περαν μιας ηλικιας"! είπε...

Δε μας χεζεις.....ρε νταλαρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΝΤΑΛΑΡΑ,ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ .ΦΤΑΝΕΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.

Οrigin Hellania είπε...

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΡΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΧΩΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑ ΚΑΙ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΡΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ....ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ.....ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΥΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΣΟΚ.....ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΕΞΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ.....ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ...ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.....ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΣ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ....ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ.....ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ.....ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΛΕΤΑ.....ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ....ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ.....ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ????? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΟ ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ!!!!!!!! Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ.....ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΣΟΚ....ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΗΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ.....ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ,ΘΡΑΦΙΚΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ 35 ΧΡΟΝΙΑ....ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ.....ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΑΦΙ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ,ΠΟΥ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.....ΔΕΝ ΜΕ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ....Α ΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ

fnous fnous είπε...

Άμεσο, γιατί τους συμφέρει ο κηπουρός τους να είναι Πακιστανός και άρα "τζάμπα".

Τους συμφέρει η υπηρέτριά τους να είναι Φιλιπινέζα και άρα "τζάμπα".

Τους συμφέρει ο μπογιατζής της βίλας τους να είναι Αλβανός και άρα "τζάμπα".

Τους κάνει "οικονομία" ο μετανάστης και το ΚΚΕ φροντίζει η οικονομία να γίνεται μόνιμη. Έμμεσο κέρδος έχουν, γιατί αυτό συμφέρει τα αφεντικά τους. Έχει κέρδος ο "διαπλεκόμενος" μεγαλοαστός από τη λαθρομετανάστευση, όταν είναι δεδομένο ότι αυτή συμφέρει το "αφεντικό" του.

Ό,τι συμφέρει τον Σόρος, συμφέρει και τον Μπόμπολα.

--------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=K_5hRdxZUpo&feature=youtu.be

fnous-ΕΑΜ Β' - ΚΚΕ Α.Ε. Το μόνο ''κόμμα'' με Α.Φ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ, ΓΙΟΥΧΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΛΠ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ...

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ...

pluton είπε...

Θα κάνει συμπαθεί τον Πανούση, αυτός ... Τι είπε ο Πανούσης.....

Πανούσης:Μην πετάτε γιαούρτια στο Γιώργο,τα μαζεύει και τα πουλάει...

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά βρε παιδιά με τον δεν μας χ...ς. Σιχάθηκα κάθε φορά που ανοίγω το αντι-ντπ να βλέπω τη φάτσα του!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ
ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ;ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ
ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΛΕΟΝ!ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Γ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ;

*ΣΚΙΑ*

gaoutsos είπε...

http://gaoutsos.blogspot.com/2012/03/blog-post_8171.html

Ανώνυμος είπε...

Δεκάδες συναυλίες για την Κύπρο και τους Εβραίους.

Πόσες για τον ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ;

Καμμία; Μηδέν;

Γιατί άραγε;



----------------------------------------



Πώς λέμε τον προδότη Βουδιστή μοναχό;






Νταλάρι Λάμα
--------------------------------------------------






Ο Νταλάρας και η βλαχο-Αντζελίνα Τζολί είναι σε ένα τραπέζι και παίζουν χαρτιά.

Ξαφνικά η Αντζελίνα του δίνει την τράπουλα και του λέει κάτι.

Τι του λέει;














---------------------

Νταλάρα κόφτ' !!!!!!!