Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ερχονταιιιιι!!!



Ψηφίζουν νέους φόρους το Δεκέμβριο !!!

Νέα βάρη για ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων
Νέο σοκ περιμένει εκατομμύρια φορολογούμενους και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις τον Δεκέμβριο, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προωθήσει ένα ακόμη νομοσχέδιο-μαμούθ, με ρυθμίσεις που θα προκαλούν κι άλλες επιβαρύνσεις στα εισοδήματα, την...
περιουσία και την ιδιωτική κατανάλωση.
Ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις, αυτοαπασχολούμενοι που παρέχουν υπηρεσίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, ιδιοκτήτες ακινήτων, κάτοικοι νησιών και πολύτεκνοι μπαίνουν στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών, που ευελπιστεί να ενισχύσει τα έσοδα του κράτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», τα νέα – εγκεκριμένα από την τρόικα – σχέδια περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
Την κατάργηση του αφορολόγητου για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες,
Την εφαρμογή αντικειμενικών κριτηρίων προσδιορισμού των φορολογητέων καθαρών κερδών των ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών
Την επιβολή της υποχρέωση τήρησης βιβλίων στους αγρότες
Τη μείωση του αφορολόγητου για την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ
Την κατάργηση των ευνοϊκών καθεστώτων φορολόγησης για τους κατοίκους των μικρών νησιών.


 OXI ALLO KAPBOYNO

πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti skata tha kanoume re??

Ανώνυμος είπε...

Πολύ απλό 11:04.παίρνουμε τα όπλα και τους ντουφεκάμε!

Ανώνυμος είπε...

Καλά με αυτά τα μέτρα δεν πρόκειται να αποφύγουμε τη χρεωκοπία. Υποτίθεται πως ο Βενιζέλος είχε και λίγο μυαλό. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι. Έχουν σκοπό να μας κάνουν Αλβανία πριν την πτώση του κομμουνισμού.

Ανώνυμος είπε...

δειτε με μια προχιρη ματια σε καθε πολη και χωριο ποσα γραφειακια ανοιξανε αγορα χρυσου.....οσοι απο σας εχετε χρυσο η χρυσαφικα μην τα πουλατε ειναι η τελευτεα σας σανιδα....και ξερουν πολυ καλα αυτοι γιατι θελουν να σας κανουν να τα πουλησετε τιποτα δεν κανουν τυχαιο.....οχι σε στημενα παιχνιδια που παντα ειναι κερδισμενοι αυτοι....προπαγαντα με μαρκετην (χρειαζεστε αμεσα χρηματα? κιομως τα εχετε σπιτι σας και κοιμουνται....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑ! αγοραζουμε. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ,ΛΙΡΕΣ,ΑΣΗΜΙΚΑ,ΡΟΛΟΓΙΑ....μην τους τα δωσετε αυτο θελουν να παρουν γιατι αραγε?

Ανώνυμος είπε...

τώρα δεν θα έχει αυγά ή γιαούρτια,ούτε γιούχα ούτε μούντζες, αλλά ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ.Θα μαζελυετε τά βρωμερά σας έντερα στις χούφτες.

Ανώνυμος είπε...

THN AGANAΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