Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Πέρασμα από τα Διόδια Αφιερωμένο στον Δημήτρη Ρέππα...


Ἡ μάνα!


Σε είδα χθες τ’ απόγευμα στην παραλία. Ήσουνα με την αδελφή σου και τον γιο σου. Ήθελα να έρθω κοντά να σας χαιρετίσω, αλλά δεν το ‘κανα.

Δεν ήρθα γιατί μπορεί να σ’ έβριζα άσχημα δημοσίως, και δεν το ‘θελα.

Ακόμη αντηχούν στ’ αυτιά μου τα λόγια που είπες στην ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

“ Τσακίσου κι έλα αμέσως εδώ, ΤΩΡΑ!!!”.

Θόλωσα. Μπορεί να μην είπες “ τσακίσου” και να ‘ταν άλλες οι λέξεις, δεν θυμάμαι. Θυμάμαι όμως..

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ «ΟΜΗΡΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ...!!!


Μήπως τελικά αυτό που έκανε ο ΡΑΓΟΥΣΗΣ στον ΤΣΙΟΚΑ πρέπει να κάνει και ο Υπουργός Υγείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΓΓ του ΠΟΛΥΖΟ;
Από πληροφορίες τα πάντα μέσα στο Υπουργείο τα κατευθύνει ο «πολυμήχανος» κύριος ΠΟΛΥΖΟΣ…!!!
Ας έρθουμε σε μερικά γεγονότα για να καταλάβει και ο Υπουργός τι «κουμάσι» έχει δίπλα του…
Στον τομέα του Υπουργείου που αφορά την ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, όταν ανέλαβε η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, βρήκε μια συμμορία που νεμόταν τα κονδύλια της ψυχικής υγείας και αμέσως προχώρησε στην καρατόμηση του γενικού διευθυντή κ. Γιανουλάτου…!!!

Με ποιόν τρόπο παίρνουν συνδέσεις κινητής οι μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα;



ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
Περίεργα αυτά που συμβαίνουν σε μια χώρα που κατάντησε περίγελος όλου του κόσμο.
Ένα από αυτά τα γελοία πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα μας θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας και ελπίζουμε ότι θα αναρωτηθείτε και εσείς.

Καίγονται Σαλαμίνα, Καστοριά, Εύβοια και Σπάτα Λεχαινών



Καίγονται Σαλαμίνα, Καστοριά, Εύβοια και Σπάτα ΛεχαινώνΕπί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αντιμετώπιση νέας πυρκαγιάς, σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στα Σπάτα Λεχαινών.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες, με δέκα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο αποτελούμενες από 18 άτομα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ...!!


Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Δεκέλειας» (φ. 27, Απρίλιος 2011) με τίτλο «Θα επέμβει ο Εισαγγελέας; - Σοβαρή καταγγελία επιβλέποντος μηχανικού της «Ολυμπιακό Χωριό 2004 Α.Ε.» και την απάντηση των εκκαθαριστών της Εταιρείας στο επόμενο φύλλο (φ. 28, Μάιος 2011), θα ήθελα να μοιραστώ με τους συμπολίτες–δικαιούχους του Ο.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Χωριό, τον προβληματισμό μου απ’ αυτές τις δημοσιεύσεις και κάποιες ακόμα πληροφορίες.

ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ



Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε εχτές Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος τον καλωσόρισε στη Μονή.

Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος προς του Ηγούμενο Εφραίμ, εξέφρασε την ....

Project Θράκη: Το έγκλημα πλησιάζει στο τέλος του







Είμαστε πολύ κοντά στην αποδοχή μίας «ανεξάρτητης Θράκης» από την Ελληνική πλευρά –Μένει απλώς να τεθεί το αίτημα



Επί χρόνια γίνεται μία προσπάθεια ανάδειξης του Θρακικού προβλήματος, ενός εθνικού προβλήματος που όσο η Αθήνα αποφεύγει, τόσο αυτό γιγαντώνεται και απειλεί την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της περιοχής. Επιχειρήσαμε, να...

