Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στο θέατρο του Mega Ο Μίμης Ανδρουλάκης Ο Καμπουράκης. Και Οικονομέας


Γράφει ο ΓΓ
Είναι αλήθεια χωρίς προηγούμενο η προσπάθεια που γίνεται από το δημοσιογραφικό κατεστημένο της θολοκουλτούρας να παρασύρει μαζί του στην κατρακύλα όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνουν εκλογές στην Ελλάδα, αφού δεν μπόρεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν υπάρχει πλέον κανένας φως, δεν υπάρχει ελπίδα, μείναμε ορφανοί από κόμματα, από ηγέτες, από ιδεολογίες, και...
πλέον δεν πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές. Από τώρα και μετά, και μέχρι να ανασυνταχτεί το ΠΑΣΟΚ, δεν πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές. (Αυτή είναι περίπου η άποψη του Μίκη Ανδρουλάκη) Αυτό είναι να είσαι προοδευτικός. Αυτό είναι να είσαι δημοκράτης. Και βέβαια είναι σύμφωνοι σε αυτήν την άποψη οι Καμπουράκης Οικονομέας. Να σας χαιρόμαστε. Να σας χαιρόμαστε. Έτσι πρέπει να βλέπομαι τα πράγματα σύμφωνα με το θεατρικό εργαστήριο του Mega, με σκηνοθέτη τον Μίμη Ανδρουλάκη, και κομπάρσους τους Καμπουράκη Οικονομέα. Τώρα το ελληνικό έθνος πρέπει να μπει σε χειμερία νάρκη, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε την Δευτέρα παρουσία, η τον διάδοχο του Γεωργίου Παπανδρέου, μέχρι αυτός να βρεθεί και μετά να ξαναγίνουν εκλογές. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένας έγκυρος λόγος, ο λόγος που εκπροσωπείτε χρόνια τώρα από το δημοσιογραφικό κατεστημένο του Mega. Τι χρειάζεται οι εκλογές; Γιατί να ξαναγίνουν εκλογές; Αφού δεν μπόρεσε ο Θεός τους σοσιαλισμού να μας σώσει από την χρεοκοπία, τώρα τέλος. Τέλος όλα. Τέλος στην ελπίδα. Τέλος στο φαγητό. Τέλος στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τέλος στις εκλογές. Αγαπητέ Κύριε Μίμη Ανδρουλάκη. Αγαπητέ Κύριε Καμπουράκη. Αγαπητέ Οικονομέα. Η Ελλάδα ψυχή. Η Ελλάδα θα έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η Ελλάδα θα ξανασηκωθεί στα πόδια της αρκεί ο ελληνικός λαός να κλείσε τα αυτιά του σε όλους όσους του λένε ότι οι εκλογές είναι άχρηστες για μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΜΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1897

Αυτοτιμωρούμενος είπε...

Το τέλος του κόσμου. Κάνω copy-paste από πασοκικό μπλογκ:

"ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ).

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ.
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!"