Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...> ΔΝΤ: Χρειάζεται μεγαλύτερο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους



Σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσον το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο φέρεται να διατυπώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προτείνοντας «κούρεμα» ενδεχομένως και κατά 60%, σε έγγραφό του το οποίο.... βρίσκεται ήδη στα χέρια των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel, το ΔΝΤ υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης λήψης αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την Ελλάδα. Μάλιστα σημειώνει ότι αν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την Ελλάδα, το ποσοστό «κουρέματος» μπορεί να φτάσει αργότερα ακόμη και το 80%.

Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ δεν εγκρίνει ποτέ βοήθεια σε οποιαδήποτε χώρα, αν δεν είναι βέβαιο για τη βιωσιμότητα του χρέους της.
TA NEA

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΟ! Είναι καλυμμένες δραχμές, μάρκα κλπ
Τα "ελληνικά ευρώ" έχουν πρόθεμα Υ, τα βελγικά Ζ, τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Χ, τα ισπανικά V, τα γαλλικά U, τα ιρλανδέζικα Τ, τα ιταλικά S, τα ολλανδικά Ρ, τα αυστριακά Ν, τα πορτογαλλικά Μ, τα φινλανδικά L, τα σλοβένικα Η, τα Kυπριακά G, τα μαλτέζικα F, τα σλοβακικά Ε και τα εσθονικά D. Μόλις γίνει ΜΠΑΧΑΛΟ το ευρό, ποιός θα πέρνει τα λήγοντα εις Υ; Οι Γερμανοί θα κάνουν ΜΟΝΟ τα λήγοντα σε Χ ξανά μάρκα! Οσα ευρό λήγουν σε Υ, είναι μάλλον χαρτί τουαλέττας!

Τα "ελληνικά ευρό" τυπώνονται στην Ελλάδα από την Bank of Greece, στην Αυστρία (Βιέννη), στην Ολλανδία (Χάαρλεμ), και στην Γερμανία (Βερολίνο, Μόναχο και Λειψία)