Άλλος για ρύθμιση χρεών;


Ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που επιδιώκουν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η υπόθεση που άνοιξε τον δρόμο. Διαβάστε πώς μπορεί κάποιος να υπαχθεί στο νόμο
Μετά τη δικαίωση ηλικιωμένου συνταξιούχου από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, οι αιτήσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών για ρύθμιση των οφειλών τους πέφτουν "βροχή".

Αρχίζουν οι..παραχωρήσεις στον..Αλαφούζο



Με την δικαιολογία της συγχώνευσης οργανισμών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η εξαρτώμενη κυβέρνηση διαλύει την ΕΡΤ, για να παραχωρήσει ..μαλακά την συχνότητα της στον Αλαφούζο, και να τον κάνει από την πίσω πόρτα με νόμιμο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. ( προβλέπεται άγριος πόλεμος μεταξύ εργολαβοτρωκτικών ) Έτσι ανακοίνωσε πλαγίως υπό τύπου …

Μετά από 4 χιλιετίες, ένα ανθρωπάκι σταμάτησε την επίκληση του Θείου σε αυτά τα χώματα


Προκλητική απόφαση του άθεου Καμίνη για τις παιδικές κατασκηνώσεις στον Αγιο Ανδρέα, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από γονείς”.
Δέσμευσε τη μία από τις τρείς πισίνες για να απολαμβάνει ανενοχλητη τα μπάνια της η οικογενειά του.
Δείτε το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας Δημοκρατία που κυκλοφόρησε.
Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβει ο “δήμαρχος” Καμίνης πως εκλέχθηκε για
δημάρχος των Αθηναίων και όχι για πνευματικός καθοδηγητής τους.
Πηγη 

Άρχισε η ..ιδιωτικοποίηση των ..δημόσιων νοσοκομείων.


Σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες προτίθεται να παραχωρήσει το υπουργείο Υγείας 556 κρεβάτια του ΕΣΥ με στόχο την..ενίσχυση των εσόδων. Όπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση των υπουργών Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και αναπληρωτή Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και οδεύει προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, οι συμφωνίες του ΕΣΥ με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να έχουν επισφραγιστεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Όταν η πατρίδα αργοπεθαίνει...



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ενα όνειρο που προσπαθεί να μείνει ζεστό... Μια χωρά που πεθαίνει...Μια πατρίδα που σβήνει... Ενα φώς που χάνεται...

Γυναίκες στη Πορνεία

Προχτές διάβαζα στο μπλόγκ του Κων/νου για το θλιβερό επεισόδιο στο τελωνείο Εβρου με πρωταγωνίστριες τρείς - μάλλον μοντέλες - που έκαναν ένα ταξίδι - αστραπή οδικώς στη Κων/πολη για ..

Χαμένη Άνοιξη (Από το ομώνυμο βιβλίο του Στρατή Τσίρκα )


Θέλουν τη Ελλάδα πόρνη να τους ανοίγει τα σκέλια στην ποδιά της Ακρόπολης να προμηθεύει μισοτιμής το ρίγος της αμαρτίας στις μαραγκιασμένες από τον πουριτανισμό ψυχές τους. Μας θέλουν γκαρσόνια ταβερνιάρηδες μαστροπούς βαρκάρηδες επιβήτορες καμπαρετζήδες μπουζουξήδες χασισέμπορους αχ αμαν αμαν και συρτάκι αμε και Ζόρμπα δη

Αμβρόσιος στο Newsbomb: Γιατί πήγα στον Ντερτιλή


του Μιχάλη Βαρδαρού

Τους λόγους για τους οποίους επισκέφτηκε τον Νικόλαο Ντερτιλή εξήγησε με δηλώσεις του στο newsbomb.gr, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

Ο κ.Αμβρόσιος έπλεξε το εγκώμιο του κατάδικου της απριλιανής δικτατορίας, χαρακτηρίζοντας τον ήρωα και αγωνιστή της Ελλάδας καθώς και σπινθηροβόλο και ανήσυχο πνεύμα.

Η υπέρτατη σχέση


Η πίστη είναι σχέση που μια μορφή εκδήλωσης της είναι και αυτή της λατρείας μέσο των μυστηρίων και άλλων ενεργειών μέσα στην εκκλησία αλλά και εκτός αυτής. Αυτή την υπέρτατη σχέση καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε και να θέσουμε νέα θεμέλια για την ωφέλεια της ψυχης μέσο της καρποφορίας του πνευματικού αγώνα. Αλήθεια όμως ποια είναι η σχέση που έχουμε με τον ίδιο το βασιλιά της δόξης ;

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ...



ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ...

Έναν άνθρωπο είχαν στο ανυπόληπτο Kontra. Τον Τέρενς Κουίκ και τον ανάγκασαν να σηκωθεί να φύγει. Τώρα τον παρακαλάνε να γυρίσει και δεν γυρνάει με τίποτα. Ο δοτός διευθυντής του Κουρή που το...

ΠΑ.ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗ Κ.Ν.Ε.


Σε αυτή τη χώρα η υποκρισία δεν έχει έλεος! Το κατ’εξοχήν κόμμα της εργατιάς, των δικαίων του εργάτη, της εργατικής ασφάλισης, των αυθαιρεσιών του ΠΑ.ΜΕ , της δικτατορίας του προλεταριάτου, των μπολσεβίκων που ονειρεύονται να ανατρέψουν στη χώρα μας το πολίτευμα μας..του ΚΚΕ τέλος πάντων φαίνεται πως “προσλαμβάνει” έγχρωμους “λαθροεργάτες” κατα προτίμηση από το Πακιστάν ,

Facebook: Τέλος της ανωνυμίας στο διαδίκτυο


Άν σκοπεύετε να κλέψετε κάποιο laptop, σκεφτείτε το καλά πρώτα! Ένας έφηβος από το Λονδίνο κατηγορείται για την κλοπή ενός φορητού υπολογιστή κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Λονδίνο αλλά, σίγουρα ο μικρός δεν είχε ψάξει το ποιόν του ιδιοκτήτη.
Ο Greg Martin, ο οποίος είναι ειδικός στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και εργάζεται για το FBI και τη NASA, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά του στο West Kensington ανακάλυψε ότι το σπίτι του είχε λεηλατηθεί και ο φορητός του υπολογιστής MacBook Pro είχε κλαπεί.

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ:


Τριήμερο ἐκδηλώσεων γιὰ τὸν Γέροντα Παΐσιο στὴν Κόνιτσα ἀπὸ τὴ Μητρόπολη καὶ τὸ Δῆμο Κόνιτσας στὶς 9-10-11 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΥΠΟΣ...


Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετηστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πρίν βγεί στη σύνταξη.Κάποιος απο τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο.Ο Σουϊντο είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑ


Γυρνάω πίσω στα μαθητικά μου χρόνια που τα παιδιά μεταξύ μας ερμηνεύαμε το σηματάκι του ΟΕΔΒ που βρισκόταν στο πίσω μέρος του κάθε σχολικού βιβλίου, όπως παραπάνω.

Μετά από τόσα χρόνια, και ενώ υποτίθεται ο πολιτισμός μας πάει μπροστά, βλέπουμε και δεν πιστεύουμε ότι αυτός ο φορέας παύει να υφίσταται. Τον έχουν καταργήσει αλλά είναι τόσο ασύλληπτο αυτό που δεν θέλει κανείς να το πιστέψει. Και ενώ σε λίγες μέρες τα σχολεία θα υποδεχτούν τους μαθητές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τα σχολικά βιβλία που αφορούν τον καθένα από αυτούς.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ e-mail ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.
Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις στους Ελληνες.
Για την προδοσια και το ξεπουλημα σου.
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:

Φολέγανδρος: Μία σταλιά γης


Φολέγανδρος: Μία σταλιά γης Με βραχώδης ομορφιά το νησί της Φολεγάνδρου σε καλωσορίζει.

Με φανατικούς πιστούς η Φολέγανδρος αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυμμένα στολίδια του Αιγαίου. Ο μέχρι πρότινος προορισμός της άγονης γραμμής τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερους πιστούς.

ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


Ο δούρειος ίππος της Ισλαμικής ηγεσίας στην Αθήνα, για να πετύχουν το πολυπόθητο γι' αυτούς τζαμί, μέσα μάλιστα σε ιδιοκτησία του ενδόξου Πολεμικού μας Ναυτικού, είναι, απ΄ ότι φαίνεται, η φιέστα που προγραμματίσανε για το τέλος του ραμαζάνι στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.
Οι επιεικώς ''ερασιτέχνες'' που μας κυβερνάνε, δεν το αντιλαμβάνονται αυτό;;; γιατί αλίμονό μας αν το καταλαβαίνουν και αδίστακτα επιτρέπουν αυτό το ανοσιούργημα ! Εν πάση όμως περιπτώσει ο Ελληνορθόδοξος λαός μας όχι μόνο οφείλει να αγρυπνεί, αλλά και να ανησυχεί βαθύτατα ...

Η κατάσταση στο νησί της Ρόδου


Kατά την τουριστική περίοδο είναι ανεξέλεγκτη ως προς τις συνθήκες εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων!!!


1) Τήρηση της σύμβασης εργασίας.

Καμία επιχείρηση δεν προσκομίζει στον εργαζόμενο για κάθε μήνα που πληρώνετε αναλυτική


μισθολογική κατάσταση ενώ έχει υποχρέωση να το κάνει αγνοώντας επιδεικτικά..

Νέο..


Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη ξαναχτύπησε! Να τον χαίρεστε κ. Ρέππα τον «αδιάφθορο»!


Γράφει ο Ηρακλής Μούρτος

Ξαναχτύπησε την κατάλληλη στιγμή ο «αμερόληπτος», ο «απηνής διώκτης της διαφθοράς» και «υπερασπιστής» των συμφερόντων του Δημοσίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος-Σωκράτης Ρακιντζής.
Ο «αδιάφθορος» που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της παραπομπής του Μητσοτάκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής,

"Τρέμουν" οι τραπεζίτες.


"..να εξετασθεί για ποιον λόγο δεν έχουν ζητηθεί πρόσθετες εγγυήσεις για δάνεια που "σκάνε", ακόμη και αν οι δανειολήπτες ή οι βασικοί μέτοχοι των εταιρειών που τα έλαβαν, διαθέτουν τεράστια προσωπική περιουσία."
Η BlackRock βγάζει στη φόρα θαλασσοδάνεια σε επιχειρηματίες, εκδότες, ξενοδόχους, κατασκευαστές, μετόχους, στελέχη - Πρόσθετες προβλέψεις και....

Το «νταβατζηλίκι» των τραπεζιτών στην τσέπη μας!


Γιατί πληρώνουμε φόρους; Γιατί οι κυβερνήσεις μας σπρώχνουν καθημερινά και πιο κοντά στην οικονομική εξαθλίωση; Γιατί κοντεύουν να φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε;

Αν απαντήσατε «Μα, για να σωθεί η....

Νταλάρας: Το Αιγαίο άλλοι λένε ότι ανήκει στους "Τούρκους", άλλοι λένε πως είναι των «Ελλήνων».. στην πραγματικότητα ανήκει στα ψάρια !!



Διαβάστε τι φέρεται να δήλωσε στην Χουριέτ , ο Νταλάρας..
Ο Θεός μας θέλει μαζί, αλλά μας χωρίζει επίσης, στο όνομα του Αλλάχ.. ζούμε σε αυτό το δίλημμα!
Γνωρίζετε επίσης ότι μοιάζουμε μεταξύ μας ...

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ


ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑ'Ι'Τ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ

Σούπερ γιοτς, μοντέλα και η αχανής πισίνα



Ο εβραϊκής καταγωγής γόνος της οικογένειας τραπεζιτών, Νάτ Ρόθτσιλντ...

Το μεγάλο κόλπο της Alpha Bank και η καταλήστευση της περιουσίας των μετόχων



Με μία λιτή σύντομη ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης 11/8, η Alpha Bank πληροφορεί το επενδυτικό κοινό πως από 17/8 οι μετοχές της θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο με νέα ονομαστική αξία 0,30 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως αναφέρει η ..

