Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σχεδιάζεται αποκλεισμός του αεροδρομίου την ημέρα επιστροφής του πρωθυπουργού



Anti-ntp:Μην το σκέφτεστε. ΚΑΝΤΕ ΤΟ!
Ακραίες μορφές κινητοποιήσεων σχεδιάζει , σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, το συλλογικό όργανο των επαγγελματικών ομάδων, (γιατροί συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, ταξιτζήδες και 25 κλάδοι ακόμη), που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας... Εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε.... αποκλεισμό του «Ελ. Βενιζέλος» την Τετάρτη ή την Πέμπτη , την ώρα που θα προσγειώνεται το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ώστε να μην επιτρέψουν στον Παπανδρέου να γυρίσει στην Αθήνα αν έχει υπογράψει πέρα από το «κούρεμα», την κηδεμονία της χώρας στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ. 

Κατά τις ίδιες πηγές , ένας - δύο από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση ενημέρωσαν αμέσως το Μαξίμου για αυτή την πρόταση προκαλώντας τρομερά χτυποκάρδια. 

«Πρόκειται για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που το παίζουν παραπονούμενοι μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις μας. Τους έχουμε εντοπίσει και τους ξέρουμε» αναφέρουν εκπρόσωποι του συλλογικού οργάνου.

πηγή

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμήν και πότε να ξεκουμπιστεί αυτός και τα τσιράκια του.......

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε ΤΙΠΟΤΑ!! Θα προσγειωθει -μαλλον- στο πολεμικο αεροδρομιο της Ελευσινας!! Οποτε ασκοπος κοπος!! Κλειστε και τις δυο εισοδους του αεροδρομιου, για σιγουρια!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το πρόβλημα. Από την Ελευσίνα δύο μόνο δρόμοι οδηγούν μέσα στην Αθήνα συν άλλη μία ναυτική οδός από την Πάχη...........

Ανώνυμος είπε...

Κούρεμα τον πούστη με την ψιλή και διαπόμπευση έως το σύνταγμα, να πάθει ότι έπαθε και το κολητάρι του ο Καντάφι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το φώναζαν οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ:
Του Γιωργάκη το συνάφι,
ίδια τύχη με εκείνο του Καντάφι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μη κανετε καμια μαλακια και μινει επανω ο ΓΑΠ .

Ανώνυμος είπε...

EIMAI ΡΑΓΙΑΣ
ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ακομα στο καιρο των ραγιαδων εισαι φιλε?τωρα οι εχθροι ειναι υπουλοι δυσκολα να τουσ καταλαβεισ

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι οτι πρεπει κατι να γινει συντομα..

Ανώνυμος είπε...

μουφα ηταν ολα ουτε επαναστατεσ ουτε αναρχικοι ουτε ιδεολογοι και καλα ,ολοι στη διαπλοκη του κρατουσ και του παρακρατουσ και ενασ λαοσ που κανει τισ τελευεταιεσ του απεγνωσμενεσ κινισεισ ,κατι σαν το ψαρι εξω απο το νερο πριν ψωφισει

Ανώνυμος είπε...

na xeroyn ta lamogia ths khbernishs oth to agoyri exei dyo akres

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι είνα ιστημενο και απο την αρχή σικέ...
Οι τελευταίες κραυγές του σκύλου πριν ψοφήσει , αδικος κόπος είναι. Πειτε στα παιδιά σας για το ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΚΚΕ , ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ οτι ήταν εγκληματίες , αρπάχτρες , παπαγάλοι , λαοπλάνοι και ανίδεοι αντιστοιχα. Την υπογραφη , το πουλι σας και την ψηφο να σκεφτονται πριν τα βαλουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο ρε παιδια φαινεται αλλα σταματαει με αεροπλανο και φευγει με ελικοπτερο αν θελει να μας ξεφυγει...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΧΕΣΤΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΛΥΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΛΗΜΑΤΩΝ , ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ !!!