Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Βίντεο: Α.Νταλάρα: Αυτό που συνέβη είναι βία στον πολιτισμό στην Δημοκρατία


anti-ntp.net
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!
Στο κλάμα και την διπλωματία το ζεύγος Νταλάρα δεν παίζεται!!!
Σωστή κίνηση του Ευαγγελάτου να την καλέσει στο δελτίο ωστε να προβάλει την κίνηση που έκανε με άλλους βουλευτές περι διαγραφής μέρους του χρέους, όμως την στρίμωξε για τα καλά όταν την ρώτησε: " Ο σύζυγός σας τυχαίως εμφανίζεται στις περιοχές που είστε εσείς υποψήφια, στην Β'Άθήνας!















19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτο ειναι βια τοτε αυτο που κανεται εσεις τι ειναι?? προδοτες τις πατριδας!

Ανώνυμος είπε...

Ψόφα μωρη γκεστάπο.

icodin είπε...

Για ποια δημοκρατια μιλαει.Χουντα εχουμε κυρανταλαρενα...............

Ανώνυμος είπε...

Τα προκάλεσε όλα αυτά εις βάρος του ο Νταλάρας......
Ας μην του ξενίζουν τώρα οι αντιδράσεις του κόσμου.

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Μιλάτε για Δημοκρατία και σεβασμό των μειονοτήτων, όμως δεν προσέφυγες σε εκλογές να ζητήσεις την εντολή του ΛΑΟΥ για τα μνημόνια και τα ξεπουλήματα.. αποφασίζατε "ελεώ θεού". Ο Χίτλερ με δημοκρατικές διαδικασίες είχε πάρει την εξουσία.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.
Υποκρινόμενη τη δημοκρατική υπουργό, και επικαλούμενη το δήθεν πολιτισμό σας ενώ φέρεστε ασεβώς και απολίτιστα έναντι του ελληνικού λάου δεν σημαίνει ότι σας απαλλάσσει από τις βαριές αντιδημοκρατικές "προδοτικές" πολιτικές πράξεις σας.

Ανώνυμος είπε...

Τι λές μωρή αμόρφωτη καπότα ? Άντε να τινάξεις καμμιά ελιά μωρή βλαχάρα που τολμάς και να μιλάς γιά Δημοκρατία και γιά Πολιτισμό εσύ ! Άιντε και γαμήσου και σύ και ο κομπλεξικός παραδόπιστος μαλάκας πούχεις δίπλα σου...

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημοκρατία βρε τσόκαρο που χετε κάνει το Σύνταγμα χαρτί υγείας. Θα σε πλακώσω στις σφαλιάρες έτσι και σε πετύχω.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημοκρατία βρε τσόκαρο που χετε κάνει το Σύνταγμα χαρτί υγείας; Θα σε πλακώσω στις σφαλιάρες έτσι και σε πετύχω

Ανώνυμος είπε...

τι λεειιιιιιι...το ατομο φτωχογειτονιες ο νταλαρας δηλ λυπαται;ας δωσουνε τα εκατομμυριακια τους για τους φτωχους αν ειναι.επισης γεμιζε θελει να πει χιλαδες ατομα τωρα πια δεν θα γεμιζει κοσμο τελειωσε ο κυριος.. ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

A TH KAKOMOIRA...NA KLAPSW TWRA 'H AFOY AKOYSW KAI TON 'ANTRA' THS?

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

θεε των ελληνων τι αλλο πια θα ακουσουμε φτανει ελεοσ οσο πατε μασ εκνεβριζετε περισσοτερο τουλαχιστον μην μιλατε ανθελληνεσ προδοτεσ θα το παιξετε κ δημοκρατεσ κ πολλοι κ βαθεια πολιτισμενοι αξεστοι πληρωμενοι νεοταξιτεσ εισαστε χωρισ ιερο κ οσιο αλλα κ νταλαρα την προδοσια πολλοι αγαπησαν τον προδοτη ουδεισ προσεξτε .........

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ??ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ Η ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ PSI ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΤΑΖΕ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΛΟΙΠΟΝ ??ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.ΕΜΑ ΑΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

"H βία στον πολιτισμό και στη δημοκρατία δεν έχει καμία θέση" πολύ σωστά λέει η κυρία Νταλάρα.

Η ωμή βία εναντίον του λαού που έχει θέση; κυρία Νταλάρα, όταν όμως την προκαλεί η κυβέρνηση του Πασοκιστάν και η χουντάρα που υπηρετείς είναι καλή αυτή βία.

Οταν σπέρνεις ανέμους κυρία Νταλάρα θερίζεις θύελλες και αυτό έπρεπε να το ξέρεις πολύ καλά και εσύ με τα πεπραγμένα σου ως βουλευτής και ο συζυγούλης σου με τις δηλώσεις του. Ας προσέχατε.

Ρε δεν πας στο διάολο κυρία Νταλάρα μην πω τίποτα χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω είχα ξεχάσει και τον Ευαγγελάτο! Πάλι στην τηλεόραση;

Ανώνυμος είπε...

annoula esy kai to andraki sou exete poly gelio

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΓΑ.... ΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

ολα τα καργιολολαμογια νταλαρες και λοιποι καντε μας τη χαρη πηγαιντε και αυτοκτονηστε να μας βγαλετε απ'τον κοπο και μπας και σωσετε την αξιοπρεπεια σας