Ανεξαρτησία των blogs


Τα σπαμ στην υπηρεσία της “νέας διακυβέρνησης”. Μετά τον ευεργέτη Στρως Καν και τον Τορναδόρο, οι “αυτόπτες μάρτυρες” της ντουλάπας του Χριστόδουλου.



http://olympiada.files.wordpress.com/2010/06/cf87cf81ceb9cf83cf84cebfceb4cebfcf85cebbcebfcf83-ceb4cebdcf84.jpg?w=546&h=313
Η κυβέρνηση έχει μία ξεκάθαρη αρχή που δεν την προδίδει ποτέ. “Τσάμπα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια και τα κορόιδα”. Εξ ου και το επιχείρημα της πανελλαδικής πλέμπας με το σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν”.
Αυτό είχε την απόλυτη εφαρμογή του στους πράσινους “αυθόρμητους” μαχητές του διαδικτύου. Με το που έγιναν κυβέρνηση, πουφ, άρχισαν να εξαφανίζονται. Αυτό το κενό λοιπόν, έπρεπε κάπως να καλυφθεί.

Ο Σεπτέμβρης φτάνει...


Παναγιώτης Κουρουμπλής: Εάν προκύψουν εκλ ογές γιατί ξέρουμε ότι συγκεκριμένα συμφ έροντα τις επιθυμούν,


 θα βγει μια αντικοιν ωνική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ
Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα αναφέρθηκε στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που επικρατούν στην χώρα ενώ αποσαφήνισε τις διαθέσεις του απέναντι στην Κυβερνητική παράταξη
http://youtu.be/q5xx2FoYo34
Θα έχουμε μια κοινωνική καταιγίδα

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ...



H καθημερινή πλύση εγκεφάλου του Mega με τον άνθρωπό τους, τον Βενιζέλο μόλις (ξανα)ξεκίνησε. Δεν περιμέναμε κριτική από τους κολλητούς του. Ποιος άλλωστε από εκεί να του ασκήσει κριτική; Τους τρέχουν τα σάλια μόλις τον βλέπουν. Ο Βενιζέλος...

ΚΑΙ ψεύτης ΚΑΙ φοβιτσιάρης ο Τζέφρυ


Δεν μας ….. ρε Νταλάρα






Κλίκ στην εικόνα...


Δείτε το βίντεο...

Νταλάρας: Το Αιγαίο άλλοι λένε ότι ανήκει στους “Τούρκους”, άλλοι λένε πως είναι των «Ελλήνων».. στην πραγματικότητα ανήκει στα ψάρια !!


Διαβάστε τι φέρεται να δήλωσε στην Χουριέτ
, ο Νταλάρας..
Ο Θεός μας θέλει μαζί, αλλά μας χωρίζει επίσης, στο όνομα του Αλλάχ.. ζούμε σε αυτό το δίλημμα!
Γνωρίζετε επίσης ότι μοιάζουμε μεταξύ μας … Έχουμε πολλά κοινά στο φαγητό και το ποτό.
Ζούμε δίπλα-δίπλα για χιλιάδες χρόνια.

Ελλάδα...


Ακόμη ένα βήμα προς την επίσημη πτώχευση



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ

Η συμφωνία της Ελλάδας με την Φινλανδία για την παροχή χρηματικών εγγυήσεων με σκοπό υποτίθεται να προχωρήσει η νέα αποκαλούμενη «βοήθεια» που αποφασίστηκε την 21η Ιουλίου από τοEurogroup, αποτελεί ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την επίσημη πτώχευση της χώρας. Πρώτο: Η κυβέρνηση αρνείται να αποκαλύψει το ύψος και...

Κλείνει η ΕΤ-1 και ενισχύεται γνωστός επιχειρηματίας;


Με ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας και υπεύθυνου της κυβερνητικής προπαγάνδας (δηλαδή του κυβερνητικού εκπροσώπου) κ. Μόσιαλου, έγινε γνωστό πως η ΕΤ-1 αποτελεί πλέον παρελθόν, ενώ «συμπυκνώνεται» το κρατικό ραδιόφωνο…
Πού θα πάνε τα μηχανήματα;
Τί θα γίνει με τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες;
Ποιοί και με ποιά κριτήρια (αλλά και αποζημιώσεις) θα απολυθούν;
Δηλώσεις Δημαρά με "μπηχτές" για επιχειρηματίες...

Σχετικά με τις τεκτονικές στοές


ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

αναγνώστης

Στο ΛΑ.Ο.Σ ο Κιλτίδης


Στο ΛΑ.Ο.Σ ο ΚιλτίδηςΤην προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε πριν από λίγο με δήλωση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο τη Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία τον ενημερώνει για την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή και πρώην υφυπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ στις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Ακολουθεί διάγγελμα της νέας τάξης πραγμάτων...






Δείτε το βίντεο...

Συγνώμη MEGA mou Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου ! ! !


Συγνώμη mega mou Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου και για αντίποινα… προσκύνησες την ‘’δημοκρατία τους’’

Μετά το προχθεσινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μας με θέμα ‘’αντίδραση για την επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α. σε 23% στην εστίαση’’, μεταξύ αρκετών τηλεοπτικών σταθμών, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας το MEGA, ζητώντας μας να εμφανιστούμε από την Θεσσαλονίκη, στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή ‘’Πρωϊνό MEGA’’ την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.

Πάμε ολοταχώς για νέα επανάσταση των λαών;


Οι ομοιότητες ενεργειών των κυβερνώντων επιβεβαιώνουν τις απόψεις, ότι υπάρχει πλέον ένα παγκόσμιο κέντρο το οποίο σχεδιάζει και κατευθύνει τις εξελίξεις με στόχο ένα ιδιότυπο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς
Όλο και περισσότερο προσομοιάζει με τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλλία του 18ου, η διαρκώς αυξανόμενη αντίδραση της μέσης τάξης

Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο με παιδόφιλους, λέει ο ηθοποιός Corey Feldman (βίντεο)


Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο με παιδόφιλους, λέει ο ηθοποιός Corey Feldman (βίντεο)


Σε αυτή την ασυνήθιστη συνέντευξη, ο ηθοποιός Corey Feldman περιγράφει το κλοιό των ισχυρών παιδεραστών γύρω από τα παιδιά ηθοποιούς, στο Χόλιγουντ. Δηλώνει επίσης ότι αυτά τα διεφθαρμένα άτομα με μεγάλες συνδέσεις οδήγησαν στην εξαφάνιση του παιδιού ηθοποιού Corey Haim (η επίσημη αιτία του θανάτου του ήταν η πνευμονία). Ενώ ο Feldman δεν αναφέρει ευθέως έλεγχος του νου Monarch (ο οποίος χρησιμοποιείται για παιδιά σταρ του Χόλιγουντ και χαρακτηρίζεται από συστηματική σεξουαλική κακοποίηση), περιγράφει μια πραγματικότητα που είναι πολύ παρόμοια με αυτό.

Φωτογραφικές Μνήμες από την Ελλάδα






Δείτε το βίντεο...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ



Η εξέλιξη της ιστορίας των εθνών βασίζεται στην συνύπαρξη των στοιχείων της δυνάμεως, του δικαίου και του πολιτισμού. Η σχέση των λαών που νομοτελειακά συνυπάρχουν και συναλλάσσονται μεταξύ τους μες την οικουμένη διέπεται από το στοιχείο του συμφέροντος και της υπεροχής του ενός έναντι του άλλου. Αυτό ισχύει ακόμα και μεταξύ των εθνών ...

Τι είναι το "Federal Reserve System" των ΗΠΑ και ποιός ο ρόλος του στη σημερινή παγκόσμια κρίση


Αν δεν γνωρίσουμε πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ποιός βρίσκεται απο πίσω και κινεί - μεσω αυτού - τα νήματα της πολιτικής, της επικοινωνίας και της κουλτούρας, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε ποτέ απο το τέλμα που βρισκόμαστε
Το ιστορικο της ιδρυσεως (α-σημητικη ναλυση)

Ένα παλαιό βίντεο..


Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ... (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ


Οι κύπριοι λατρευτές του χρυσού μόσχου του Μολώχ, δηλαδή το σύνολο των παραδόπιστων ραγιάδων , συνεπαίρνεται από μια χαρά που υφέρπει των πολλαπλών προβλημάτων που μαστίζουν την κυπριακή κοινωνία. Η χαρά αυτή αναδύεται από την απόφαση των κρατούντων να προβούμε σε άμεση εξόρυξη του φυσικού αερίου ή και του πετρελαίου που βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ. Η χαρά αυτή είναι τόσο έντονη που συνοδεύεται και από οράματα και φαντασίες βίου τρυφηλού που θα μας προσφέρει ο πλούτος από το αέριο και τα λοιπά ευρήματα.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Aκόμα και το google search τον βγάζει...μασόνο!


Πληκτρολογώντας στο πλαίσιο αναζήτησης της google (χωρίς να πατήσουμε enter) την λέξη: "Μασόνος " τότε μας βγάζει αμέσως το όνομα ενός πρωθυπουργού... Δείτε εικόνα.

Φανταστείτε για να βγάζει το όνομα του ΓΑΠ πρώτο, πόσες φορές έχει γίνει η αναζήτηση "Μασόνος  Παπανδρέου"

ΠΟΙΟΣ ΘΑ (ΠΡΩΤΟ) ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ;...



Οι παλιοί Ολυμπιακοί θυμούνται ακόμα την ιστορία με τον Γουλανδρή. Την έπεφταν δίπλα του διάφορα λαμόγια και του έπιναν το αίμα. Εδώ η περίπτωση δεν είναι η ίδια γιατί οι ΠΑΕ έγιναν Ανώνυμες...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!



Από το: olympia.gr/

Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού, στο πρωτοσέλιδο της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte”.(ανανεωμένο με την Αγγλική μετάφραση)

Με τον τίτλο “Ελληνική Σαλάτα” χαρακτηρίζει τις οικογενειακές business, συμπληρώνοντας και ...

Πρόβλημα με τον blogger... δεν μπορούμε να κάνουμε αναρτήσεις.


Σουβαλτζή για το τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Δείτε σε αυτό το τριαντάλεπτο βίντεο τις καθαρά προδοτικές ενέργειες των ''Ελληνικών'' ηγεσιών.




Δείτε το βίντεο...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ COSTA NAVARINO


Σε διακοπές. Και όχι όπου, όπου. Σε πανάκριβες σουίτες του Costa Navarino τα ζεύγη Τρέμη και Στραβελάκη. Στο ξενοδοχείο και αυτή την εβδομάδα δεν πέφτει καρφίτσα. 3.000 άτομα βρίσκονται μέσα και επειδή η Τρέμη δεν μπορεί να περιμένει στην ουρά, τα...

Μπάτσοι προσπαθούν να κατεβάσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Καπνοβιομηχανίες μηνύουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τις φωτογραφίες με καρκινοπαθείς


Καπνοβιομηχανίες μηνύουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τις φωτογραφίες με καρκινοπαθείςΠέντε αμερικανικές καπνοβιομηχανίες στρέφονται νομικά κατά της Αμερικανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) με στόχο να μπλοκάρουν τη νέα νομοθεσία που υποχρεώνει -από το Σεπτέμβριο του 2012- τις εταιρείες να τυπώνουν στα πακέτα αυστηρότερα μηνύματα και εικόνες για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Γενιά του Πολυτεχνείου… Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών


Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεωκόπησε το κράτος Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια,... «πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού
"Ξέρεις ποιος είναι αυτός ρεεεε; Ρε... ξέρεις ποιον έσπρωξες; Ρε... ξέρεις ποιου τα στοιχεία ζήτησες για εξακρίβωση;" …φώναξε ένας "δημοκράτης" των Εξαρχείων σε κάποιον νεαρό αστυνομικό, ο

Ο κάγκουρας της Σκιάθου...(απίστευτες φωτογραφίες από την ποδηλατάδα του ΓΑΠ)


Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κλπ) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.
Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!

Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.



Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…

Πάρνηθα:τέσσερα χρόνια μέτα και το "πάρτυ" των εργολάβων...(φωτό)



Πόσοι θυμούνται την 27η προς 28η Ιουνίου του 2007,τις ημέρες εκείνες που η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των πιο όμορφων  και άγριων  τοπίων του βουνού της Πάρνηθας; Ο καιρός πέρασε και μέσα στο γενικό ζόφο των ημερών που ακολούθησαν ξεχάστηκε η Πάρνηθα όπως και όλα τα υπέροχα μέρη που χάθηκαν εκείνο το καταθλιπτικό καλοκαίρι.